O acıdan çok iyi oldu canım ben hemen favori mesajlarıma kaydettim oradan bakıp ölçeceğim:)Yok canım ben nereleri nerelerinden ölçüyorum onu anlatmak için yazdım sizler ne şekilde karar verdiyseniz öyle devam.
Bence de hak ettimŞimdi annelik damarım tutucak terlik fırlatıcam artık
Canım dikkat et bak listeye girmemize gramlar kaldi sensiz girmem haberin olsun beraber giricezIyi akşamlar kızlar bugün kız hasta olunca onunla uğraştım durdum
Kahvaltı klasik karatay 2 ceviz 7 zeytin
Ara 1 hurma sütlü türk kahvesi
Ama sonradan geceki uykusuzluk fena vurdu canım çok tatlı istedi malesefabur cubur yedim ya kendimi tutamadım yazmayayım şimdi
Akşam sadece salata yedim içine biraz peynir koydum spor yok zaten yarın düzelticem kızlar kusura bakmayın ya dengem bozuldu
Evet canım vejetaryenler yiyor onu ben yemiyorum :) badem sütü badem peyniri yiyorum amaayy sen peynir, yogurt vs de mi yrmiyorsun)))))))
Kola olmamışSabah
İlik limonlu su
Maydanoz suyu
Haslanmis yumurta
3-4 dilim salatalik
3-4 dilim domates
2dilim kepek ekmek
Sekersiz cay
Tel peynir
Ara
Misir gevregi (cilekli yogurtla)
Öğlen
2 dilim kepek ekmegine tost
Ara
2 adet eti form
Kizimdan kalan ceyrek muz
Aksam
1 porsiyon kofte
Havuc ve karalahana salatasi
Kola
Ara yapmadim
Egzersiz yapmadim
Su
3 litre
deadline
Güzel menü canım afiyet olsun :) esprili menülerini seviyorum senindeadline 09.05.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
2 parmak borek (evde ekmek kalmamisti. Pasta mi yeseydim yani :)
1 fincan surlu sekerli kahve
3 zeytin
2-3 catal peynir
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su
Ogle:
1 kase bezelye yemegi
1/2 kase sote sebze (patates de vardi)
Ayran
Ara:
3-4 biskuvi
Sekersiz sutsuz kahve
Aksam:
2 kase sebzeli acili mantar corbasi
Ara mara yok artik. Sabahki boregin diyetini odedim
O acıdan çok iyi oldu canım ben hemen favori mesajlarıma kaydettim oradan bakıp ölçeceğim:)
Bence de hak ettim
Canım dikkat et bak listeye girmemize gramlar kaldi sensiz girmem haberin olsun beraber giricez
Evet canım vejetaryenler yiyor onu ben yemiyorum :) badem sütü badem peyniri yiyorum ama
ben yemiş kadar oldumAynen fikir olsun diye yazdım canım
Ayyy terlik simgesi bulamadım
günaydın herkese şu ara diyet iyi gidiyor ama bi türlü oğlandan yürüyş yapamıyorum yeni yeni yürümeye başladı hep yürümek istiyor tabi bende hep onla yürüyorum bu sayılırsa bütün gün yürüyüş yapıyorum demektir
canm kola gerçekten olmamış bugunluk iissin onu ama ben genel yaptgn biseye deginicem Ara öğün olarak mısır gevregi 2.ara öğün eti form iki ara öğün de de karbonhodrat aliyorsun bence bunun yerine ara ogunlerini meyve ile gecirmen daha saglikli ve daha iyi sonuc verdirir yani 1 adet meyve yanında süt yada 8çilek yanında yogurt gibi yada kuruyisde saglikli bir seçimSabah
İlik limonlu su
Maydanoz suyu
Haslanmis yumurta
3-4 dilim salatalik
3-4 dilim domates
2dilim kepek ekmek
Sekersiz cay
Tel peynir
Ara
Misir gevregi (cilekli yogurtla)
Öğlen
2 dilim kepek ekmegine tost
Ara
2 adet eti form
Kizimdan kalan ceyrek muz
Aksam
1 porsiyon kofte
Havuc ve karalahana salatasi
Kola
Ara yapmadim
Egzersiz yapmadim
Su
3 litre
deadline
Günaydın arkadaşlar yarın büyük gün bugün sıkı tutalım eksiyi görelim insaAllah
Bugün spor yok kaslari dinlendirme günüymüş spor yaptığım videodaki hanim hocamız öyle dedi bende o zamanımı evi temizlemekle gecirmeyi planlıyorum umarım yarın hepimiz eksi goruruz
Günaydın kızlar yarın bol bol eksiler görmek dileğiyle bugünü güzel geçirelim:))
canm kola gerçekten olmamış bugunluk iissin onu ama ben genel yaptgn biseye deginicem Ara öğün olarak mısır gevregi 2.ara öğün eti form iki ara öğün de de karbonhodrat aliyorsun bence bunun yerine ara ogunlerini meyve ile gecirmen daha saglikli ve daha iyi sonuc verdirir yani 1 adet meyve yanında süt yada 8çilek yanında yogurt gibi yada kuruyisde saglikli bir seçim
Çok olan ne ekmek mi gayet iyi bencesabah
1 sahanda yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1.5 tk kahvaltlk sos
2 dilim ekmek
cok olmus sabah degil mi
bence normal canm benim kahvaltilarm son zamanlarda hep böylesabah
1 sahanda yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1.5 tk kahvaltlk sos
2 dilim ekmek
cok olmus sabah degil mi
Inşallah canım ya sakin yapma ben syresliyken hep yasaklara yöneliyorum bu çok kötükahvaltı: sucuklu yumuta, tel peynir,domates,yeşillik,2 dilim ekmek,çay
Ara: 1 ufak yerli muz
40dakika bisiklet
bugün stresli bir gün geciriyorumpozitif enerjimi gene çekip aldılar inslah yasak gidalara yönelmem
kahvaltı: sucuklu yumuta, tel peynir,domates,yeşillik,2 dilim ekmek,çay
Ara: 1 ufak yerli muz
40dakika bisiklet
bugün stresli bir gün geciriyorumpozitif enerjimi gene çekip aldılar inslah yasak gidalara yönelmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?