• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sabah
2 kk oeynir
yagli ekmek 1 tatli tabgi buyuklugunde yayvan ince
1 yk kahvaltilik sos
pekmez

ara
6-7 cubuk kraker
sekersiz kahve yaninda minnak lokum

ikindi
izgara tavuk(1 but kadar)
1-2 izgara sebze
2 kucuk pogaca(yemek kasiginn yuvarlgi gibi boyutu)
trileçe

sacma sapan bi gun farkindayim. Esim karsimda kizartma-tost yedi. Elimi surmedim, tartisiyorduk o ara yoksa aman aman((( aksam uzeri arkadastaydim. cislarin bi kismina agzimi surmedim

Fatoş ya(( 70 e gelince ben de cozuttum. Ne olacak böyle(( Diyet modundan ciktim gibi. sen cikmamistin aslinda bugunluk nazar boncugun olsun ins toplarsin
evt canm şu tatlı benim işi bozu bugün :( inşallah akşam ki sporla yakmisimdim reglem yaklaştı tatlı krizi geliyor :deli: top top profitoroller ucuyor gözümün önünden:KK70: regle başlasa bitsede kurtulsam:KK70: yoksa ben rahatlamadm yani 70den migdem bulandi nerden ciktiysam geri bi yapisti yakama nefret ettim biran önce tartidan 7 gitsin ömür boyu gelmesin istiyorum ben:KK11: az kaldı 600 gram daha versem veda edicem:sopa: bu hafta vericem onu mutlaka hafta içi çok sıkı tutucam diyeti kafaya koydum 70e veda

evt canm şu tatlı benim işi bozu bugün :KK43: inşallah akşam ki sporla yakmisimdim reglem yaklaştı tatlı krizi geliyor :deli: top top profitoroller ucuyor gözümün önünden:KK70: regle başlasa bitsede kurtulsam:KK70: yoksa ben rahatlamadm yani 70den migdem bulandi nerden ciktiysam geri bi yapisti yakama nefret ettim biran önce tartidan 7 gitsin ömür boyu gelmesin istiyorum ben:KK11: az kaldı 600 gram daha versem veda edicem:sopa: bu hafta vericem onu mutlaka hafta içi çok sıkı tutucam diyeti kafaya koydum 70e veda
Canım bende 60 in altına düşemedim gitti yalnız değilsin yani :eğlence:

hayır kendı ısmım mınara dıyor her kes ısmımı cok sevıyorum nadır ısımlerden.senın adın yeşimmi canım

Yok canım sadece burda yeşil kullanıyorum.

ayy doğru ya unuttum bir an, doğru şu taşınma arasında şöyle beslenmen bile çok iyi. yeşillikleri kim yıkayacak. zaten yiyeceğin zaman muhakkak sirkeli suda falan beklet, tarım ilacı falan kalmasın öyle tüket. uğraştırıcı ama diğer türlü bebişe zararlı olabilir :anne:

Kendimi bildim bileli yani diyebilirim ki 11 yaşımdan beri sirkede bekletmeden yeşillik yemem. Hatta asyaya hamileyken meyveleri de beklettim. Özellikle kabuklarını soymadığım meyveleri. Dışarda hiç salata yemedim ki normalde dayanamam. Çok dikkatliyimdir canım o konularda sağol hatırlattığın için.

ben de şu iç bacak için olan çemberden oztiyorum bacaklarm da tek orası sıkıntılı diger ön arka yan kisimlar sert ve gergin cok guzel oldu ama iç bacak da hala yumusaklik var en iyi o çember diyorlar hep de unutuyordum almayi :KK43: ama sayende şimdi gene aklima gelmişken hemen harekete gectm sipariş verdim:KK66: bir kaç güne elime geçer onada baslarm artk yuppiiii

Evet ya küçük top ya çember ikisi de aynı işi yapıyor zaten ama karşı direnç olmadan o iç bacaklar mümkün değil toparlanmıyor. O yüzden çok iyi yapmışsın canım. Artık iyice taş olursun taşşşşş. :KK66:

evet canm :KK70: nasl ölçü aldiracaktk ozman da herkes spora karşı bana biraktirmaya calisiyorlar ısrarla:KK70: zatn ölçü dedim :KK57: aaa yok artk sen bide kendinimi olcuyosun hiç aklima gelmezdi diyen bile çıktı:KK57: nasl sizde ölçün diye ikna edecektk ki:KK70:şaka gibi

