- 26 Şubat 2018
- 198
- 622
- 18
- 29
güzel menü canım :) şu akşam yemeklerinin yanına az yeşillik doğrasana daha iyi olur. semizotu, roka, tere, kuzukulağı. ne seversen
ayrıxa
cok guzel ve saglıklı menu olmuş canım
canlarım eger yazmak ısteyen olursa ısımlernız ne acaba????benım ısmım.MİNARE hıç böyle ısım duydunuzmu??
hayır kendı ısmım mınara dıyor her kes ısmımı cok sevıyorum nadır ısımlerden.senın adın yeşimmi canımSağol canım valla bu aralar elimden gelen en iyi menü bunlar. Ölüyorum artık yorgunuktan sabahtan beri ev ile uğraşıyorum artık baygın düştüm yatıyorum valla.
Yok canım hiç duymadım ilginçmiş ama babanne ismi felan mı neden koymuşlar? Bu arada ben burda yeşili tercih ediyorum
ayy doğru ya unuttum bir an, doğru şu taşınma arasında şöyle beslenmen bile çok iyi. yeşillikleri kim yıkayacak. zaten yiyeceğin zaman muhakkak sirkeli suda falan beklet, tarım ilacı falan kalmasın öyle tüket. uğraştırıcı ama diğer türlü bebişe zararlı olabilirCanım şu karışıklıkta böyle yemek yiyebildiğime şükrediyorum şu an yeşillikle felan hiç uğaşacak durumda değilim sen önceki menülerimi bilmiyosun haklısır da ben salatayı çok tüketen biriyim normeldi ama şu an normal halime geçemedim malesef
ben de şu iç bacak için olan çemberden oztiyorum bacaklarm da tek orası sıkıntılı diger ön arka yan kisimlar sert ve gergin cok guzel oldu ama iç bacak da hala yumusaklik var en iyi o çember diyorlar hep de unutuyordum almayiben de yürüyüşü özellikle yapacağım, direnç lastikleriyle iç bacak çalışırım, bir de kol çalışmam lazım orası da problembelki salona yazılırım genel çalışırım hatta :)
evet ya onu ben de düşünüyordum hep :) bacak arasına koyup sıkıştırıyoruz sanırım değil mi? ben de mi alsam. iç bacak benim de öyleben de şu iç bacak için olan çemberden oztiyorum bacaklarm da tek orası sıkıntılı diger ön arka yan kisimlar sert ve gergin cok guzel oldu ama iç bacak da hala yumusaklik var en iyi o çember diyorlar hep de unutuyordum almayiama sayende şimdi gene aklima gelmişken hemen harekete gectm sipariş verdim bir kaç güne elime geçer onada baslarm artk yuppiiii
evet canmblonde ambition ayyy fatoş ya aklıma ne geldi bi dönem herkes sana spor yapma diye baskı yapıyordu hatırlıyo musun? Hatta devam ettiremezsen sıkıntı olur daha kilo fazlan var felan diye ay anılar canlandı anlat anlat tükeniyodun keşke bu ölçü olayını o zaman yapsaydık o zaman bu kadar kendini anlatmak zorunda kalmazdın canım
evt canm kesin al o supermis ya bir ara ivana serttr hatta gosterdi onla iç bacaklarimi böyle gergin hale getiriyorum aklima geldikce evde devamli tv karsisinda filan hemen onu sikistryorum bacak arama dedi direk harika yapıyor kesin herkes alsın bunu dedi ogün gene unuttm yaaa iyi sonunda şimdi verdim siparisi yoksa gene unuturdum benevet ya onu ben de düşünüyordum hep :) bacak arasına koyup sıkıştırıyoruz sanırım değil mi? ben de mi alsam. iç bacak benim de öyle
minare mi minara mi canm onu tam anliyamadm iki seferin dede farkli yazmissin da merak ettim?hayır kendı ısmım mınara dıyor her kes ısmımı cok sevıyorum nadır ısımlerden.senın adın yeşimmi canım
Ölçülecek yerler;canım seni birkaç kere etiketledim ama gözünden kaçtı sanırım. bu şekilde bak,yarın sabah ölçünü yazar mısın?
Hanımlar yarın aynı zamanda ölçü günümüz unutmayalım
Her hafta değil dört haftada bir isterim, not alacağım. Aç karna cuma sabahları yapılacak ölçümler.
Ölçülecek yerler;
1-Sağ ve sol kol (pazı yapmadan ölçelim ki inceldiğini anlayalım :')
2-Göğüs (sütyensiz)
3-Bel ovuğu (belin en ince yeri)
4-Göbek deliği (tam göbek deliği)
5-Simit bölgesi (göbeğin alt kısmı)
6-Popo (poponun tam ortası)
7-Basen (iki bacak birleşmiş şekilde bacaktaki en kalın yer)
katılım zorunlu değil.
ben sana özelden atarım bakayım dacanım zaten birinci belli ikinci kiim
olsun ikinci olmak da güzel bencehem spor için azimleniriz.
bende takım ruhu çok, bireysel hareket etmeyi sevmiyorum tatsız geliyor ondan öyle oldu herhalde.
bizim bir kız vardı benim olduğum senee @yolveringideyim 50 defa yazdı bana takıma geri gel diye ama ben geldim hatun kaybolduçünkü evlendi hala balayında sanırım deadline telefonu var mı sende en son beni düğüne çağırdı ama gidemedim sonra da rehberim silindi haber veremedim. delireceğim artık
güle güle kullanın kaptanımAslında daha çok yürüyüş yapacaktım ama bugün kuaförde randevum vardı sattlere kuaförde oturmak suretiyle olmadı akşam yemeği de geç kaldı o yüzdensaçımı kestirdim ve boyattim aralara balyaj attirdim çok güzel ve doğal oldu
him memnun oldum canim ben de Eminecanlarım eger yazmak ısteyen olursa ısımlernız ne acaba????benım ısmım.MİNARE hıç böyle ısım duydunuzmu??
bir tabak dolusu et mi))kızlar merhaba
menum sabah pancar kavurma 2 parca tavuk kaymak 2 dılm peynır acık ekmek
öglen 3 parca et 1 tane muz
akşama 1 tabak dolusu et 1 kase salata
Fatoş ya(( 70 e gelince ben de cozuttum. Ne olacak böyle(( Diyet modundan ciktim gibi. sen cikmamistin aslinda bugunluk nazar boncugun olsun ins toplarsinbenim herzamanki gibi çok kötü ve diyetten uzak haftasonu menumşu hafta sonları olmasa sıkıntisiz gidicem ama
kahvaltı:sucuklu yumurta,1dilim peynir, 2dilim ekmek,çay
Ara: çeyrek muz, bir kase kiraz
öğlen:lahmacun,ayran,yeşillik
Ara: latte ve chesskek
Akşam: biftek ve gavurdagi salatası
resmen doymak bilmedim ne yedim anlamadm regelede yaklasnca tatli ve karbonhidrat krizi yapiyorbu hafta sonu gezmeleri beni zora sokuyor ama ipin ucunu birakmak yok tabi gene hafta içi çok sıkı tutup toplayacağım
hayirli gunlerde kullan kaptanim.Aslında daha çok yürüyüş yapacaktım ama bugün kuaförde randevum vardı sattlere kuaförde oturmak suretiyle olmadı akşam yemeği de geç kaldı o yüzdensaçımı kestirdim ve boyattim aralara balyaj attirdim çok güzel ve doğal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?