Günaydın arkadaşlar ben yine ölçülerimi almayı unuttumfitblack hafta sonu biraz uyuyayım dedim böyle oldu
benimki 30.5 kollar bile kalın üstelik gevşekkız sen kol da birinci olacaktn ya bak rakibin belli oldu26 dio yetiş yetiş 1.lik gitti hemen başla kol çalışmaya bak kolda bir rakibinde benim ha bu kiloda bile 28 artk gerisini sen düşün ay kol deyince şinav cekesim geldi gene hadi bakiim tek benmi gaza geliorum burda
Evet aslinda dediginiz gibi orantili duruyorum ama ah o gobek ah o simit yok mu onlar bozuyor isi. Birde benim basenden vermem lazim cunku eski pantolonlarima olmuyorumçok geçmiş olsun canm bu arada alt üst senin vucutda benim gibi orantılı orantın çok iyi imiş bwnim gibi seninde bu oranlara gore sorun göbekte sanırım öyle anladm tabi ben senin bir beden fazlanmdr o ayrıanne olunca o göbek sorunu da bir muddet mecbur oluyor ama biz napicaz o gobekleri dümdüz yapicaz
Olur mu oyle sey zaten suan iyi bir problemi yokmus hemde gidemeyecegim kizimi birakacak kimse yok malesef oraya gotursem hasta olur evi zemin kat isinmiyor havada yagisli hem. Cok tesekkur ederim anlayisiniz icincanım çok geçmiş olsun bu halde ölçü aldırdık sana söyleseydin muaf ederdim ben seni, işine bak sen haber et bizi de
ne demekEvet aslinda dediginiz gibi orantili duruyorum ama ah o gobek ah o simit yok mu onlar bozuyor isi. Birde benim basenden vermem lazim cunku eski pantolonlarima olmuyorumspora sıkı bir donus yapmam sart oldu artik kilodan cok beden onemli
Olur mu oyle sey zaten suan iyi bir problemi yokmus hemde gidemeyecegim kizimi birakacak kimse yok malesef oraya gotursem hasta olur evi zemin kat isinmiyor havada yagisli hem. Cok tesekkur ederim anlayisiniz icin
canm ben onu şınava borçluyum dizlerinin ustunde ayaklar havaya kalkik şekilde de yapabilirsin mesela o zman gogusleride sekillendiriyor koluda direk calistiriyor ben hep yapiyorum evde dambil var ama bu daha etkili çünkü bunla direk kol vücut agirlivini taşımış olduğu için kolu 70 kilo ile çalışmış oluyorum
yarın verecek misin peki
benimki 30.5 kollar bile kalın üstelik gevşek
Geçmiş olsun canm Allah'ım acil sifalar versinSağ Kol 27
Sol Kol 27
Göğüs 93
Bel Ovugu 78
Göbek Deligi 90
Simit Bolgesi 93
Popo 98
Basen 95
fitblack
Benim olculer boyle cikti bakalim incelecek miyiz :) bu arada bugun aktif olamayabilirim kendisiyle gorusmedigim annem dun bi kaza gecirmis ve koluna 27 dikis atilmis. Belki ona giderim. Gitmezsem aktif olurum yinede
Tamam canm Çarşaamba mutlaka ölçüp yazarım... Paşa'nın safra kesesinde taş var canm 1 yıldır takipteyiz tedavi ile erimedi şimdi rutin kontroller için goturuyoruz taş takibi yapiliyor...evet ben izne çıkmıştım sonra kaldıama bu sefer gitmeye hiç niyetim yok, sana özel çarşamba olsun o zaman,geçmiş olsun neyi var?
canım çok geçmiş olsun bu halde ölçü aldırdık sana söyleseydin muaf ederdim ben seni, işine bak sen haber et bizi de
Fatos menu evet komik oldu gormemem))veeee akşam jubilesi benden gelsin
1 saat kondisyon bisikleti
oofff çok güzel kalori yakymşimdi rahatm işte artk rahat uyurum
halen dersandeyim))) cikinca hemen bakacagim insN nil u mihr canım ölçüler?
fit ya utaniyorum biraz dogrsu(( bi de.N nil u mihr canım ölçüler?
