Geldim canim
Inşallah haftaya giricez kaptanım bu hafta zor gibi
ayy sen peynir, yogurt vs de mi yrmiyorsun)))))))-bugünkü menüm-
gece sabaha karşı 04.00
3 parça ceviz
1 gün kurusu
sabah
çörek otlu domates,salatalık,kapya ve acı biber
1/2 avokado
6 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek
ara
1 kupa hibiskus
1 kuru incir
2-3 yudum türk kahvesi
öğle
1 muz
10 çiğ badem
akşam
10 yk bamya
7 yk beyaz kinoa
1.5 avokado
acı yeşil biber
1 maden suyu
ara
1 kivi
2 litre su
benim kız da 14 Ocak)) masallah sana..boyum 1.60 canm benim kizmda şimdi 4yaşı geçti canm aralarin da bir kaç ay var galiba benimki 27 şubat doğumlutskredrm canm spordan sikilasma oluyor biraz ya ondan fatkldr canm yoksa ikimizin kilosu aynı
mesela bizim lavabo ogretmnler odasinin yani. erkk hocalar varken cok utaniyorumneymiş diyemediğin söyle söyle bak her şeyi yazıyoruz burada hiç utanma yok. mesela geçen yeşil 5 tane züber yedi biliyor musun
Y YesilinBuyusuN nil u mihr
canim yazalim ki azarlanalim;( az yiyelim daha cislariIyi akşamlar kızlar bugün kız hasta olunca onunla uğraştım durdum
Kahvaltı klasik karatay 2 ceviz 7 zeytin
Ara 1 hurma sütlü türk kahvesi
Ama sonradan geceki uykusuzluk fena vurdu canım çok tatlı istedi malesefabur cubur yedim ya kendimi tutamadım yazmayayım şimdi
Akşam sadece salata yedim içine biraz peynir koydum spor yok zaten yarın düzelticem kızlar kusura bakmayın ya dengem bozuldu
Canım haklısın haber veremedim ama bu aralar farklı rahatsızlıklarla uğraşıyorum@hicmakam ortalıkta yoksun geçen hafta bildirim de yapmadın seninizne ayırıyorum haberin olsun
berceste_ iyi misin hiç haber vermedin 2 hafta bildirim yapmadın bu hafta izne ayirmazsam diskalifiye olmak zorunda kalacaksın üzgünüm ki seni de izne ayırıyorum bu cuma
@Gunayfur izinden döndüm dedin listeye girdiğin ilk hafta kayboldun eğer devam etmeyeceksen bizi neden ugrastiriyrosun eğer izne tekrar ayırırım tekrar takima dönemezsin ama ona göre mazeretlerini bekliyorum
Ay canım sende misabah
1 kk peynir
5 zeytin
11 de kutlama vardi isyerimde. pasta, cikolata, cerez vardi. ben sade 1 dilim pasta yedim
oglen
1 kase yogurt
2 dilim eti form
aksam
8-9 sarma
yarim kase yogurt
yarim dilim ekmk
su: 2lt
yuruyis 45 dk
veee 2 mile Leslie:))))))mutluyum uzun zamandir yuruyus haricindeki ilk sporum
Tesekkur ederim daha iyi evet mizmiz biraz dis sancilari varçok
geçmiş olsun daha iyi mi kizin
Simdi daha iyi tesekkur ederim :) dis sancisi uzun bir sureccok gecmis olsun. nasil oldu cocuk?
Menun iyiymis
Sizde mi leslie yapiyorsunuz ? Cok keyifli ama sanki az mi yaktiriyor ya ne dersinizsabah
1 kk peynir
5 zeytin
11 de kutlama vardi isyerimde. pasta, cikolata, cerez vardi. ben sade 1 dilim pasta yedim
oglen
1 kase yogurt
2 dilim eti form
aksam
8-9 sarma
yarim kase yogurt
yarim dilim ekmk
su: 2lt
yuruyis 45 dk
veee 2 mile Leslie:))))))mutluyum uzun zamandir yuruyus haricindeki ilk sporum
canim ben bu seferki diyetimde sadec tempolu yuruyordum gunluk bir saat. dun hem az yurudum hem de cis vardi diye evde spor yapayim dedim. pilates toplarimin tipalari kayip. en masrafsizi leslie)). ben begeniyorum. 30 dk da 2 mile yurumek cok iyi)) 3.4 km yapiyorSizde mi leslie yapiyorsunuz ? Cok keyifli ama sanki az mi yaktiriyor ya ne dersiniz
Hamile arkadaşlar çoğalmış mi tam bakamadım sayfalara hayırlı olsun Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım bu nasıl menü. Çok sağlıksız. Kızma bana ama bu sürdürülebilir bir diyet değil sağlığından olursun mazallah. Daha önce de yazmıştım.ıyı akşamlar menum
sabah 3 4 dlım peynır az ekmek ceyrek dlım kek
ıkındı 3 4 dılım patez kzartma 2 dlım peynır 1 tabak salatalık
3 ltre su
tabıkı yuruş
Haftaya gerekirse canımı dişime takarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?