- 7 Ağustos 2016
- 4.774
- 18.030
- 208
Y YesilinBuyusu canm kaç gündür soracam unutuyorum folik asit desteğine başladın mı bebem ilk 3 ay çok onemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyyy 72 göbek mi öyle göbek mi olur canııımmmm gobek dediğin accuk kendini gösterecek Y YesilinBuyusuSelnurr canım senin hiç göbeğin yok maşşallah 72 cm ne demek kollar da ipince
hahaha ay gerçekten ya öle bisey olabilse keşkeSenin sporla benim menüyü birleştirsek uçarız
fit bana tembel diyeceksin (( dun iki uc kitapci-tuhafiyeye baktim yoktu.N nil u mihr sabah unutma aç karna bak, kızlar bir dahaki listede bu kadar hatırlatmayacağım haberiniz olsun zoraki olmuyor bu işler
Süper canm su az ama badem sütlu peyniri merak ettim senin menülere çok ozeniyorum ama ben bırak vegan olmayı vejetaryen bile olamıyorum-bugünkü menüm-
sabah
domates vs
3 yk badem peyniri
5 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek
ara
1 yeşil elma
4 ceviz
1 kupa türk kahvesi
öğle
10 yk beyaz kinoa
1 tabak tavada mantar
1 avokado
yeşil ve kapya biber
akşam
1/2 avokado
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu
ara
1 türk kahvesi ve 1 yeşil çay içeceğim :)
1.5 litre su
Akşamki meyveler yerine süt veya yoğurt olabilirmiş canm bir de meyveli yoğurt hazırsa onlarda çok şeker bulunuyorSabah
Kaynatilmis maydanoz suyu
1 adet haslanmis yumurta
4-5 dilim salatalik
4-5 dilim domates
1-2 adet tel peynir
4 parca pastirma
2 dilim kepek ekmek
Sekersiz cay
Ara
Yarim muz
Oglen
Tavuk suyuna sehriye corbasi
1 dilim kepek ekmek
Ara
Orman meyveli yogurt
Aksam
1 porsiyon Taze fasulye
4 kasik yogurt
Ara
Seftali
Elma
Su
2 litre
Egzersiz yok yine
deadline
Çok az geldi canm ama düzenin oturunca daha güzel menülerin olacağına eminimUyanınca su ve kahve
Kahvaltı
Sucuklu yumurta beyaz peynir kaşar peyniri 6 yeşil 4 siyah zeytin 4 ceviz 1 büyük bardak süt
Ara
1 bardak süt 22 tane çiğ fıstık
Akşam
Fırın tavuk pirzola bulgur pilavı yoğurt
Güzel canm ama et de olsa miktar önemlikızlar merhaba
menum sabah pancar kavurma 2 parca tavuk kaymak 2 dılm peynır acık ekmek
öglen 3 parca et 1 tane muz
akşama 1 tabak dolusu et 1 kase salata
Bende de var beraber başlayalım benim ev mübarek spor salonu gibi twist bisiklet çember hareket çubukları pilates lastikleri toplarım patladı maalesef yıllar önce almıştımben de şu iç bacak için olan çemberden oztiyorum bacaklarm da tek orası sıkıntılı diger ön arka yan kisimlar sert ve gergin cok guzel oldu ama iç bacak da hala yumusaklik var en iyi o çember diyorlar hep de unutuyordum almayi ama sayende şimdi gene aklima gelmişken hemen harekete gectm sipariş verdim bir kaç güne elime geçer onada baslarm artk yuppiiii
spor salonu mu açsak seninleevt canm kesin al o supermis ya bir ara ivana serttr hatta gosterdi onla iç bacaklarimi böyle gergin hale getiriyorum aklima geldikce evde devamli tv karsisinda filan hemen onu sikistryorum bacak arama dedi direk harika yapıyor kesin herkes alsın bunu dedi ogün gene unuttm yaaa iyi sonunda şimdi verdim siparisi yoksa gene unuturdum ben hepsiburadan gir bak sende istersen canm baya da uygun fiyat kizimada atlama ipi aldm arada bende atlarm zatn trambolinimizde var bu gidişle spor salonu olcak ev artk spora bana gelirsiniz
Bu armut da benimÖlçülecek yerler;
1-Sağ ve sol kol 27
2-Göğüs (sütyensiz) 90
3-Bel ovuğu (belin en ince yeri) 84
4-Göbek deliği (tam göbek deliği) 96
5-Simit bölgesi (göbeğin alt kısmı) 107
6-Popo (poponun tam ortası) 114
7-Basen (iki bacak birleşmiş şekilde bacaktaki en kalın yer) 110
bildiğin şişko bir armutum
ben sana özelden atarım bakayım da
Süper kaptanımBugünkü menüm
Kahvaltı 9.00 1 kırmızı biber 1.5 kk beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta 15 zeytin biraz maydanoz 1 fincan yesilcay
Öğle 12.00 200 gr yoğurt 1 dilim ananas tarçın 3 ceviz 10 badem
Akşam 17.40 1 fırında levrek salata
Ara 20.30 5 fıstık 4 çiğ kaju yarım minik yeşil elma 1 fincan beyaz cay
