• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tabiii zaten yaptıklarıma öğretip kendime yaptırtıyorum :KK70: valla ne iyi olurdu biz heralde işi gücü bırakır bi masaj bi spor bi cilt bakımı bi kahve derken akşamı ederdik sonra kocalar görüşmemizi yasaklardı :KK70:
Ne güzel canım masaj cilt bakımı falan keşke yakın olsak bize öğretirdin masaja bayılırım ama tabi dışarda yaptırıyorum genelde hamamda kese falan oh mis :21: ama öğrenmeyi çok isterdim doğrusu

canm bende ilk goruntuler boyle bide mezure beden gitgide daraliyor ama tarti 70 lerin üstüne çıkmıştı kafayi yedim bu nasl die:deli: arkadaslarmda sen yetmiş olamazsn deyip duruyo inanmiyolar 65 kilo arkadasmla bedenimiz ayni denedik kotlerimizi filan tartiya ciktm gosterdm kiz şok oldu:KK70: benimde tartida 65 cikmam lazmdi ama çıkmıyor:mad:
Bana da derler hep asla 70 göstermiyorsun diye ama otururken :D ayağa kalkınca hımm evet biraz varmış diyorlar ahaha :D :D

bende cuma fazla çıkmıştım ya canm acaba dedim geçen cumaya dönüşmüyümdür bir bakaym dedim vee:KK71: gecen cumaya dönmüş hatta geçen cumadan da 300gr daha düşmüşüm:21: seninkide düşer canm acele etme hem daha cumaya var :KK66:
ayy canım dün o bi lokma yediklerinden sonraaa ben biliyordum eriyeceğini, ama yine de bir daha hasta olma :anne:
ben listeye girmeyi çok istiyordum ama bu haftada da giremeyeceğim sanırım :bicak: işe bak az kilo aldım diye listeye almıyorlar 120 kilo olsam alacaklardı :KK45:
sağol canm benim:KK36: senin de göbek derdin yok ne güzel :KK37: biz bide doğum sonrası iyice zor toparliyoruz göbekleri
yok canım göbekte dümdüz değil var biraz oturunca özellikle:bicak:
Günaydın kızlar :KK25: bugün sabaha kadar uyumadım kız hastaydı dünden beri mızmızdı zaten grip olmuş gece tıkandı tabi birde çok inatçı surupmus bilmem neymiş hiç sevmiyor çok uykusuzum ya :KK61:şimdi ne güzel uyuyor ben nerde uyuyamam bitti bugün böyle sersem sersem dolaşırım inşallah iyilesirde bugün akşam uyur da iki gün uykusuzluk beni berbat yapıyor feci başağrısı yapıyor dua edinde iyilessin :uykucu:
canım çok geçmiş olsun size de noldu takıma böyle ya :anne: havalar çok değişken dikkat edin hepiniz:hasta:

ÇOk geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin @Mirafatos harikasın canım kesinlikle sporun etkisi müşhiş fitblack fitblack canım inersinsin inşallan az su mu içtin? Kızlar bu arada kanları bugün tekrarladık çok yükür değerler normale gelmiş ama doktor kontroliekadar ilacı bırakmak yok dedi haftaya perşembe kontrolüm var. Allaha şükür içim rahatladı biraz bugün çamaşır bulaşık makinesi de takıldı ev yavaş yavaş düzene giriyor ohhh
oh çok sevindim canım artık tam gez devam :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah hepimiz de görürüz :emir_bebek:
beni bu hafta gece uyumamak ve spor yapmamak bitirdi sanırım :110:

ayy canım dün o bi lokma yediklerinden sonraaa ben biliyordum eriyeceğini, ama yine de bir daha hasta olma :anne:
ben listeye girmeyi çok istiyordum ama bu haftada da giremeyeceğim sanırım :bicak: işe bak az kilo aldım diye listeye almıyorlar 120 kilo olsam alacaklardı :KK45:

yok canım göbekte dümdüz değil var biraz oturunca özellikle:bicak:

