Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sağ ayak bileği cm (en ince yer)
Sol ayak bileği cm
Sağ baldır cm (en kalın yer)
Sol baldır cm
Sağ diz üstü cm (dizin 2 parmak üstü)
Sol diz üstü cm
Sağ bacak cm (en kalın yer)
Sol bacak cm
Basen cm (iki bacak birleşmiş şekile bacaktaki en kalın yer)
Popo cm (poponun tam ortası)
Simit bölgesi cm ( göbeğin alt kısmı)
Göbek deliği cm (tam göbek deliği)
Bel ovuğu cm ( belin en ince yeri)
Göğüs cm (sütyensiz)
Sağ kol cm (pazı yapılıp en kalın yer)
Sol kol cm
Boyun ortası cm (boynun tam ortası)

Kızlar ben ölçülerimi bu şekilde alıyorum cuma sabah kilo ile birlikte bunları yazıcam aylardır böyle takih ediyorum. fitblack blonde ambition

ca buda faxla olmuş ama şu baseni ve popoyu benim dedigin gibi yapmissin gobek deliginode yapmissin bende o şekil aliyorum o lari yaxalm zatn bide simit bunlar zaten en onemli bolgeler

ca buda faxla olmuş ama şu baseni ve popoyu benim dedigin gibi yapmissin gobek deliginode yapmissin bende o şekil aliyorum o lari yaxalm zatn bide simit bunlar zaten en onemli bolgeler

Yok canım siz böyle alın diye yazmadım hani hangi bölgeyi nasıl ölçüyorum onu anlatmak için yazdım ben yazarım siz hangisini dikate alırsanız artık öyle yaparız

bu arada vucut analizine gitmiştim ya kızlar bu hafta kas yapmamisim gecen pazartesiden bu carsambaya 9 gün de kas sabit ve direk yağ 700grm gitmiş bide sahilde yürüyüş yaptm oohh miss

Çok iyi canım maşallah 700 gr yağ harika burda havalar çok köta yaa hergün yağmur içim daraldı artık

Çok iyi canım maşallah 700 gr yağ harika burda havalar çok köta yaa hergün yağmur içim daraldı artık
burda havalar harika canm ya hatta miranin kordonda fotolarini cektm koydum görmüşsndr baya yaz günü buralar

olabilir canim, bir haftaya ancak nrtlesir herhalde senin durum. Çok gecmis olsun.

İyi de siz spor yapıp sıkılaşacaksınız ben ordan burdan genişliycem adalet mi bu şimdi niye şu işi 3 ay önce yapmadınız ne güzel inceliyodum
ben yeni geldim ondan
olur canım şimdi neleri yazıyoruz tam?
1- göğüs
2-bel
3-göbek
4-kalça
5-basen

var mı arttıran

ca bu besei kalcami tam nerden olctun tam poponun altindan sifirmi yoksa popo ortasindanmi
canım artık basen mi oluyor o kalçamı bilmiyorum ben alt kısmın en geniş yerinden ölçtüm, sen basene poponun altı diyorsun sanırım ama oradan ölçmedim popo ortasından en geniş kısımdan

cok guzel ya sabah sporu yapanlara bayiliyorum. Bisiklet evinde var galiba, degil mi?

canım bu çok güzel ama herkes bunu sürdürebilir mi emin değilim biz yine en genel yerleri yazalım sen istersen hepsini yaz ama

cok gecmis olsun

cok gecmis olsun. nasil oldu cocuk?
Menun iyiymis

-bugünkü menüm-

gece sabaha karşı 04.00

3 parça ceviz
1 gün kurusu

sabah

çörek otlu domates,salatalık,kapya ve acı biber
1/2 avokado
6 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
1 kupa hibiskus
1 kuru incir
2-3 yudum türk kahvesi

öğle
1 muz
10 çiğ badem

akşam
10 yk bamya
7 yk beyaz kinoa
1.5 avokado
acı yeşil biber
1 maden suyu

ara
1 kivi

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…