Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Fatoş, boyun kaç?
Cocugun cok tatli Allah bagislasin. Benim kizim da bu yaslarda(4.5)
kilomuz ayni gibi ama sen kesinlikle en az bir beden kucuksun benden
boyum 1.60 canm benim kizmda şimdi 4yaşı geçti canm aralarin da bir kaç ay var galiba benimki 27 şubat doğumlu tskredrm canm spordan sikilasma oluyor biraz ya ondan fatkldr canm yoksa ikimizin kilosu aynı

Bu çok iyi olmuş canım ben yanlış ölçmüşüm mesela

burda havalar harika canm ya hatta miranin kordonda fotolarini cektm koydum görmüşsndr baya yaz günü buralar
Oh ne güzel canım ya izmir sıcaktır eskiden bilirim mayısta denize girmiştik hatta buralar nerde kış günü gibi ve kasvetli

kahvaltı: 2dilim ekmek,tel peynir,domates,salatalık,maydonoz ve zencefilli limonlu yeşil çay

Ara: bir kaşık bal ile ıhlamur çayı

Öğlen:8adet z.ygl.yaprak sarması

Akşam:bir küçük tabak türlü,4yk.yoğurt

sahilde 1 saat yürüyüş
eve gelince 1 saat kondisyon bisikleti
mekik,şinav,plank,köprü,sguat,göğüs

Oh iyileştin demek çok iyi yapmışsın canım cumaya iyi sonuç gelecek galiba

***1. TAKIM 569. ETAP***

berceste_(84.6/0/%0)
izne ayrılmak istiyor
chihiro79 (60//%)
hicmakam(55.4/%)
bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2 ye bolundu
Sevilay80 (74.8//% )
Mirafatos (71.3//% )
nil u mihr(71.5//% )
YeşilinBuyusu (63.8//%)
merkerdemus (64.7//%)
minemelek2015 (54.8//%)
Saglikliyasamgunlugumm(64.1//%)
Zensim(69.1///% )
Gunayfur(59.2//%)
bildirimdebulunmadigi için yüzdesi 2 ye bolundu

1. takım ortalaması :

canım bu çok güzel ama herkes bunu sürdürebilir mi emin değilim biz yine en genel yerleri yazalım sen istersen hepsini yaz ama

Yok canım ben nereleri nerelerinden ölçüyorum onu anlatmak için yazdım sizler ne şekilde karar verdiyseniz öyle devam.

Kızlar eşimle eve giriştik yine yoruldum pek cevap da yazamadım ama hızlıca okudum yazdıklarınızı menülerde sıkıntı görmedim gözümden kaçan yoktur umarm bende hemen menümü yazayım asya uyumuşken uyuyayım

Uyanınca su
Hastaneden gelince kahve

Kahvaltı
Kavurmalı yumurta beyaz peynir 1 dilim çemensiz pastırma 5 zeytin 4 ceviz 1 büyük bardak süt

Ara
1 bardak süt 5 küçük gün kurusu

Akşam
Izgara köfte yoğurt bulgur pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…