20 dk yürüyüş 2.5 lt su
Güle güle kullanAslında daha çok yürüyüş yapacaktım ama bugün kuaförde randevum vardı sattlere kuaförde oturmak suretiyle olmadı akşam yemeği de geç kaldı o yüzden saçımı kestirdim ve boyattim aralara balyaj attirdim çok güzel ve doğal oldu
Katre ve cheskek olmasa süper ama sen zaten yaktın sporla onlarıbenim herzamanki gibi çok kötü ve diyetten uzak haftasonu menum şu hafta sonları olmasa sıkıntisiz gidicem ama
kahvaltı:sucuklu yumurta,1dilim peynir, 2dilim ekmek,çay
Ara: çeyrek muz, bir kase kiraz
öğlen:lahmacun,ayran,yeşillik
Ara: latte ve chesskek
Akşam: biftek ve gavurdagi salatası
resmen doymak bilmedim ne yedim anlamadm regelede yaklasnca tatli ve karbonhidrat krizi yapiyor bu hafta sonu gezmeleri beni zora sokuyor ama ipin ucunu birakmak yok tabi gene hafta içi çok sıkı tutup toplayacağım
Ağzına surmediklerine odaklanıyorumsabah
2 kk oeynir
yagli ekmek 1 tatli tabgi buyuklugunde yayvan ince
1 yk kahvaltilik sos
pekmez
ara
6-7 cubuk kraker
sekersiz kahve yaninda minnak lokum
ikindi
izgara tavuk(1 but kadar)
1-2 izgara sebze
2 kucuk pogaca(yemek kasiginn yuvarlgi gibi boyutu)
trileçe
sacma sapan bi gun farkindayim. Esim karsimda kizartma-tost yedi. Elimi surmedim, tartisiyorduk o ara yoksa aman aman((( aksam uzeri arkadastaydim. cislarin bi kismina agzimi surmedim
Akşamda 50 dakika bisiklet yaptm ve
iç bacak hareketleri çalıştım kızlar
Güzel canmMerhaba kızlar
Kahvaltı omlet peynir 6 zeytin 2 ceviz
Ara sade türk kahvesi 6 badem
Akşam ızgara et salata ayran
Spor yok
2 lt su
yeşil çay yerine 2 türk kahvesi içtim + 2 de gün kurusu
aynen yaÇok güzel hareketler bunlarda bi skeç vardı bi oturuşta yarım öküzü yerim ama irademe güveniyorum çeyrek öküze inebilirim diyodu işte tam beni anlatıyor et konusunda bende de sınır yoktur
Y YesilinBuyusu canm kaç gündür soracam unutuyorum folik asit desteğine başladın mı bebem ilk 3 ay çok onemli
Neyyy 72 göbek mi öyle göbek mi olur canııımmmm gobek dediğin accuk kendini gösterecek Y YesilinBuyusu
Az değil aslında canım ya Protein calsiyum potasyum magnezyum vitamin hepsi var aslında menüde.Süper canm su az ama badem sütlu peyniri merak ettim senin menülere çok ozeniyorum ama ben bırak vegan olmayı vejetaryen bile olamıyorum
Akşamki meyveler yerine süt veya yoğurt olabilirmiş canm bir de meyveli yoğurt hazırsa onlarda çok şeker bulunuyor
Çok az geldi canm ama düzenin oturunca daha güzel menülerin olacağına eminim
Güzel canm ama et de olsa miktar önemli
Bende de var beraber başlayalım benim ev mübarek spor salonu gibi twist bisiklet çember hareket çubukları pilates lastikleri toplarım patladı maalesef yıllar önce almıştım
spor salonu mu açsak seninle
Bu armut da benim
Süper kaptanım
Güle güle kullan
Katre ve cheskek olmasa süper ama sen zaten yaktın sporla onları
Ağzına surmediklerine odaklanıyorum
Güzel canm
aynen ya
Gel canım açalım seninleSüper canm su az ama badem sütlu peyniri merak ettim senin menülere çok ozeniyorum ama ben bırak vegan olmayı vejetaryen bile olamıyorum
Akşamki meyveler yerine süt veya yoğurt olabilirmiş canm bir de meyveli yoğurt hazırsa onlarda çok şeker bulunuyor
Çok az geldi canm ama düzenin oturunca daha güzel menülerin olacağına eminim
Güzel canm ama et de olsa miktar önemli
Bende de var beraber başlayalım benim ev mübarek spor salonu gibi twist bisiklet çember hareket çubukları pilates lastikleri toplarım patladı maalesef yıllar önce almıştım
spor salonu mu açsak seninle
Bu armut da benim
Süper kaptanım
Güle güle kullan
Katre ve cheskek olmasa süper ama sen zaten yaktın sporla onları
Ağzına surmediklerine odaklanıyorum
Güzel canm
aynen ya
yanlız bel oyuntumuz bile 72 değil göbekte 72 nedir ya bel oyugumuz bile 78Canım ikinci çocuğu düşündüğüm için öncesinde başlamıştım zaten
Di mi göbek deyince bennn
Az değil aslında canım ya Protein calsiyum potasyum magnezyum vitamin hepsi var aslında menüde.
