al benden de o kadar, kızlar iyi ki ölçüleri yazmışız kimin nerede ne sorunu var nasıl çözebiliriz onu konuşuyoruz en azından :) her zaman ölçüler daha doğrudur, tartı yanıltabilir unutmayınSağol tatlım benim her zaman tek sorunum basenim oldu maalesef:)
Aynen canım çıkaralım basen başa bela bende:)
Canım benim göbek sorunum hiç olmadı 2 hamileliğimde de 25 er kilo aldım verdim şu an yine dümdüz ama gel görki azıcık ipin ucunu kaçırsam hemen basenden alırım iyi olan tek haberse zayıflarkende basenden gider Allahtan:)
asıl kilo fazlamız olduğu için şimdiden yapmalıyız yoksa sarkarız :) kim diyormuş onu, hiç araştırmamışlar sanırımblonde ambition ayyy fatoş ya aklıma ne geldi bi dönem herkes sana spor yapma diye baskı yapıyordu hatırlıyo musun? Hatta devam ettiremezsen sıkıntı olur daha kilo fazlan var felan diye ay anılar canlandı anlat anlat tükeniyodun keşke bu ölçü olayını o zaman yapsaydık o zaman bu kadar kendini anlatmak zorunda kalmazdın canım
canım ben hiç şınav çekemiyorum ya çok mu güçsüzüm? basit olarak başlangıç yapsam nasıl başlamalıyım sence? benim kaslarım aşırı güçsüz
asıl kilo fazlamız olduğu için şimdiden yapmalıyız yoksa sarkarız :) kim diyormuş onu, hiç araştırmamışlar sanırım
al benden de o kadar, kızlar iyi ki ölçüleri yazmışız kimin nerede ne sorunu var nasıl çözebiliriz onu konuşuyoruz en azından :) her zaman ölçüler daha doğrudur, tartı yanıltabilir unutmayın
bak biz fatoş'u dinleyelim bisiklete başlayalım, ben salona yazılacağım eve alamam. sen ne yapmayı düşünüyorsun?
biliyorum biliyorumCanım başlangıç için şınav evet ağır gelebilir dambıl alıp onlarla yapabilirsin veya direnç lastikleri ile başlayabilirsin. Bak tekrar hatırlatayım spuat girl ün her bölge için ayrı ayrı videoları var ve kademe kademe yani başlangıç seviyesi de var ağır seviye de. Çok etkili güzel hareketler. Bi göz at canım. Ayrıca yürüyüş yapmıştın dün gözümden kaçmadı takipteyim seni
işte benim kollarda gevşeme oldu mesela. o zamandan kol çalışsaydım olmayacaktı. çok yanlış bir düşünce, 180 kilo bile olsak spor yapmalıyız. kardiyo da ağırlık da. zaten ağırlık kardiyodan bile daha çok yağ yakıyor aslındaSorma bi ara fatoşla ikimiz anlat anlat tükenmiştik artıksarkarsanız daha zor toparlarsınız diye ama işte herkesin frklı bilgileri olunca yapıcak bişey olmuyor canım
ben de yürüyüşü özellikle yapacağım, direnç lastikleriyle iç bacak çalışırım, bir de kol çalışmam lazım orası da problemŞimdi 30 gün fit diye bir uygulama indirdim canım onları yapayım diyorum basen kol her yer için ayrı hareketler var bak istersen birde önümüzdeki ay arkadaşım twisterını verecek bacak ve basen için çok iyiymiş kullanmadı hiç ona başlayayım diyorum işe de yürüyerek gidip geliyorum hergün 45 dk inşallah faydası olur şu 1 ayda göreceğiz bakalım inclecek mi basenlerimiz:))
canm yarım şinav var netten bir bak onla başlaya bilirsin yada daha kolayı dambil evde dambil yoksa 1 kiloluk su sisesi ile kol çalış sonra 2 kiloluk ile çalış 2.5 a çıkar sonrasinda kaslar gitgide guclenmeye basladigi için vucudunuda tasiyabilecek şinav a gecersen git gide arttirirsin onudacanım ben hiç şınav çekemiyorum ya çok mu güçsüzüm? basit olarak başlangıç yapsam nasıl başlamalıyım sence? benim kaslarım aşırı güçsüz
aynen canım öyle yapacağım 1 kiloluk dumbellarım var onlarla giriş yapayım :)canm yarım şinav var netten bir bak onla başlaya bilirsin yada daha kolayı dambil evde dambil yoksa 1 kiloluk su sisesi ile kol çalış sonra 2 kiloluk ile çalış 2.5 a çıkar sonrasinda kaslar gitgide guclenmeye basladigi için vucudunuda tasiyabilecek şinav a gecersen git gide arttirirsin onuda
Kızlar size spor geçmişimi şöyle kısa bir şeyle anlatayım bakınY YesilinBuyusu blonde ambition
bir kere salona yazılmıştım, tabii 10 gün sürdü sadeceiç bacak çalıştıran bir alet var ya açıp kapıyorsun. ben ona girememiştim bacaklarımı açıp giremiyordum ki o zaman da 66 kiloya kadar düşmüştüm , hoca şok içinde 100 kilo insanlar giriyor nasıl giremedin demişti tembel hayvan gibiyim resmen
aynen canım öyle yapacağım 1 kiloluk dumbellarım var onlarla giriş yapayım :)
güzel menü canım :) şu akşam yemeklerinin yanına az yeşillik doğrasana daha iyi olur. semizotu, roka, tere, kuzukulağı. ne seversenUyanınca su ve kahve
Kahvaltı
Sucuklu yumurta beyaz peynir kaşar peyniri 6 yeşil 4 siyah zeytin 4 ceviz 1 büyük bardak süt
Ara
1 bardak süt 22 tane çiğ fıstık
Akşam
Fırın tavuk pirzola bulgur pilavı yoğurt
cok guzel ve saglıklı menu olmuş canımUyanınca su ve kahve
Kahvaltı
Sucuklu yumurta beyaz peynir kaşar peyniri 6 yeşil 4 siyah zeytin 4 ceviz 1 büyük bardak süt
Ara
1 bardak süt 22 tane çiğ fıstık
Akşam
Fırın tavuk pirzola bulgur pilavı yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?