Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın arkadaşlar ben yine ölçülerimi almayı unuttum fitblack hafta sonu biraz uyuyayım dedim böyle oldu

yarın verecek misin peki
benimki 30.5 kollar bile kalın üstelik gevşek

Evet aslinda dediginiz gibi orantili duruyorum ama ah o gobek ah o simit yok mu onlar bozuyor isi. Birde benim basenden vermem lazim cunku eski pantolonlarima olmuyorum spora sıkı bir donus yapmam sart oldu artik kilodan cok beden onemli
canım çok geçmiş olsun bu halde ölçü aldırdık sana söyleseydin muaf ederdim ben seni, işine bak sen haber et bizi de
Olur mu oyle sey zaten suan iyi bir problemi yokmus hemde gidemeyecegim kizimi birakacak kimse yok malesef oraya gotursem hasta olur evi zemin kat isinmiyor havada yagisli hem. Cok tesekkur ederim anlayisiniz icin

ne demek 1 ay sonra bakalım ne kadar incelme olacak

yarın verecek misin peki

benimki 30.5 kollar bile kalın üstelik gevşek
canm ben onu şınava borçluyum dizlerinin ustunde ayaklar havaya kalkik şekilde de yapabilirsin mesela o zman gogusleride sekillendiriyor koluda direk calistiriyor ben hep yapiyorum evde dambil var ama bu daha etkili çünkü bunla direk kol vücut agirlivini taşımış olduğu için kolu 70 kilo ile çalışmış oluyorum yani bir kaç kiloluk dambildan kat kat kat etkili

Geçmiş olsun canm Allah'ım acil sifalar versin

Tamam canm Çarşaamba mutlaka ölçüp yazarım... Paşa'nın safra kesesinde taş var canm 1 yıldır takipteyiz tedavi ile erimedi şimdi rutin kontroller için goturuyoruz taş takibi yapiliyor...

veeee akşam jubilesi benden gelsin
1 saat kondisyon bisikleti
oofff çok güzel kalori yakym şimdi rahatm işte artk rahat uyurum
Fatos menu evet komik oldu gormemem))
bisiklet kalca kucultuyor demistin degil mi? karna etksi var mi canim?
Benim karin biraz genis ((

ay ben çoktan faza geldim de elim kolum bağlı bişey yapamıyorum şu an canım. Sanırım ben hiçbir alanda 1. olamam artık İlaca da halen devam ediyorum ya inşallah haftaya bi kontrole gideyim doktorumla görüşeyim izin verirse yapıcam ama kol yapabilirim sanırım bele ağırlık vermeden gerçi evden daha oralara sıra gelmedi ki sabahtan beri iş yapıyoruz eşim yokken herşeyi yapamıyorum eşim varken saldırıyoruz işlere.

Fatos menu evet komik oldu gormemem))
bisiklet kalca kucultuyor demistin degil mi? karna etksi var mi canim?
Benim karin biraz genis ((
kalcaya oyle pekde belirgin bir etkisini ben gormedim ama bacakları her tarafindan hem alt hem basene doğru kople inceltiyor ve direk gobek ertiyor canm benim bacaklarda 7 cm gobekte 10cm incelme oldu

öyle deme canm bence sen en az kilo alan ve en sağlıklı beslenip formda hamilelik surden anne dalında 1.sin

fit ya utaniyorum biraz dogrsu(( bi de.
sacma evet kimse kim oldugumuzu bilmiyor. yine de ne bilim((
olmadi ozeline atarim))) bi alayim da mezroyu. zatn olculerim korkunc
canm neden öyle duaunuyorsun ki kimse kimseyi tanimiyor ve burda kimsenin ölçüsü iyi degil zaten ondan burdayuz ideal ölçüye kavusabilmek için dimi ben foto bile attm ne olcak yani burda oldugumiza gore zaten fazlamz var hepimizin

Kız üst bedenin incecik senin maşallah. Basen çalışırsan halledersin canım.

Sağol tatlım benim her zaman tek sorunum basenim oldu maalesef:)

ayy canımm takımın 2. armutu hoş geldin ben de 1. armutum, beraber bir spor planı çıkaralım bence
benim kalça 109 ama bak orada geçememişsin beni

Aynen canım çıkaralım basen başa bela bende:)

Selnurr canım senin hiç göbeğin yok maşşallah 72 cm ne demek kollar da ipince

Canım benim göbek sorunum hiç olmadı 2 hamileliğimde de 25 er kilo aldım verdim şu an yine dümdüz ama gel görki azıcık ipin ucunu kaçırsam hemen basenden alırım iyi olan tek haberse zayıflarkende basenden gider Allahtan:)

canım ben hiç şınav çekemiyorum ya çok mu güçsüzüm? basit olarak başlangıç yapsam nasıl başlamalıyım sence? benim kaslarım aşırı güçsüz

Tamam canm Çarşaamba mutlaka ölçüp yazarım... Paşa'nın safra kesesinde taş var canm 1 yıldır takipteyiz tedavi ile erimedi şimdi rutin kontroller için goturuyoruz taş takibi yapiliyor...
çokk geçmiş olsun
halen dersandeyim))) cikinca hemen bakacagim ins
canım çıkınca değil ben bu sabah aç karna istemiştim ama neyse, yarın sabah açken çıplak ölçül tamam :)
fit ya utaniyorum biraz dogrsu(( bi de.
sacma evet kimse kim oldugumuzu bilmiyor. yine de ne bilim((
olmadi ozeline atarim))) bi alayim da mezroyu. zatn olculerim korkunc
canım ne utanması? kız kızayız burada. ben geçen senelerde fotoğraf bile koyuyordum yüzümü göstermediğim sürece ne olacak ki?
aynen öyle ben ne yapayım o zaman öleyim mi dengesiz bir vücut, ama niye sizden utanayım ki destek olmak için varız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…