• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

-bugünkü menüm-

sabah

domates vs
3 yk badem peyniri
5 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
1 yeşil elma
4 ceviz
1 kupa türk kahvesi

öğle
10 yk beyaz kinoa
1 tabak tavada mantar
1 avokado
yeşil ve kapya biber

akşam
1/2 avokado
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu

ara
1 türk kahvesi ve 1 yeşil çay içeceğim :)

1.5 litre su
Süper canm su az ama badem sütlu peyniri merak ettim;) senin menülere çok ozeniyorum ama ben bırak vegan olmayı vejetaryen bile olamıyorum :olamaz:
Sabah
Kaynatilmis maydanoz suyu
1 adet haslanmis yumurta
4-5 dilim salatalik
4-5 dilim domates
1-2 adet tel peynir
4 parca pastirma
2 dilim kepek ekmek
Sekersiz cay

Ara
Yarim muz

Oglen
Tavuk suyuna sehriye corbasi
1 dilim kepek ekmek

Ara
Orman meyveli yogurt

Aksam
1 porsiyon Taze fasulye
4 kasik yogurt

Ara
Seftali
Elma

Su
2 litre

Egzersiz yok yine :KK43:

deadline deadline
Akşamki meyveler yerine süt veya yoğurt olabilirmiş canm;) bir de meyveli yoğurt hazırsa onlarda çok şeker bulunuyor ;)
Uyanınca su ve kahve

Kahvaltı
Sucuklu yumurta beyaz peynir kaşar peyniri 6 yeşil 4 siyah zeytin 4 ceviz 1 büyük bardak süt

Ara
1 bardak süt 22 tane çiğ fıstık

Akşam
Fırın tavuk pirzola bulgur pilavı yoğurt
Çok az geldi canm ama düzenin oturunca daha güzel menülerin olacağına eminim :KK200:
kızlar merhaba

menum sabah pancar kavurma 2 parca tavuk kaymak 2 dılm peynır acık ekmek

öglen 3 parca et 1 tane muz

akşama 1 tabak dolusu et 1 kase salata
Güzel canm ama et de olsa miktar önemli ;)
ben de şu iç bacak için olan çemberden oztiyorum bacaklarm da tek orası sıkıntılı diger ön arka yan kisimlar sert ve gergin cok guzel oldu ama iç bacak da hala yumusaklik var en iyi o çember diyorlar hep de unutuyordum almayi :KK43: ama sayende şimdi gene aklima gelmişken hemen harekete gectm sipariş verdim:KK66: bir kaç güne elime geçer onada baslarm artk yuppiiii
Bende de var beraber başlayalım benim ev mübarek spor salonu gibi twist bisiklet çember hareket çubukları pilates lastikleri :KK48: toplarım patladı maalesef :( yıllar önce almıştım
evt canm kesin al o supermis ya bir ara ivana serttr hatta gosterdi onla iç bacaklarimi böyle gergin hale getiriyorum aklima geldikce evde devamli tv karsisinda filan hemen onu sikistryorum bacak arama dedi direk harika yapıyor kesin herkes alsın bunu dedi ogün gene unuttm yaaa iyi sonunda şimdi verdim siparisi yoksa gene unuturdum ben :KK70: hepsiburadan gir bak sende istersen canm baya da uygun fiyat:halay: kizimada atlama ipi aldm arada bende atlarm :KK70: zatn trambolinimizde var bu gidişle spor salonu olcak ev artk spora bana gelirsiniz:KK70:
:KK70:spor salonu mu açsak seninle
Ölçülecek yerler;

1-Sağ ve sol kol 27
2-Göğüs (sütyensiz) 90
3-Bel ovuğu (belin en ince yeri) 84
4-Göbek deliği (tam göbek deliği) 96
5-Simit bölgesi (göbeğin alt kısmı) 107
6-Popo (poponun tam ortası) 114
7-Basen (iki bacak birleşmiş şekilde bacaktaki en kalın yer) 110

bildiğin şişko bir armutum :KK70:

ben sana özelden atarım bakayım da :KK66:
Bu armut da benim :D
Bugünkü menüm
Kahvaltı 9.00 1 kırmızı biber 1.5 kk beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta 15 zeytin biraz maydanoz 1 fincan yesilcay