Miktarlar az gelmişti bebem folik asiti de önceden baslaman daha güzel olmuşCanım ikinci çocuğu düşündüğüm için öncesinde başlamıştım zaten
Di mi göbek deyince bennn
Az değil aslında canım ya Protein calsiyum potasyum magnezyum vitamin hepsi var aslında menüde.
BendekilerGel canım açalım seninle
bendekiler de şöyle
koşu bandı
kondisyon bisikleti
dijital gostergeli trambolin ( kol calistirma aparatida var kendinde)
çeşitli kilolarda Dambillar
direnç lastiği
plates lastiği
şimdide plates çemberi sipariş verdim
yolda bidee atlama ipi
zatn tarti mezure filanda var
evet müşterileri bekliyoruz hadi bakalm
Evde cetvel falan varsa iple ölç istersen ben önceden öyle yapıyordum iple ölçüp ipin boyuna cetvelle bakıyordumfit bana tembel diyeceksin (( dun iki uc kitapci-tuhafiyeye baktim yoktu.
Neyyy 72 göbek mi öyle göbek mi olur canııımmmm gobek dediğin accuk kendini gösterecek Y YesilinBuyusu
Gel canım açalım seninle
bendekiler de şöyle
koşu bandı
kondisyon bisikleti
dijital gostergeli trambolin ( kol calistirma aparatida var kendinde)
çeşitli kilolarda Dambillar
direnç lastiği
plates lastiği
şimdide plates çemberi sipariş verdim
yolda bidee atlama ipi
zatn tarti mezure filanda var
evet müşterileri bekliyoruz hadi bakalm
yanlız bel oyuntumuz bile 72 değil göbekte 72 nedir ya bel oyugumuz bile 78
Gel canım ben evdeki malzemelerle düzenli spor yapsam süper olur ah şu tembelliğim gitseMaşallah canım tam bir spor salonu bende gelip basenlerimi eritsem olur mu:))
Benim de basenler fena canım:))
Neyse canım kalsın o zaman seninki pek istekli de değildin teklif var ısrar yokfit bana tembel diyeceksin (( dun iki uc kitapci-tuhafiyeye baktim yoktu.
Aaa 4. Armudumuz geldiiiii hoş geldin canım acelesi yoktu seninkinin çarşamba diye not almışım zatenfitblack canm evde iple aldım metre ile olctum ama pek sağlıklı bir ölçüm olmadı Çarşamba mezura ile olcerim yine de yazayım
Sağ-sol kol 29
Göğüs 97
Bel ovugu 82
Göbek deliği 85
Simit bolgesi 97
Popo 105
Basen 100
Üst bacak 61
Kızlar bir armut daha listeye eklensin
Ayy bak ne güzel eritmissin 7cm ki basenler en zor eriyen yerler iyi ki ölçüm alıyoruz o yüzdenBasen son olctugumde 107 felandi bir iki ay once
Dayanamadım olctum ama carsamba daha net olurAaa 4. Armudumuz geldiiiii hoş geldin canım acelesi yoktu seninkinin çarşamba diye not almışım zaten
Teşekkür ederiz canm bu güzel fikir içinAyy bak ne güzel eritmissin 7cm ki basenler en zor eriyen yerler iyi ki ölçüm alıyoruz o yüzden
Evet canım bak evde bisikletin varmış ne güzel basenleri eritmek için en iyi yol bak fatoş nasıl inceltmisDayanamadım olctum ama carsamba daha net olur
Teşekkür ederiz canm bu güzel fikir için
Bisiklet faktörü canm düzenli yapsam çok güzel olcak da ama artık blonde ambition u takip etmem lazım ona bakınca spor aşkım depresiyor