• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hani bana döncektin sen ? Nerelerdesin niye menü yazmıyosun burayı takip etmiyosun bakimmmm?
Valla kuzum anca donebildim :( çok özür dilerim gerçekten bayağıdır menü yazamadim :cry:oklavayla felan saldırabilirsn hakettim galiba :confused:
Bu hafta listeye ben de gireceğim ama yoksa böyle olmuyor artı da olsam gitmem lazım yoksa ramazanda kontrol zor oluyor ama burası tutuyor :KK28:

Valla kuzum anca donebildim :KK43: çok özür dilerim gerçekten bayağıdır menü yazamadim :cry:oklavayla felan saldırabilirsn hakettim galiba :confused:
Bu hafta listeye ben de gireceğim ama yoksa böyle olmuyor artı da olsam gitmem lazım yoksa ramazanda kontrol zor oluyor ama burası tutuyor :KK28:

Gir artık canım o kadar etkilemez yüzdeyi zaten burayı bırakınca olmuyor gerçekten ben 1 ay bıraktım mahvoldum o ay yüzünden hala yerimde sayıyorum bir ileri bir geri kaç aydr 62 yi göremedim

Gir artık canım o kadar etkilemez yüzdeyi zaten burayı bırakınca olmuyor gerçekten ben 1 ay bıraktım mahvoldum o ay yüzünden hala yerimde sayıyorum bir ileri bir geri kaç aydr 62 yi göremedim
Aynen canm listede olunca daha dikkatli oluyoruz ;) diğer türlü biraz gevşek davranıyoruz :(

Sağ Kol 27

Sol Kol 27

Göğüs 93

Bel Ovugu 78

Göbek Deligi 90

Simit Bolgesi 93

Popo 98

Basen 95

fitblack fitblack

Benim olculer boyle cikti bakalim incelecek miyiz :) bu arada bugun aktif olamayabilirim kendisiyle gorusmedigim annem dun bi kaza gecirmis ve koluna 27 dikis atilmis. Belki ona giderim. Gitmezsem aktif olurum yinede

Sağ Kol 27

Sol Kol 27

Göğüs 93

Bel Ovugu 78

Göbek Deligi 90

Simit Bolgesi 93

Popo 98

Basen 95

fitblack fitblack

Benim olculer boyle cikti bakalim incelecek miyiz :) bu arada bugun aktif olamayabilirim kendisiyle gorusmedigim annem dun bi kaza gecirmis ve koluna 27 dikis atilmis. Belki ona giderim. Gitmezsem aktif olurum yinede

Aaaa ölçülerimiz ne kadar yakınmış yaa tipimiz aynı demek ki :KK66:

Aaaa ölçülerimiz ne kadar yakınmış yaa tipimiz aynı demek ki :KK66:
Evet bende farkettim :) su gobek deligini versek gerisi cok goze batmaz aslinda :KK48: birde sizi ayrica tebrik ederim ben hamileyim diye dunyalari yemistim valla hamile kaldigimda 58 dim doguma giderken 80 dim:skandal:

Evet bende farkettim :) su gobek deligini versek gerisi cok goze batmaz aslinda :KK48: birde sizi ayrica tebrik ederim ben hamileyim diye dunyalari yemistim valla hamile kaldigimda 58 dim doguma giderken 80 dim:skandal:

Asyayı 17 kilo ile tamamlamıştım inşallan bunda hedefim en fazla 12 canım çok sağol sonra sıkıntıyı ben çekiyorum en iyisi dengeli gitmek. Tabii inşallah iradem zayıflamaz.

Asyayı 17 kilo ile tamamlamıştım inşallan bunda hedefim en fazla 12 canım çok sağol sonra sıkıntıyı ben çekiyorum en iyisi dengeli gitmek. Tabii inşallah iradem zayıflamaz.
Allah bagislasin ikisinide insallah. Evet ideal olan 12-15 kiloymus aslinda . Bizim ulkemizde genelde sen iki kisilik ye diyerek baski kurduklari icin maalesef benim gibilerin isine geliyor :) tatli hamur isi kizartma ve ekmekten uzak durduktan sonra zaten almazsiniz insallah istediginiz gibi iradeli gidersiniz dediginiz gibi sıkıntısı bize kaliyor maalesef :( ben de aslinda dogumdan bir hafta sonra 65 tim ama gelin gorun ki lohusalikta bir sey oldu ve 70 e ciktim o kadar cok yedim ki gece gunduz o_O