Öğle 12.00 200 gr yoğurt 1 dilim ananas tarçın 3 ceviz 10 badem

Akşam 17.40 1 fırında levrek salata

Ara 20.30 5 fıstık 4 çiğ kaju yarım minik yeşil elma 1 fincan beyaz cay

20 dk yürüyüş 2.5 lt su
Süper kaptanım ;)
Aslında daha çok yürüyüş yapacaktım ama bugün kuaförde randevum vardı sattlere kuaförde oturmak suretiyle olmadı akşam yemeği de geç kaldı o yüzden :-) saçımı kestirdim ve boyattim aralara balyaj attirdim çok güzel ve doğal oldu :halay:
Güle güle kullan :KK36:
benim herzamanki gibi çok kötü ve diyetten uzak haftasonu menum :KK43: şu hafta sonları olmasa sıkıntisiz gidicem ama :KK43:

kahvaltı:sucuklu yumurta,1dilim peynir, 2dilim ekmek,çay

Ara: çeyrek muz, bir kase kiraz

öğlen:lahmacun,ayran,yeşillik

Ara: latte ve chesskek :KK43:

Akşam: biftek ve gavurdagi salatası

resmen doymak bilmedim ne yedim anlamadm regelede yaklasnca tatli ve karbonhidrat krizi yapiyor :KK43: bu hafta sonu gezmeleri beni zora sokuyor :KK43: ama ipin ucunu birakmak yok tabi gene hafta içi çok sıkı tutup toplayacağım :sopa:
Katre ve cheskek olmasa süper ama sen zaten yaktın sporla onları ;)
sabah
2 kk oeynir
yagli ekmek 1 tatli tabgi buyuklugunde yayvan ince
1 yk kahvaltilik sos
pekmez

ara
6-7 cubuk kraker
sekersiz kahve yaninda minnak lokum

ikindi
izgara tavuk(1 but kadar)
1-2 izgara sebze
2 kucuk pogaca(yemek kasiginn yuvarlgi gibi boyutu)
trileçe

sacma sapan bi gun farkindayim. Esim karsimda kizartma-tost yedi. Elimi surmedim, tartisiyorduk o ara yoksa aman aman((( aksam uzeri arkadastaydim. cislarin bi kismina agzimi surmedim
Ağzına surmediklerine odaklanıyorum :KK25:
Akşamda 50 dakika bisiklet yaptm ve
iç bacak hareketleri çalıştım kızlar
:nazar:
Merhaba kızlar
Kahvaltı omlet peynir 6 zeytin 2 ceviz
Ara sade türk kahvesi 6 badem
Akşam ızgara et salata ayran
Spor yok
2 lt su
Güzel canm ;)
yeşil çay yerine 2 türk kahvesi içtim + 2 de gün kurusu
:super:
Çok güzel hareketler bunlarda bi skeç vardı bi oturuşta yarım öküzü yerim ama irademe güveniyorum çeyrek öküze inebilirim diyodu işte tam beni anlatıyor et konusunda bende de sınır yoktur :KK70:
:D aynen ya

Y YesilinBuyusu canm kaç gündür soracam unutuyorum folik asit desteğine başladın mı bebem ilk 3 ay çok onemli

Canım ikinci çocuğu düşündüğüm için öncesinde başlamıştım zaten:KK200:

Neyyy 72 göbek mi öyle göbek mi olur canııımmmm gobek dediğin accuk kendini gösterecek :KK70: Y YesilinBuyusu

Di mi göbek deyince bennn:KK48:

Süper canm su az ama badem sütlu peyniri merak ettim:KK66: senin menülere çok ozeniyorum ama ben bırak vegan olmayı vejetaryen bile olamıyorum :olamaz:

Akşamki meyveler yerine süt veya yoğurt olabilirmiş canm:KK66: bir de meyveli yoğurt hazırsa onlarda çok şeker bulunuyor :KK66:

Çok az geldi canm ama düzenin oturunca daha güzel menülerin olacağına eminim :KK200:

Güzel canm ama et de olsa miktar önemli :KK66:

Bende de var beraber başlayalım benim ev mübarek spor salonu gibi twist bisiklet çember hareket çubukları pilates lastikleri :KK48: toplarım patladı maalesef :KK43: yıllar önce almıştım

Bu armut da benim :KK70:

Süper kaptanım :KK66:

Katre ve cheskek olmasa süper ama sen zaten yaktın sporla onları :KK66:

Güzel canm :KK66:

:KK70: aynen ya
Az değil aslında canım ya Protein calsiyum potasyum magnezyum vitamin hepsi var aslında menüde.