Ay evet yaaa çok yapıyosun böyle devam edemezsin daha senin kilon var neler söylendi di mi ya keşke yazsaydık o zaman belki sporun ne kadar önemli olduğunu anlarlardı.:KK70:

Ölçülecek yerler;

1-Sağ ve sol kol 27
2-Göğüs (sütyensiz) 90
3-Bel ovuğu (belin en ince yeri) 84
4-Göbek deliği (tam göbek deliği) 96
5-Simit bölgesi (göbeğin alt kısmı) 107
6-Popo (poponun tam ortası) 114
7-Basen (iki bacak birleşmiş şekilde bacaktaki en kalın yer) 110

bildiğin şişko bir armutum :KK70:

ben sana özelden atarım bakayım da :KK66:

Ay güldürdün ya evet tipin tam armut sanırım bende dikdörtgen oluyorum :KK70: spor konusunda aşağı tarafa yönlendirelim sizi kaptanım

Bugünkü menüm
Kahvaltı 9.00 1 kırmızı biber 1.5 kk beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta 15 zeytin biraz maydanoz 1 fincan yesilcay

Öğle 12.00 200 gr yoğurt 1 dilim ananas tarçın 3 ceviz 10 badem

Akşam 17.40 1 fırında levrek salata

Ara 20.30 5 fıstık 4 çiğ kaju yarım minik yeşil elma 1 fincan beyaz cay

20 dk yürüyüş 2.5 lt su

Çok güzel menü

Aslında daha çok yürüyüş yapacaktım ama bugün kuaförde randevum vardı sattlere kuaförde oturmak suretiyle olmadı akşam yemeği de geç kaldı o yüzden :-) saçımı kestirdim ve boyattim aralara balyaj attirdim çok güzel ve doğal oldu :halay:

Ohhh hayırlı olsun yeni saçlar.

benim herzamanki gibi çok kötü ve diyetten uzak haftasonu menum :KK43: şu hafta sonları olmasa sıkıntisiz gidicem ama :KK43:

kahvaltı:sucuklu yumurta,1dilim peynir, 2dilim ekmek,çay

Ara: çeyrek muz, bir kase kiraz

öğlen:lahmacun,ayran,yeşillik

Ara: latte ve chesskek :KK43:

Akşam: biftek ve gavurdagi salatası

resmen doymak bilmedim ne yedim anlamadm regelede yaklasnca tatli ve karbonhidrat krizi yapiyor :KK43: bu hafta sonu gezmeleri beni zora sokuyor :KK43: ama ipin ucunu birakmak yok tabi gene hafta içi çok sıkı tutup toplayacağım :sopa:

Bu haftanın ödülü olsun canım yaa sen hafta içi halledersin

Canım bende 60 in altına düşemedim gitti yalnız değilsin yani :eğlence:

Bende varımmm bi türlü 62 yi göremedim yaa

Merhaba kızlar
Kahvaltı omlet peynir 6 zeytin 2 ceviz
Ara sade türk kahvesi 6 badem
Akşam ızgara et salata ayran
Spor yok
2 lt su

Canım spor olmasada menü çok güzel. Bu hafta sana kaçamak yok. Artık listeye gireceksin:KK66:

evet canm :KK70: nasl ölçü aldiracaktk ozman da herkes spora karşı bana biraktirmaya calisiyorlar ısrarla:KK70: zatn ölçü dedim :KK57: aaa yok artk sen bide kendinimi olcuyosun hiç aklima gelmezdi diyen bile çıktı:KK57: nasl sizde ölçün diye ikna edecektk ki:KK70:şaka gibi
kızlar şok içinde okudum yemin ederim :oha:
evt canm kesin al o supermis ya bir ara ivana serttr hatta gosterdi onla iç bacaklarimi böyle gergin hale getiriyorum aklima geldikce evde devamli tv karsisinda filan hemen onu sikistryorum bacak arama dedi direk harika yapıyor kesin herkes alsın bunu dedi ogün gene unuttm yaaa iyi sonunda şimdi verdim siparisi yoksa gene unuturdum ben :KK70: hepsiburadan gir bak sende istersen canm baya da uygun fiyat:halay: kizimada atlama ipi aldm arada bende atlarm :KK70: zatn trambolinimizde var bu gidişle spor salonu olcak ev artk spora bana gelirsiniz:KK70:
hahaha canım ben de aldım :D beraber yapalım artık, benim bacaklar çok kalın iç bacak çok sorunlu o yüzden :olamaz:
Ölçülecek yerler;

