Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

al benden de o kadar, kızlar iyi ki ölçüleri yazmışız kimin nerede ne sorunu var nasıl çözebiliriz onu konuşuyoruz en azından :) her zaman ölçüler daha doğrudur, tartı yanıltabilir unutmayın
bak biz fatoş'u dinleyelim bisiklete başlayalım, ben salona yazılacağım eve alamam. sen ne yapmayı düşünüyorsun?

blonde ambition ayyy fatoş ya aklıma ne geldi bi dönem herkes sana spor yapma diye baskı yapıyordu hatırlıyo musun? Hatta devam ettiremezsen sıkıntı olur daha kilo fazlan var felan diye ay anılar canlandı anlat anlat tükeniyodun keşke bu ölçü olayını o zaman yapsaydık o zaman bu kadar kendini anlatmak zorunda kalmazdın canım

Kızlar size spor geçmişimi şöyle kısa bir şeyle anlatayım bakın Y YesilinBuyusu blonde ambition
bir kere salona yazılmıştım, tabii 10 gün sürdü sadece iç bacak çalıştıran bir alet var ya açıp kapıyorsun. ben ona girememiştim bacaklarımı açıp giremiyordum ki o zaman da 66 kiloya kadar düşmüştüm , hoca şok içinde 100 kilo insanlar giriyor nasıl giremedin demişti tembel hayvan gibiyim resmen

asıl kilo fazlamız olduğu için şimdiden yapmalıyız yoksa sarkarız :) kim diyormuş onu, hiç araştırmamışlar sanırım

canım ben hiç şınav çekemiyorum ya çok mu güçsüzüm? basit olarak başlangıç yapsam nasıl başlamalıyım sence? benim kaslarım aşırı güçsüz

Canım başlangıç için şınav evet ağır gelebilir dambıl alıp onlarla yapabilirsin veya direnç lastikleri ile başlayabilirsin. Bak tekrar hatırlatayım spuat girl ün her bölge için ayrı ayrı videoları var ve kademe kademe yani başlangıç seviyesi de var ağır seviye de. Çok etkili güzel hareketler. Bi göz at canım. Ayrıca yürüyüş yapmıştın dün gözümden kaçmadı takipteyim seni

asıl kilo fazlamız olduğu için şimdiden yapmalıyız yoksa sarkarız :) kim diyormuş onu, hiç araştırmamışlar sanırım

Sorma bi ara fatoşla ikimiz anlat anlat tükenmiştik artık sarkarsanız daha zor toparlarsınız diye ama işte herkesin frklı bilgileri olunca yapıcak bişey olmuyor canım

Şimdi 30 gün fit diye bir uygulama indirdim canım onları yapayım diyorum basen kol her yer için ayrı hareketler var bak istersen birde önümüzdeki ay arkadaşım twisterını verecek bacak ve basen için çok iyiymiş kullanmadı hiç ona başlayayım diyorum işe de yürüyerek gidip geliyorum hergün 45 dk inşallah faydası olur şu 1 ayda göreceğiz bakalım inclecek mi basenlerimiz:))

biliyorum biliyorum squat girl de bildiğim bir kanal. ben en iyisi direnç lastikleriyle ya da 1 kilo dambılla başlayayım, biraz açılayım sonra arttırırım

Sorma bi ara fatoşla ikimiz anlat anlat tükenmiştik artık sarkarsanız daha zor toparlarsınız diye ama işte herkesin frklı bilgileri olunca yapıcak bişey olmuyor canım
işte benim kollarda gevşeme oldu mesela. o zamandan kol çalışsaydım olmayacaktı. çok yanlış bir düşünce, 180 kilo bile olsak spor yapmalıyız. kardiyo da ağırlık da. zaten ağırlık kardiyodan bile daha çok yağ yakıyor aslında

ben de yürüyüşü özellikle yapacağım, direnç lastikleriyle iç bacak çalışırım, bir de kol çalışmam lazım orası da problem belki salona yazılırım genel çalışırım hatta :)

-bugünkü menüm-

sabah

domates vs
3 yk badem peyniri
5 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
1 yeşil elma
4 ceviz
1 kupa türk kahvesi

öğle
10 yk beyaz kinoa
1 tabak tavada mantar
1 avokado
yeşil ve kapya biber

akşam
1/2 avokado
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu

ara
1 türk kahvesi ve 1 yeşil çay içeceğim :)

1.5 litre su

canım ben hiç şınav çekemiyorum ya çok mu güçsüzüm? basit olarak başlangıç yapsam nasıl başlamalıyım sence? benim kaslarım aşırı güçsüz
canm yarım şinav var netten bir bak onla başlaya bilirsin yada daha kolayı dambil evde dambil yoksa 1 kiloluk su sisesi ile kol çalış sonra 2 kiloluk ile çalış 2.5 a çıkar sonrasinda kaslar gitgide guclenmeye basladigi için vucudunuda tasiyabilecek şinav a gecersen git gide arttirirsin onuda

aynen canım öyle yapacağım 1 kiloluk dumbellarım var onlarla giriş yapayım :)

ay güldürdün beni

Sabah
Kaynatilmis maydanoz suyu
1 adet haslanmis yumurta
4-5 dilim salatalik
4-5 dilim domates
1-2 adet tel peynir
4 parca pastirma
2 dilim kepek ekmek
Sekersiz cay

Ara
Yarim muz

Oglen
Tavuk suyuna sehriye corbasi
1 dilim kepek ekmek

Ara
Orman meyveli yogurt

Aksam
1 porsiyon Taze fasulye
4 kasik yogurt

Ara
Seftali
Elma

Su
2 litre

Egzersiz yok yine

deadline

güzel menü canım :) şu akşam yemeklerinin yanına az yeşillik doğrasana daha iyi olur. semizotu, roka, tere, kuzukulağı. ne seversen

ayrıxa
cok guzel ve saglıklı menu olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…