1-)Sağ ve sol kol 26

2-) Göğüs 91

3-) Bel ovuğu 69

4-) Göbek deliği 72

5-) Simit 96

6-) Kalça103

7-) Basen 104

fitblack fitblack ölçülerim canım görüldüğü üzere basen almış başını gitmiş yalnız kalça ve baseni ayıramadım ben :)) bacakları birleştirdim en kalın yer basen 104 e poponun ortadıda o kalın yere denk gelmiyormu:))

1-)Sağ ve sol kol 26

2-) Göğüs 91

3-) Bel ovuğu 69

4-) Göbek deliği 72

5-) Simit 96

6-) Kalça103

7-) Basen 104

fitblack fitblack ölçülerim canım görüldüğü üzere basen almış başını gitmiş yalnız kalça ve baseni ayıramadım ben :)) bacakları birleştirdim en kalın yer basen 104 e poponun ortadıda o kalın yere denk gelmiyormu:))

Kız üst bedenin incecik senin maşallah. Basen çalışırsan halledersin canım.

Bölge birincisi olayım bari :KK53: kol birincisi yeşilllll :KK70: göbektede sondan 1. Olurum :KK70:

:KK70: ya sen söylüyosun haklısın canım bide bunu beni yürürken görenler söylüyodu o zaman kafayı sıyırıyodum :confused: ya haftaya bi kontrole gidelim inşallah hemen platese başlıycam canım. Senin dediğin gibi göbek ve göğse yapıcak beşey yok ama diğer yerleri düzenleyebiliriz. Asyada hiçbiyerim kalınlaşmamıştı hatta sana doğum yaptığım günün fotosunu atmıştım hatırlıyo musun? Arkadan gören kimse hamile olduğumu anlamıyordu bakalım inşallah bunda da aynı dikkati gösterebilirim. Tabii iyiki sizlar varsınız. Beni cısslardan korursunuz :KK19::KK200:

Kız sesli güldm yaa :KK70:
:KK70:

bende kiloda senin hızına yetisemedim canm :KK66: sen de o konuda bizi solda sıfır bırakıp hedefe kadar vardn daha ne olsun :KK66: bide şimdi iyice sikilasicaksn oohhhh daha ne olsun
:KK68:Inşallah canım niyetim sıkılasmak senin gibi düşünsene 62 kilosun ama 55 gösteriyorsun super olurdu

Sağ Kol 27

Sol Kol 27

Göğüs 93

Bel Ovugu 78

Göbek Deligi 90

Simit Bolgesi 93

Popo 98

Basen 95

fitblack fitblack

çok geçmiş olsun canm bu arada alt üst senin vucutda benim gibi orantılı orantın çok iyi imiş bwnim gibi seninde bu oranlara gore sorun göbekte sanırım öyle anladm tabi ben senin bir beden fazlanmdr o ayrı:KK48: anne olunca o göbek sorunu da bir muddet mecbur oluyor :anneadayı:ama biz napicaz:sopa: o gobekleri dümdüz yapicaz:spor:

Kız üst bedenin incecik senin maşallah. Basen çalışırsan halledersin canım.
kız sen kol da birinci olacaktn ya bak rakibin belli oldu:skandal: 26 dio yetiş yetiş 1.lik gitti:KK48: hemen başla kol çalışmaya bak kolda bir rakibinde benim ha:KK70: bu kiloda bile 28 artk gerisini sen düşün:confused: ay kol deyince şinav cekesim geldi gene hadi bakiim tek benmi gaza geliorum burda:KK55:

Kızlar yaaa iyiki varsınız ay ben şu an nasıl güldüm bilmiyorum bu gece 2 kere ağlayarak uyandım akşam bişey öğrendim liseden bi arkadaşın eşi vefat etmiş çok genç daha kız iki çocuğuyla kaldı çocukların biri daha 2 yaşında her gün okuyoruz görüyoruz bu haberleri di mi ama işte yakında olunca insan ayrı bi etkileniyor zaten akşam çok üzülmüştüm birazda ondan sizlere yazıcak halim yoktu gece rüyamda Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömrler versin babam ölüyordu ağlayarak uyandım eşim benim ağlamama uyandı sonra tekrar uyudum ve rüyanın devamını gördüm öyle gerçektiki yine ağlayarak uyandım eşim de uyandı dayanamadım bu saatte anneme yazdım iyimisiniz diye çok şükür iyiler. Rüyasına bile dayanamıyoruz Allahım yaşayanlara sabır versin çok zor. Şehit evlatlarına genç ölümü yaşayanlara sevdiğini kaybeden her insana sabır versin. Bazen ölümü unutarak bu hayatı çok fazla ciddiye alarak yaşıyoruz. Sevdiklerimizi kırıyoruz kırılıyoruz. Hatırlamak lazım bazen herşeyin bir nefesle son bulabileceğini. Rabbim herkesin sevdiklerini birbirine bağışlasın kızlar iyiki varsınız...
canım o kadar haklısın ki. sen de iyi ki varsın :) :KK200:

Canm ben Çarşamba yazsam olur mu mezura yok evde :KK43: pazartesi salı hastanede olacağım cocugu götürecem... Biz seninle yine böyle olculeri almıştık diye hatırlıyorum daha önce sonra devam etmedik etmedim ama bu sefer ölçü takibi yapalım :KK66:
evet ben izne çıkmıştım sonra kaldı :( ama bu sefer gitmeye hiç niyetim yok, sana özel çarşamba olsun o zaman,geçmiş olsun neyi var?
Kizlaaarrrr günaydınlaaaarrrrr :KK68: ayyyy kizlaaarrrr kaç günlerdir spor yapamadım kendimden utanıyorum :KK22: şimdi bisikletimin üzerinden yaziyorum yavrumla da hasret gideriyorum :KK48:
Eski yazıları okumaya çalıştım anam maasallah size çok güzel sohbetler yapmışsınız hepsini kaçırdım :KK43: ama hepiniz icin bu şekilde sohbetler olunca mutlu oldum :KK68: fitblack fitblack bebem artık listedesin süper yüzdeleri heyecanla bekliyorum :KK5:
:spor::spor:
Sağ Kol 27

Sol Kol 27

Göğüs 93

Bel Ovugu 78

Göbek Deligi 90

Simit Bolgesi 93

Popo 98

Basen 95

fitblack fitblack

:KK57:
canım çok geçmiş olsun bu halde ölçü aldırdık sana söyleseydin muaf ederdim ben seni, işine bak sen haber et bizi de :(

Kızlar yaaa iyiki varsınız ay ben şu an nasıl güldüm bilmiyorum bu gece 2 kere ağlayarak uyandım akşam bişey öğrendim liseden bi arkadaşın eşi vefat etmiş çok genç daha kız iki çocuğuyla kaldı çocukların biri daha 2 yaşında her gün okuyoruz görüyoruz bu haberleri di mi ama işte yakında olunca insan ayrı bi etkileniyor zaten akşam çok üzülmüştüm birazda ondan sizlere yazıcak halim yoktu gece rüyamda Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömrler versin babam ölüyordu ağlayarak uyandım eşim benim ağlamama uyandı sonra tekrar uyudum ve rüyanın devamını gördüm öyle gerçektiki yine ağlayarak uyandım eşim de uyandı dayanamadım bu saatte anneme yazdım iyimisiniz diye çok şükür iyiler. Rüyasına bile dayanamıyoruz Allahım yaşayanlara sabır versin çok zor. Şehit evlatlarına genç ölümü yaşayanlara sevdiğini kaybeden her insana sabır versin. Bazen ölümü unutarak bu hayatı çok fazla ciddiye alarak yaşıyoruz. Sevdiklerimizi kırıyoruz kırılıyoruz. Hatırlamak lazım bazen herşeyin bir nefesle son bulabileceğini. Rabbim herkesin sevdiklerini birbirine bağışlasın kızlar iyiki varsınız...
Canım sende iyi ki varsın çok haklısın unutuyoruz bazı şeyleri benimde eşimin kuzeni yeni vefat etti 26 yaşında 6 aylık oğlu vardı ilik kanseriydi bur kaç ay yaşadı öldü çok etkilendim karısı çocuğuyla beraber kaldı onun cenazesinde feryadını hiç unutmam çok kötü ya rabbim kimseye yasatmasin :KK43: senin etkilenmen normal birde hamilesin üstüne duygusalsin işte herşeyi unutuyoruz birden hayatin alt üst olabiliyor hakkimizda hayırlısı canım

1-)Sağ ve sol kol 26

2-) Göğüs 91

3-) Bel ovuğu 69

4-) Göbek deliği 72

5-) Simit 96

6-) Kalça103

7-) Basen 104

ayy canımm takımın 2. armutu hoş geldin :KK19: ben de 1. armutum, beraber bir spor planı çıkaralım bence :D
benim kalça 109 ama bak orada geçememişsin beni :süslü:

Back