1-Sağ ve sol kol 27
2-Göğüs (sütyensiz) 90
3-Bel ovuğu (belin en ince yeri) 84
4-Göbek deliği (tam göbek deliği) 96
5-Simit bölgesi (göbeğin alt kısmı) 107
6-Popo (poponun tam ortası) 114
7-Basen (iki bacak birleşmiş şekilde bacaktaki en kalın yer) 110

bildiğin şişko bir armutum :KK70:

ben sana özelden atarım bakayım da :KK66:
not aldım :mapus:
3. armutumuz da geldi yok mu kızlar arttıran :D
Aslında daha çok yürüyüş yapacaktım ama bugün kuaförde randevum vardı sattlere kuaförde oturmak suretiyle olmadı akşam yemeği de geç kaldı o yüzden :-) saçımı kestirdim ve boyattim aralara balyaj attirdim çok güzel ve doğal oldu :halay:
güle güle kullan canım yeni bir başlangıç:anneadayı: ben de kestirince nasıl rahatladım anlatamam, zayıflayana kadar uzar :KK76:
benim herzamanki gibi çok kötü ve diyetten uzak haftasonu menum :KK43: şu hafta sonları olmasa sıkıntisiz gidicem ama :KK43:

kahvaltı:sucuklu yumurta,1dilim peynir, 2dilim ekmek,çay

Ara: çeyrek muz, bir kase kiraz

öğlen:lahmacun,ayran,yeşillik

Ara: latte ve chesskek :KK43:

Akşam: biftek ve gavurdagi salatası

resmen doymak bilmedim ne yedim anlamadm regelede yaklasnca tatli ve karbonhidrat krizi yapiyor :KK43: bu hafta sonu gezmeleri beni zora sokuyor :KK43: ama ipin ucunu birakmak yok tabi gene hafta içi çok sıkı tutup toplayacağım :sopa:
canım bir kere zararlı bir şey yedin mi yedikçe yiyesin geliyor,rafine şeker de öyle maalesef. yedikçe yediriyor :110:

-bugünkü menüm-

sabah

domates vs
3 yk badem peyniri
5 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
1 yeşil elma
4 ceviz
1 kupa türk kahvesi

öğle
10 yk beyaz kinoa
1 tabak tavada mantar
1 avokado
yeşil ve kapya biber

akşam
1/2 avokado
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu

ara
1 türk kahvesi ve 1 yeşil çay içeceğim :)

1.5 litre su
yeşil çay yerine 2 türk kahvesi içtim + 2 de gün kurusu

deadline deadline 11.05.2018 cuma menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 dilim ekmek
2-3 parca peynir
1 yumurta
1 fincan surlu sekerli kahve

Ara:
Sutsuz sekersiz kahve
350 ml

Ogle:
El kadar izgara et
1 kase yogurtlu arpa sehriye salatasi
1 buyuk ayran

Ara:
Sutsuz sekersiz kahve
350 ml su

Aksam:
Sote sebze
1/2 kase bezelye yemegi
500 ml su

Ara:
Sutlu sekersiz kahve
1avuc findik

12.05.2018 persembe menum

Kalkar kalkmaz 500 ml peynir alti suyu

Kahvalti:
1,5 dilim ekmek
Avuc kadar sucuklu yumurta
Sutlu sekerli kahve
2-3 parca peynir

Ogle:
1 ufak krep ile sacakli peynir dürüm

Ara:
1 avuc findik
Sutlu sekersiz kahve

Aksam:
1/2 kase yogurtlu ispanak
1 dilim ekmek

Ara: (misafirlikte)
1 avuc findik
Sekersiz cay

Haftasonu suyu cok icemedim :(
Spor yapamadim bu hafta :(

vallahı yıyırum ben yarım kılo etı yıyebılırım yanı cok sevıyorum et yemeklernı falan

Çok güzel hareketler bunlarda bi skeç vardı bi oturuşta yarım öküzü yerim ama irademe güveniyorum çeyrek öküze inebilirim diyodu işte tam beni anlatıyor et konusunda bende de sınır yoktur :KK70:

Dünkü menü
10:00 1 dilim peynir, 3 dilim sucuk ama incecik, 1 zeytin, domates salatalık, 1 dilim çok tahilli ekmek
13:30 5 çilek
15;30 4 kaşık tavuklu ıspanak 2 bardak ayran
18:30 4 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase salata
20:30 1 kase zencefilli zerdeçalli ve biberli yoğurt
3 litre su
1 fincan yeşil çay
30 dk bisiklet

Back