Süper canm su az ama badem sütlu peyniri merak ettim:KK66: senin menülere çok ozeniyorum ama ben bırak vegan olmayı vejetaryen bile olamıyorum :olamaz:

Akşamki meyveler yerine süt veya yoğurt olabilirmiş canm:KK66: bir de meyveli yoğurt hazırsa onlarda çok şeker bulunuyor :KK66:

Güzel canm ama et de olsa miktar önemli :KK66:

Bende de var beraber başlayalım benim ev mübarek spor salonu gibi twist bisiklet çember hareket çubukları pilates lastikleri :KK48: toplarım patladı maalesef :KK43: yıllar önce almıştım

Bu armut da benim :KK70:

Süper kaptanım :KK66:

Katre ve cheskek olmasa süper ama sen zaten yaktın sporla onları :KK66:

Güzel canm :KK66:

:KK70: aynen ya
:KK48: Gel canım açalım seninle :KK50:
bendekiler de şöyle

koşu bandı

kondisyon bisikleti

dijital gostergeli trambolin ( kol calistirma aparatida var kendinde)

çeşitli kilolarda Dambillar

direnç lastiği

plates lastiği

şimdide plates çemberi sipariş verdim

yolda :KK48: bidee atlama ipi

zatn tarti mezure filanda var :KK45:
evet müşterileri bekliyoruz hadi bakalm

Az değil aslında canım ya Protein calsiyum potasyum magnezyum vitamin hepsi var aslında menüde.
yanlız bel oyuntumuz bile 72 değil :deli: göbekte 72 nedir ya:confused: bel oyugumuz bile 78:KK70:

Miktarlar az gelmişti bebem ;) folik asiti de önceden baslaman daha güzel olmuş :KK200:
bendekiler de şöyle

koşu bandı

kondisyon bisikleti

direnç lastiği

plates lastiği

Bendekiler
Kondisyon bisikleti
Plates çemberi
Plates lastikleri
Egzersiz çubuğu
Twister
Step tahtası
:D gel vatandaş geeelll :D

Neyyy 72 göbek mi öyle göbek mi olur canııımmmm gobek dediğin accuk kendini gösterecek :KK70: Y YesilinBuyusu

bendekiler de şöyle

koşu bandı

kondisyon bisikleti

direnç lastiği

plates lastiği

Maşallah canım tam bir spor salonu bende gelip basenlerimi eritsem olur mu:))

yanlız bel oyuntumuz bile 72 değil :deli: göbekte 72 nedir ya:confused: bel oyugumuz bile 78:KK70:

Benim de basenler fena canım:))

fitblack fitblack canm evde iple aldım metre ile olctum :D ama pek sağlıklı bir ölçüm olmadı Çarşamba mezura ile olcerim yine de yazayım
Sağ-sol kol 29:oha:
Göğüs 97
Bel ovugu 82
Göbek deliği 85
Simit bolgesi 97
Popo 105
Basen 100
Üst bacak 61 :oha:
Kızlar bir armut daha listeye eklensin :olamaz:

fit bana tembel diyeceksin (( dun iki uc kitapci-tuhafiyeye baktim yoktu.
Neyse canım kalsın o zaman seninki pek istekli de değildin:p teklif var ısrar yok :KK39:
bluegreeneyes bluegreeneyes canım badem peyniri ile sütünü evde kendim yapiyorum:KK200: sana fotoğrafını atarım nasıl olduğunu. Baya merak ediliyor :KK48:

fitblack fitblack canm evde iple aldım metre ile olctum :KK70: ama pek sağlıklı bir ölçüm olmadı Çarşamba mezura ile olcerim yine de yazayım
Sağ-sol kol 29:oha:
Göğüs 97
Bel ovugu 82
Göbek deliği 85
Simit bolgesi 97
Popo 105
Basen 100
Üst bacak 61 :oha:
Kızlar bir armut daha listeye eklensin :olamaz:
Aaa 4. Armudumuz geldiiiii :D :D hoş geldin canım acelesi yoktu seninkinin çarşamba diye not almışım zaten :KK39:

Aaa 4. Armudumuz geldiiiii :KK70: :KK70: hoş geldin canım acelesi yoktu seninkinin çarşamba diye not almışım zaten :KK39:
Dayanamadım olctum :KK48: ama carsamba daha net olur :KK66:
Ayy bak ne güzel eritmissin 7cm:oha: ki basenler en zor eriyen yerler:oha: iyi ki ölçüm alıyoruz o yüzden :rapci:
Teşekkür ederiz canm bu güzel fikir için :KK60:
Bisiklet faktörü canm düzenli yapsam çok güzel olcak da :KK51: ama artık blonde ambition blonde ambition u takip etmem lazım ona bakınca spor aşkım depresiyor :D

Dayanamadım olctum :KK48: ama carsamba daha net olur :KK66:

Teşekkür ederiz canm bu güzel fikir için :KK60:
Bisiklet faktörü canm düzenli yapsam çok güzel olcak da :KK51: ama artık blonde ambition blonde ambition u takip etmem lazım ona bakınca spor aşkım depresiyor :KK70:
Evet canım bak evde bisikletin varmış ne güzel basenleri eritmek için en iyi yol bak fatoş nasıl inceltmis:nazar::nazar::nazar:
Ben ölçülerini çarşamba yazayım o zaman net olsunHoppa

Back