- 11 Eylül 2017
- 482
- 1.337
- 28
- 36
yesen de sporun var)) cok iyiAkşamda 50 dakika bisiklet yaptm ve
iç bacak hareketleri çalıştım kızlar
evt canm şu tatlı benim işi bozu bugünFatoş ya(( 70 e gelince ben de cozuttum. Ne olacak böyle(( Diyet modundan ciktim gibi. sen cikmamistin aslinda bugunluk nazar boncugun olsun ins toplarsin
sağol canm benim iyiki bari onu aksatmiyorum da ordan toparliyorumyesen de sporun var)) cok iyi
Canım bende 60 in altına düşemedim gitti yalnız değilsin yanievt canm şu tatlı benim işi bozu bugüninşallah akşam ki sporla yakmisimdim reglem yaklaştı tatlı krizi geliyor top top profitoroller ucuyor gözümün önünden regle başlasa bitsede kurtulsam yoksa ben rahatlamadm yani 70den migdem bulandi nerden ciktiysam geri bi yapisti yakama nefret ettim biran önce tartidan 7 gitsin ömür boyu gelmesin istiyorum ben az kaldı 600 gram daha versem veda edicem bu hafta vericem onu mutlaka hafta içi çok sıkı tutucam diyeti kafaya koydum 70e veda
hayır kendı ısmım mınara dıyor her kes ısmımı cok sevıyorum nadır ısımlerden.senın adın yeşimmi canım
ayy doğru ya unuttum bir an, doğru şu taşınma arasında şöyle beslenmen bile çok iyi. yeşillikleri kim yıkayacak. zaten yiyeceğin zaman muhakkak sirkeli suda falan beklet, tarım ilacı falan kalmasın öyle tüket. uğraştırıcı ama diğer türlü bebişe zararlı olabilir
ben de şu iç bacak için olan çemberden oztiyorum bacaklarm da tek orası sıkıntılı diger ön arka yan kisimlar sert ve gergin cok guzel oldu ama iç bacak da hala yumusaklik var en iyi o çember diyorlar hep de unutuyordum almayiama sayende şimdi gene aklima gelmişken hemen harekete gectm sipariş verdim bir kaç güne elime geçer onada baslarm artk yuppiiii
evet canmnasl ölçü aldiracaktk ozman da herkes spora karşı bana biraktirmaya calisiyorlar ısrarla zatn ölçü dedim aaa yok artk sen bide kendinimi olcuyosun hiç aklima gelmezdi diyen bile çıktı nasl sizde ölçün diye ikna edecektk ki şaka gibi
Ölçülecek yerler;
1-Sağ ve sol kol 27
2-Göğüs (sütyensiz) 90
3-Bel ovuğu (belin en ince yeri) 84
4-Göbek deliği (tam göbek deliği) 96
5-Simit bölgesi (göbeğin alt kısmı) 107
6-Popo (poponun tam ortası) 114
7-Basen (iki bacak birleşmiş şekilde bacaktaki en kalın yer) 110
bildiğin şişko bir armutum
ben sana özelden atarım bakayım da
Bugünkü menüm
Kahvaltı 9.00 1 kırmızı biber 1.5 kk beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta 15 zeytin biraz maydanoz 1 fincan yesilcay
Öğle 12.00 200 gr yoğurt 1 dilim ananas tarçın 3 ceviz 10 badem
Akşam 17.40 1 fırında levrek salata
Ara 20.30 5 fıstık 4 çiğ kaju yarım minik yeşil elma 1 fincan beyaz cay
20 dk yürüyüş 2.5 lt su
Aslında daha çok yürüyüş yapacaktım ama bugün kuaförde randevum vardı sattlere kuaförde oturmak suretiyle olmadı akşam yemeği de geç kaldı o yüzdensaçımı kestirdim ve boyattim aralara balyaj attirdim çok güzel ve doğal oldu
benim herzamanki gibi çok kötü ve diyetten uzak haftasonu menumşu hafta sonları olmasa sıkıntisiz gidicem ama
kahvaltı:sucuklu yumurta,1dilim peynir, 2dilim ekmek,çay
Ara: çeyrek muz, bir kase kiraz
öğlen:lahmacun,ayran,yeşillik
Ara: latte ve chesskek
Akşam: biftek ve gavurdagi salatası
resmen doymak bilmedim ne yedim anlamadm regelede yaklasnca tatli ve karbonhidrat krizi yapiyorbu hafta sonu gezmeleri beni zora sokuyor ama ipin ucunu birakmak yok tabi gene hafta içi çok sıkı tutup toplayacağım
