Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yok canım ben nereleri nerelerinden ölçüyorum onu anlatmak için yazdım sizler ne şekilde karar verdiyseniz öyle devam.
O acıdan çok iyi oldu canım ben hemen favori mesajlarıma kaydettim oradan bakıp ölçeceğim:)

Şimdi annelik damarım tutucak terlik fırlatıcam artık
Bence de hak ettim
Canım dikkat et bak listeye girmemize gramlar kaldi sensiz girmem haberin olsun beraber giricez
ayy sen peynir, yogurt vs de mi yrmiyorsun)))))))
Evet canım vejetaryenler yiyor onu ben yemiyorum :) badem sütü badem peyniri yiyorum ama

Kola olmamış

deadline 09.05.2018 menum

Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
2 parmak borek (evde ekmek kalmamisti. Pasta mi yeseydim yani :)
1 fincan surlu sekerli kahve
3 zeytin
2-3 catal peynir

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su

Ogle:
1 kase bezelye yemegi
1/2 kase sote sebze (patates de vardi)
Ayran

Ara:
3-4 biskuvi
Sekersiz sutsuz kahve

Aksam:
2 kase sebzeli acili mantar corbasi

Ara mara yok artik. Sabahki boregin diyetini odedim

Güzel menü canım afiyet olsun :) esprili menülerini seviyorum senin
Ayrıca sana özendim artık erken kalkıyorum ben de üstelik uyanır uyanmaz 500 ml suyumu bile içtim

O acıdan çok iyi oldu canım ben hemen favori mesajlarıma kaydettim oradan bakıp ölçeceğim:)

Aynen fikir olsun diye yazdım canım

Bence de hak ettim

Canım dikkat et bak listeye girmemize gramlar kaldi sensiz girmem haberin olsun beraber giricez

Evet canım vejetaryenler yiyor onu ben yemiyorum :) badem sütü badem peyniri yiyorum ama

Ayyy terlik simgesi bulamadım

Bende asya yürüse diye bekliyorum apartmanda asansöre kadr 1 küt merdiven var o merdiven yüzünden dışarı çıkamıyorum gerçi bu ara burda havalarda çok kötü zaten çıkılck gibi değil

Günaydın arkadaşlar yarın büyük gün bugün sıkı tutalım eksiyi görelim insaAllah
Bugün spor yok kaslari dinlendirme günüymüş spor yaptığım videodaki hanim hocamız öyle dedi bende o zamanımı evi temizlemekle gecirmeyi planlıyorum umarım yarın hepimiz eksi goruruz

canm kola gerçekten olmamış bugunluk iissin onu ama ben genel yaptgn biseye deginicem Ara öğün olarak mısır gevregi 2.ara öğün eti form iki ara öğün de de karbonhodrat aliyorsun bence bunun yerine ara ogunlerini meyve ile gecirmen daha saglikli ve daha iyi sonuc verdirir yani 1 adet meyve yanında süt yada 8çilek yanında yogurt gibi yada kuruyisde saglikli bir seçim

Bende spor yaptğım o kısacık dönemde muhakkak perşembeleri kasları dinlendiriyordum ve açılsın gevşesin diye sallıyordum temizlik de yaparak günü kurtarmaya çalışıyodum çok iyi düşünmüşsün canım

Günaydın kızlar yarın bol bol eksiler görmek dileğiyle bugünü güzel geçirelim:))

İnşallah canımmmm günaydın

Cnım bu konuda bende kesinlikle fatoşa katılıyorum hatta bende sormuştum hatırlarsan özellikle mi tercih ediyorsun diye diyet ürünlerin bir faydası olduğunu sanmıyorum ki bir çok doktor ve diyetisyende aynı şeyi söylüyor farklı ara öğünler bulsan olmaz mı? ShellShock

sabah
1 sahanda yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1.5 tk kahvaltlk sos
2 dilim ekmek

cok olmus sabah degil mi
bence normal canm benim kahvaltilarm son zamanlarda hep böyle kahvaltı böyle olunca acikma olasilignda az oluyor yasak gidalara yonelmende az oluyor

kahvaltı: sucuklu yumuta, tel peynir,domates,yeşillik,2 dilim ekmek,çay

Ara: 1 ufak yerli muz

40dakika bisiklet
bugün stresli bir gün geciriyorum pozitif enerjimi gene çekip aldılar inslah yasak gidalara yönelmem
Inşallah canım ya sakin yapma ben syresliyken hep yasaklara yöneliyorum bu çok kötü

kahvaltı: sucuklu yumuta, tel peynir,domates,yeşillik,2 dilim ekmek,çay

Ara: 1 ufak yerli muz

40dakika bisiklet
bugün stresli bir gün geciriyorum pozitif enerjimi gene çekip aldılar inslah yasak gidalara yönelmem

Noldu canım aman sakın bak verdiğin onca emeğe yazık olur tut kendi hadi bi kahve yap da içelim karşılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…