Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu menü üstüne 1 saat yürüyüş 2.5 lt su oldu bu sefer basaracagimKızlar yemek yeme faslını kapatıyorum o yüzden yazıyorum buraya
Kahvaltı 9.00 2 kasik lor peynirli omlet 2 kucuk boy kırmızı biber maydanoz nane 10 zeytin
Öğle 12.30 250 gr yoğurt 1 dilim ananas 10 badem 3 ceviz tarçın
Ara 15.30 5 çiğ kaju küçük 1 tane yeşil elma 15 kabuklu fıstık
Akşam 17.30 3 yk taze bakla yemeği salata 3 köfte (90 gr geldiler )
Ara beyaz çay içeceğim 9 da su olarak bugün yoldaydim 1 lt içtim anca icebildiigum kadar içeceğim yatana kadar birazdan da 40 dk 1 saat arasi yürüyüş planlıyorum yazarı yapinca
Ya 55 kalsın aşağıya cekebiliyorsun istediğin zaman ama yukarıya çekemiyorsun o yüzden mesela xeroderma mezun olamadı seni aşağı çekmeyelim ki şimdilik zamanı gelince karar veririz benceya canım evet ilk hedefim 55, eğer kas kütlem artmış ve fit olmuş olursam o kiloda kalırım 1.60 boyuma rağmen. ama basenler incelmiş olur mu o kiloda sanmıyorum o yüzden evet 50 yapalım, hemencecik mezun olmayayım
Geçmiş olsun canım menünde gayet güzelBu günkü menü
11:00 1 dilim peynir, 4 küçük köfte, 2.5 sigara böreği üçüncüyü ısırdığmi fark edince bıraktım hemen, 1 zeytin, domates
13:30 1 fincan yeşil çay, 2 çilek 1 kayısı
18:30 5-6 kaşık nohutlu patlıcan yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı,yarım domates
2.5 litre su
2 fincan ödem atıcı çay
30 dk bisiklet
Kızlar cocugum biraz rahatsızlandi o yüzden yazıp kaçıyorum gorusuruz.
aa öyle mi aman o zaman 55 kilo olunca karar veririmYa 55 kalsın aşağıya cekebiliyorsun istediğin zaman ama yukarıya çekemiyorsun o yüzden mesela xeroderma mezun olamadı seni aşağı çekmeyelim ki şimdilik zamanı gelince karar veririz bence
tabii ki mümkün :) 2 haftalık deneme süren var, her gün menü paylaşman gerekiyor bizim gibi :)Ben de bu gruba katılmak istiyorum. Mümkün mü?
Teşekkürler. Hemen yarın başlıyorum :))tabii ki mümkün :) 2 haftalık deneme süren var, her gün menü paylaşman gerekiyor bizim gibi :)
yuppii, hoş geldinTeşekkürler. Hemen yarın başlıyorum :))
Bu günkü menü
11:00 1 dilim peynir, 4 küçük köfte, 2.5 sigara böreği üçüncüyü ısırdığmi fark edince bıraktım hemen, 1 zeytin, domates
13:30 1 fincan yeşil çay, 2 çilek 1 kayısı
18:30 5-6 kaşık nohutlu patlıcan yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı,yarım domates
2.5 litre su
2 fincan ödem atıcı çay
30 dk bisiklet
Kızlar cocugum biraz rahatsızlandi o yüzden yazıp kaçıyorum gorusuruz.
-bugünkü menüm-
sabah
12 yk maş fasulyesi
ıspanak ve roka salatası
1 dilim tb ekmek
6 yeşil zeytin
öğle
7 yk beyaz kinoa
1 avokado
2 tabak kabak yemeği
ara
2 dilim ananas
4 ceviz
1 kupa yeşil çay
akşam
1 tabak kabak yemeği
5 yk maş fasulyesi
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu
1.5 litre su
Bu menü üstüne 1 saat yürüyüş 2.5 lt su oldu bu sefer basaracagim
Merhaba kızlar
Kahvaltı klasik karatay peynir zeytin çay
Ara türk kahvesi elma 6 badem
Akşam ızgara tavuk salata ayran
Su az içtim bugün dışarıdaydım spor hafif yürüyüş
O anneler günü izninden bende kullandimKızlar ben dün menü yazmadım unutmadım da ama kendime izin verdim anneler günü izni canınız istemesin diye yazmadım. Bugün kaldığım yerden devam
fitblack benden bir cacık olmaz ben unuttum yine ölçülerimi almayı ne pis hafızam varmış ya