Canım bende 60 in altına düşemedim gitti yalnız değilsin yani
Merhaba kızlar
Kahvaltı omlet peynir 6 zeytin 2 ceviz
Ara sade türk kahvesi 6 badem
Akşam ızgara et salata ayran
Spor yok
2 lt su
kızlar şok içinde okudum yemin ederimevet canmnasl ölçü aldiracaktk ozman da herkes spora karşı bana biraktirmaya calisiyorlar ısrarla zatn ölçü dedim aaa yok artk sen bide kendinimi olcuyosun hiç aklima gelmezdi diyen bile çıktı nasl sizde ölçün diye ikna edecektk ki şaka gibi
hahaha canım ben de aldımevt canm kesin al o supermis ya bir ara ivana serttr hatta gosterdi onla iç bacaklarimi böyle gergin hale getiriyorum aklima geldikce evde devamli tv karsisinda filan hemen onu sikistryorum bacak arama dedi direk harika yapıyor kesin herkes alsın bunu dedi ogün gene unuttm yaaa iyi sonunda şimdi verdim siparisi yoksa gene unuturdum benhepsiburadan gir bak sende istersen canm baya da uygun fiyat kizimada atlama ipi aldm arada bende atlarm zatn trambolinimizde var bu gidişle spor salonu olcak ev artk spora bana gelirsiniz
not aldımÖlçülecek yerler;
1-Sağ ve sol kol 27
2-Göğüs (sütyensiz) 90
3-Bel ovuğu (belin en ince yeri) 84
4-Göbek deliği (tam göbek deliği) 96
5-Simit bölgesi (göbeğin alt kısmı) 107
6-Popo (poponun tam ortası) 114
7-Basen (iki bacak birleşmiş şekilde bacaktaki en kalın yer) 110
bildiğin şişko bir armutum
ben sana özelden atarım bakayım da
güle güle kullan canım yeni bir başlangıçAslında daha çok yürüyüş yapacaktım ama bugün kuaförde randevum vardı sattlere kuaförde oturmak suretiyle olmadı akşam yemeği de geç kaldı o yüzdensaçımı kestirdim ve boyattim aralara balyaj attirdim çok güzel ve doğal oldu
canım bir kere zararlı bir şey yedin mi yedikçe yiyesin geliyor,rafine şeker de öyle maalesef. yedikçe yediriyorbenim herzamanki gibi çok kötü ve diyetten uzak haftasonu menumşu hafta sonları olmasa sıkıntisiz gidicem ama
kahvaltı:sucuklu yumurta,1dilim peynir, 2dilim ekmek,çay
Ara: çeyrek muz, bir kase kiraz
öğlen:lahmacun,ayran,yeşillik
Ara: latte ve chesskek
Akşam: biftek ve gavurdagi salatası
resmen doymak bilmedim ne yedim anlamadm regelede yaklasnca tatli ve karbonhidrat krizi yapiyorbu hafta sonu gezmeleri beni zora sokuyor ama ipin ucunu birakmak yok tabi gene hafta içi çok sıkı tutup toplayacağım
Senin sporla benim menüyü birleştirsek uçarızAkşamda 50 dakika bisiklet yaptm ve
iç bacak hareketleri çalıştım kızlar
yeşil çay yerine 2 türk kahvesi içtim + 2 de gün kurusu-bugünkü menüm-
sabah
domates vs
3 yk badem peyniri
5 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek
ara
1 yeşil elma
4 ceviz
1 kupa türk kahvesi
öğle
10 yk beyaz kinoa
1 tabak tavada mantar
1 avokado
yeşil ve kapya biber
akşam
1/2 avokado
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu
ara
1 türk kahvesi ve 1 yeşil çay içeceğim :)
1.5 litre su
olcu vermek mi? Oyle bir kural var miydi ki?canım sen ölçü vermeyecek misin?
olcu vermek mi? Oyle bir kural var miydi ki?
vallahı yıyırum ben yarım kılo etı yıyebılırım yanı cok sevıyorum et yemeklernı falanbir tabak dolusu et mi))
Eti ben de cok seviyorum :)vallahı yıyırum ben yarım kılo etı yıyebılırım yanı cok sevıyorum et yemeklernı falan
vallahı yıyırum ben yarım kılo etı yıyebılırım yanı cok sevıyorum et yemeklernı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?