Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kahvaltı: sucuklu yumuta, tel peynir,domates,yeşillik,2 dilim ekmek,çay

Ara: 1 ufak yerli muz

40dakika bisiklet
bugün stresli bir gün geciriyorum pozitif enerjimi gene çekip aldılar inslah yasak gidalara yönelmem
canım dikkat et n'oldu kim n'aptı?

aynen ben de keşke stresten yiyemiyor olsaydık o zaman çöp gibi olurduk
Gercekten canim stresten yemeseydik cop gibi olurduk kesin bazısı da stresten yemeden içmeden kesilir nerde öyle olmayı çok isterdim

Gercekten canim stresten yemeseydik cop gibi olurduk kesin bazısı da stresten yemeden içmeden kesilir nerde öyle olmayı çok isterdim
annem öyle mesela kadının en şişman hali 53 oldu siz düşünün artık streslendi mi asla yiyemez. ben de leğen leğen yerim her şeyi

Canım ben ramazanda sahurda bol bol yumurta yiyiyorum badem ceviz karatay tarzı yani besleniyorum bazen yoğurtta yiyiyorum suyumu hiç aksatmam çok önemli yoksa akşama kadar başağrısı cekiyorum o zamanda orucun anlamı kalmıyor

Canım ben oruç tutabilseydim yine karatay usulü devam edecektim. Normalde de geceleri muhakkak süt içerim meyve tercihim muz olur. Bu ikisi çok güzel tok tutuyor. Haşlanmış yumurta yiyor isen haşlanmış yumurta da harika seçim ben yiyemiyorum ancak omlet. İftarda da tokluk hissi oluşması için çorbamı içtikten sonra akşam namazı kılıyorum mesela sende kılmıyorsan telefon ile uğraş ya da bi en azındn 5 dk sofradan kalk sonra zaten nerdeyse doymuş oluyorum ne yaptıysam azar azar tadına bakıp iftarımı tamamlıyorum. İftar ve sahur arasında bişey yemem ben. Ama ara öğün niyetine kühve hurma veya kuru meşve süt gibi bişey de yapabilirsin. Çok şükür ki ramazanda hiç kilo almışlığım yoktur aksine veririm ben hep. İnşallan fikir olur sanada canım

Kuruyemişimiyi hatırlattın canım bademle ceviz benim de olmazsa olmazım haftasonu alışverişimi yapayım ben en iyisi:)) Çok sağol güzel tavsiyelerin için:)

Haşlanmış yumurta yerim canım muz da çok iyi fikir tok tutar aklımda olsun namazı bende çoğunlukla o şekilde kılıyorum hem mide rahat oluyor gem tokluk hissi oluşuyor çok güzel fikirler canım sağol:)

Rica ederim canım ne demek

kızlar dışardaym ondan hepinize toplu yaziyorm hepinize tek tek desteğiniz çok çok teşekkür ederim iyiki varsiniz çok güzel destek oldunuz sağolun evde olsam asla tutazdm kahretsin şu stresde kendimizi yemeye vermemiz menüyü paylastkdan sonra hemen kendimi dışarı attm kafam dağıldı sabahki menuden sonra şimdilik sadece bir avuç dut yedim okadar öğle yemeği yok akşam eve dönünce de sorunsuz atlatrm inşallah bu kocalar bizi öldürecek ne güzelmiş bekarlık kimseyi takmazdm şimdi gelde takma bakalm

Evt bazen çıldırtıyorlar canım en iyisini yapmışsın sevindim cısss yememene

Rica ederim canım

Canım gerçekten öyle bekarlık sultanlikmis

yarın kesin artı çıkacağım menüsü

uyanınca

1 fincan türk kahvesi
1 hurma

sabah
çörek otlu domates,salatalık,acı biber
çeyrek avokado
5 siyah zeytin
2 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek

öğle
1 muz
1 maden suyu

ara
1 bardak badem sütü
1 hurma
1 gün kurusu

akşam
10 yk fasulye yemeği
1 dilim tb ekmek
salata

ara
1 kivi

2 litre su

Canım menun güzel aslında sadece hurma muz gunkurusu bunlar biraz fazla olmuş mesela muz yada hurmayı çıkarsaydın iyi olacakmış yoksa yasaklı birşey yememissin yani

Canım menun güzel aslında sadece hurma muz gunkurusu bunlar biraz fazla olmuş mesela muz yada hurmayı çıkarsaydın iyi olacakmış yoksa yasaklı birşey yememissin yani
ben de akşam yemeği 10 kaşık fazla oldu diye düşünmüştüm baklagiller cidden kilo aldırıyor çünkü diğer konuda da haklısın canım fazla oldu meyve di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…