• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

zensim zensim nerelerdesin ses ver bakayım :KK66:
Geldim canim :KK200:
Sabah ki bardak su ve sade kahve
30 dk eliptik 8 dk karin
Tam bugday ekmekli tost 5-6 zeytin bol yeşillik
Ara yok
Öğle bir tabak türlü ekmeksiz
Ara bir nektar iki gün kurusu
Akşam canim bisey istemedi tam buğday ekmekli sandviç yaptım marul ve peynirle
Akşam sporum 35 dk bölgesel 30 dk eliptik yaptim
Gün içinde iki fincan kayısı çayı içtim
3 litreye yakında su tükettim kaptanım:KK49:

Iyi akşamlar kızlar bugün kız hasta olunca onunla uğraştım durdum
Kahvaltı klasik karatay 2 ceviz 7 zeytin
Ara 1 hurma sütlü türk kahvesi
Ama sonradan geceki uykusuzluk fena vurdu canım çok tatlı istedi malesef :KK43: abur cubur yedim ya kendimi tutamadım yazmayayım şimdi
Akşam sadece salata yedim içine biraz peynir koydum spor yok zaten yarın düzelticem kızlar kusura bakmayın ya dengem bozuldu

-bugünkü menüm-

gece sabaha karşı 04.00

3 parça ceviz
1 gün kurusu

sabah

çörek otlu domates,salatalık,kapya ve acı biber
1/2 avokado
6 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
1 kupa hibiskus
1 kuru incir
2-3 yudum türk kahvesi

öğle
1 muz
10 çiğ badem

akşam
10 yk bamya
7 yk beyaz kinoa
1.5 avokado
acı yeşil biber
1 maden suyu

ara
1 kivi

2 litre su
ayy sen peynir, yogurt vs de mi yrmiyorsun)))))))

boyum 1.60 canm benim kizmda şimdi 4yaşı geçti canm aralarin da bir kaç ay var galiba benimki 27 şubat doğumlu:KK200: tskredrm canm spordan sikilasma oluyor biraz ya ondan fatkldr canm yoksa ikimizin kilosu aynı:KK50:
benim kız da 14 Ocak)) masallah sana..

Iyi akşamlar kızlar bugün kız hasta olunca onunla uğraştım durdum
Kahvaltı klasik karatay 2 ceviz 7 zeytin
Ara 1 hurma sütlü türk kahvesi
Ama sonradan geceki uykusuzluk fena vurdu canım çok tatlı istedi malesef :KK43: abur cubur yedim ya kendimi tutamadım yazmayayım şimdi
Akşam sadece salata yedim içine biraz peynir koydum spor yok zaten yarın düzelticem kızlar kusura bakmayın ya dengem bozuldu
canim yazalim ki azarlanalim;( az yiyelim daha cislari

@hicmakam ortalıkta yoksun geçen hafta bildirim de yapmadın seninizne ayırıyorum haberin olsun
berceste_ berceste_ iyi misin hiç haber vermedin 2 hafta bildirim yapmadın bu hafta izne ayirmazsam diskalifiye olmak zorunda kalacaksın üzgünüm ki seni de izne ayırıyorum bu cuma
@Gunayfur izinden döndüm dedin listeye girdiğin ilk hafta kayboldun eğer devam etmeyeceksen bizi neden ugrastiriyrosun eğer izne tekrar ayırırım tekrar takima dönemezsin ama ona göre mazeretlerini bekliyorum
Canım haklısın haber veremedim ama bu aralar farklı rahatsızlıklarla uğraşıyorum
Ve diyet en son sırada kalıyor belki izne ayrılırsa iyi gelecek canım yine diyete devam ediyorum ama
Kendimi iyi hissettiğinde gelmek istiyorum

sabah
1 kk peynir
5 zeytin

11 de kutlama vardi isyerimde. pasta, cikolata, cerez vardi. ben sade 1 dilim pasta yedimo_O:sinirli:
oglen
1 kase yogurt
2 dilim eti form

aksam
8-9 sarma
yarim kase yogurt
yarim dilim ekmk

su: 2lt
yuruyis 45 dk
veee 2 mile Leslie:)))))):halay::KK76: mutluyum uzun zamandir yuruyus haricindeki ilk sporum

sabah
1 kk peynir
5 zeytin

11 de kutlama vardi isyerimde. pasta, cikolata, cerez vardi. ben sade 1 dilim pasta yedimo_O:sinirli:
oglen
1 kase yogurt
2 dilim eti form

aksam
8-9 sarma
yarim kase yogurt
yarim dilim ekmk

yuruyis 45 dk
veee 2 mile Leslie:)))))):halay::KK76: mutluyum uzun zamandir yuruyus haricindeki ilk sporum
Ay canım sende mi :olamaz: ama neyseki spor yapmışsın bende yapmak isterdim ama çok halsizim yapacak halim yok sen sporla kurtarırsın merak etme :KK66:

Sabah

İlik limonlu su

Maydanoz suyu

Haslanmis yumurta

3-4 dilim salatalik

3-4 dilim domates

2dilim kepek ekmek

Sekersiz cay

Tel peynir

Ara

Misir gevregi (cilekli yogurtla)

Öğlen

2 dilim kepek ekmegine tost

Ara

2 adet eti form

Kizimdan kalan ceyrek muz

Aksam

1 porsiyon kofte

Havuc ve karalahana salatasi

Kola

Ara yapmadim

Egzersiz yapmadim

Su

3 litre

deadline deadline

sabah
1 kk peynir
5 zeytin

oglen
1 kase yogurt
2 dilim eti form

aksam
8-9 sarma
yarim kase yogurt
yarim dilim ekmk

yuruyis 45 dk
Sizde mi leslie yapiyorsunuz ? Cok keyifli ama sanki az mi yaktiriyor ya ne dersiniz

Sizde mi leslie yapiyorsunuz ? Cok keyifli ama sanki az mi yaktiriyor ya ne dersiniz
canim ben bu seferki diyetimde sadec tempolu yuruyordum gunluk bir saat. dun hem az yurudum hem de cis vardi diye evde spor yapayim dedim. pilates toplarimin tipalari kayip. en masrafsizi leslie)). ben begeniyorum. 30 dk da 2 mile yurumek cok iyi)) 3.4 km yapiyor

ıyı akşamlar menum
sabah 3 4 dlım peynır az ekmek ceyrek dlım kek
ıkındı 3 4 dılım patez kzartma 2 dlım peynır 1 tabak salatalık
3 ltre su
tabıkı yuruş
Canım bu nasıl menü. Çok sağlıksız. Kızma bana ama bu sürdürülebilir bir diyet değil sağlığından olursun mazallah. Daha önce de yazmıştım.

Back