kız sen kol da birinci olacaktn ya bak rakibin belli oldu26 dio yetiş yetiş 1.lik gitti hemen başla kol çalışmaya bak kolda bir rakibinde benim ha bu kiloda bile 28 artk gerisini sen düşün ay kol deyince şinav cekesim geldi gene hadi bakiim tek benmi gaza geliorum burda
kalcaya oyle pekde belirgin bir etkisini ben gormedim ama bacakları her tarafindan hem alt hem basene doğru kople inceltiyor ve direk gobek ertiyor canm benim bacaklarda 7 cm gobekte 10cm incelme olduFatos menu evet komik oldu gormemem))
bisiklet kalca kucultuyor demistin degil mi? karna etksi var mi canim?
Benim karin biraz genis ((
öyle deme canmay ben çoktan faza geldim de elim kolum bağlı bişey yapamıyorum şu an canım. Sanırım ben hiçbir alanda 1. olamam artıkİlaca da halen devam ediyorum ya inşallah haftaya bi kontrole gideyim doktorumla görüşeyim izin verirse yapıcam ama kol yapabilirim sanırım bele ağırlık vermeden gerçi evden daha oralara sıra gelmedi ki sabahtan beri iş yapıyoruz eşim yokken herşeyi yapamıyorum eşim varken saldırıyoruz işlere.
canm neden öyle duaunuyorsun ki kimse kimseyi tanimiyor ve burda kimsenin ölçüsü iyi degil zaten ondan burdayuz ideal ölçüye kavusabilmek için dimifit ya utaniyorum biraz dogrsu(( bi de.
sacma evet kimse kim oldugumuzu bilmiyor. yine de ne bilim((
olmadi ozeline atarim))) bi alayim da mezroyu. zatn olculerim korkunc
İnsallah tatmin edici sonuclara kavusuruz hepimiz :)ne demek1 ay sonra bakalım ne kadar incelme olacak
COk tesekkur ederimGeçmiş olsun canm Allah'ım acil sifalar versin
öyle deme canmbence sen en az kilo alan ve en sağlıklı beslenip formda hamilelik surden anne dalında 1.sin
Kız üst bedenin incecik senin maşallah. Basen çalışırsan halledersin canım.
ayy canımm takımın 2. armutu hoş geldinben de 1. armutum, beraber bir spor planı çıkaralım bence
benim kalça 109 ama bak orada geçememişsin beni
canım ben hiç şınav çekemiyorum ya çok mu güçsüzüm? basit olarak başlangıç yapsam nasıl başlamalıyım sence? benim kaslarım aşırı güçsüzcanm ben onu şınava borçluyum dizlerinin ustunde ayaklar havaya kalkik şekilde de yapabilirsin mesela o zman gogusleride sekillendiriyor koluda direk calistiriyor ben hep yapiyorum evde dambil var ama bu daha etkili çünkü bunla direk kol vücut agirlivini taşımış olduğu için kolu 70 kilo ile çalışmış oluyorumyani bir kaç kiloluk dambildan kat kat kat etkili
çokk geçmiş olsunTamam canm Çarşaamba mutlaka ölçüp yazarım... Paşa'nın safra kesesinde taş var canm 1 yıldır takipteyiz tedavi ile erimedi şimdi rutin kontroller için goturuyoruz taş takibi yapiliyor...
canım çıkınca değil ben bu sabah aç karna istemiştim ama neyse, yarın sabah açken çıplak ölçül tamam :)halen dersandeyim))) cikinca hemen bakacagim ins
canım ne utanması? kız kızayız burada. ben geçen senelerde fotoğraf bile koyuyordum yüzümü göstermediğim sürece ne olacak ki?fit ya utaniyorum biraz dogrsu(( bi de.
sacma evet kimse kim oldugumuzu bilmiyor. yine de ne bilim((
olmadi ozeline atarim))) bi alayim da mezroyu. zatn olculerim korkunc
aynen öyle ben ne yapayım o zaman öleyim micanm neden öyle duaunuyorsun ki kimse kimseyi tanimiyor ve burda kimsenin ölçüsü iyi degil zaten ondan burdayuz ideal ölçüye kavusabilmek için dimiben foto bile attm ne olcak yani burda oldugumiza gore zaten fazlamz var hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?