neymiş diyemediğin söyle söyle bak her şeyi yazıyoruz burada hiç utanma yokhaha:)))) olur canim da kız diyemedigim seyler var)) ic yeter ki git diyorsun. evet dogru))
ok canmcanım artık basen mi oluyor o kalçamı bilmiyorum ben alt kısmın en geniş yerinden ölçtüm, sen basene poponun altı diyorsun sanırım ama oradan ölçmedim popo ortasından en geniş kısımdan
Yok canım ev hanımıyımsen calisiyor musun canim?
boyum 1.60 canm benim kizmda şimdi 4yaşı geçti canm aralarin da bir kaç ay var galiba benimki 27 şubat doğumluFatoş, boyun kaç?
Cocugun cok tatli Allah bagislasin. Benim kizim da bu yaslarda(4.5)
kilomuz ayni gibi ama sen kesinlikle en az bir beden kucuksun benden
Bu çok iyi olmuş canım ben yanlış ölçmüşüm meselaSağ ayak bileği cm (en ince yer)
Sol ayak bileği cm
Sağ baldır cm (en kalın yer)
Sol baldır cm
Sağ diz üstü cm (dizin 2 parmak üstü)
Sol diz üstü cm
Sağ bacak cm (en kalın yer)
Sol bacak cm
Basen cm (iki bacak birleşmiş şekile bacaktaki en kalın yer)
Popo cm (poponun tam ortası)
Simit bölgesi cm ( göbeğin alt kısmı)
Göbek deliği cm (tam göbek deliği)
Bel ovuğu cm ( belin en ince yeri)
Göğüs cm (sütyensiz)
Sağ kol cm (pazı yapılıp en kalın yer)
Sol kol cm
Boyun ortası cm (boynun tam ortası)
Kızlar ben ölçülerimi bu şekilde alıyorum cuma sabah kilo ile birlikte bunları yazıcam aylardır böyle takih ediyorum.fitblack blonde ambition
Oh ne güzel canım ya izmir sıcaktır eskiden bilirim mayısta denize girmiştik hatta buralar nerde kış günü gibi ve kasvetliburda havalar harika canm ya hatta miranin kordonda fotolarini cektm koydum görmüşsndr baya yaz günü buralar
cok gecmis olsun
evt canm mayısta basliyor denizler havuzlar burdaOh ne güzel canım ya izmir sıcaktır eskiden bilirim mayısta denize girmiştik hatta buralar nerde kış günü gibi ve kasvetli
Oh iyileştin demek çok iyi yapmışsın canım cumaya iyi sonuç gelecek galibakahvaltı: 2dilim ekmek,tel peynir,domates,salatalık,maydonoz ve zencefilli limonlu yeşil çay
Ara: bir kaşık bal ile ıhlamur çayı
Öğlen:8adet z.ygl.yaprak sarması
Akşam:bir küçük tabak türlü,4yk.yoğurt
sahilde 1 saat yürüyüş
eve gelince 1 saat kondisyon bisikleti
mekik,şinav,plank,köprü,sguat,göğüs
evt canm inslhOh iyileştin demek çok iyi yapmışsın canım cumaya iyi sonuç gelecek galiba
canım bu çok güzel ama herkes bunu sürdürebilir mi emin değilim biz yine en genel yerleri yazalım sen istersen hepsini yaz ama
neymiş diyemediğin söyle söyle bak her şeyi yazıyoruz burada hiç utanma yok. mesela geçen yeşil 5 tane züber yedi biliyor musun
Y YesilinBuyusuN nil u mihr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?