canım çok geçmiş olsun size de noldu takıma böyle ya :anne: havalar çok değişken dikkat edin hepiniz:hasta:
Sağol canım bu gidişle bende listeye daha giremiycem sanırım pek kilo gitmedi tartıldım cumaya kadarda gidermi bilmiyorum 400 gr gitmesi gerekiyor inşallah sürpriz olurda listeye girerim belki ikimizde listeye gireriz belli olmaz canım

kızlar ölçü konusunda ben açılışı yapıyorum,cumaya kadar herkes anca yazar hadi bakalım gelin hepiniz :halay: önemli olan kilo vermek değil, incelmek unutmayalım ve her ay takip yapalım,ben sizin için seve seve yaparım hanımlar, alayım ölçülerinizi :KK76:

deadline deadline caroline84 caroline84 bluegreeneyes bluegreeneyes Y YesilinBuyusu berceste_ berceste_ chihiro79 chihiro79 hicmakam hicmakam sevilay80 sevilay80 magickk magickk @Mirafatos N nil u mihr Selnurr Selnurr M minemelek2015 Koalina Koalina M merkerdemus

grup üyelerinin hepsini yazdım kızlar katılmak istemeyen yazmayabilir, katılanlardan ay ay ölçüm isterim ama ona göre :KK51:

kendimle başlıyorum

boy: 1.60
güncel kilo: 67.900

göğüs: 89 cm
bel: 76 cm
kalça: 109 cm

Göğüsü tam ortadan,beli en ince yerden, kalça-baseni de en kalın yerden ölçüyoruz hanımlar unutmayalım. :KK31:

Sağol canım bu gidişle bende listeye daha giremiycem sanırım pek kilo gitmedi tartıldım cumaya kadarda gidermi bilmiyorum 400 gr gitmesi gerekiyor inşallah sürpriz olurda listeye girerim belki ikimizde listeye gireriz belli olmaz canım
listeye girebilmem için 500 gr vermem gerekiyor benim de 1-2 günde de gideceğini hiç sanmıyorum canım :( ama haftaya kesin gireceğim yeter artık :KK11:

kızlar ölçü konusunda ben açılışı yapıyorum,cumaya kadar herkes anca yazar hadi bakalım gelin hepiniz :halay: önemli olan kilo vermek değil, incelmek unutmayalım ve her ay takip yapalım,ben sizin için seve seve yaparım hanımlar, alayım ölçülerinizi :KK76:

deadline deadline caroline84 caroline84 bluegreeneyes bluegreeneyes Y YesilinBuyusu berceste_ berceste_ chihiro79 chihiro79 hicmakam hicmakam sevilay80 sevilay80 magickk magickk @Mirafatos N nil u mihr Selnurr Selnurr M minemelek2015 Koalina Koalina M merkerdemus

grup üyelerinin hepsini yazdım kızlar katılmak istemeyen yazmayabilir, katılanlardan ay ay ölçüm isterim ama ona göre :KK51:

kendimle başlıyorum

Göğüsü tam ortadan,beli en ince yerden, kalça-baseni de en kalın yerden ölçüyoruz hanımlar unutmayalım. :KK31:

Ellerine sağlık canım ne güzel düşünmüşsün bende ölçüm bildireyim sana:))

Ne güzel canım masaj cilt bakımı falan keşke yakın olsak bize öğretirdin masaja bayılırım ama tabi dışarda yaptırıyorum genelde hamamda kese falan oh mis :21: ama öğrenmeyi çok isterdim doğrusu

Evet ya yakın olsak keşke gerçekten öğretirim de yaparım da ama işte kısmet en büyük ablamın büyük kızı 24 yaşında ben ankaraya gider gitmez ne kadar arkadaşı varsa cilt bakımı yaptırmaya gelirler :KK70:

Bana da derler hep asla 70 göstermiyorsun diye ama otururken :KK70: ayağa kalkınca hımm evet biraz varmış diyorlar ahaha :KK70: :KK70:

Ay sesli güldüm ya :KK70:

oh çok sevindim canım artık tam gez devam :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah hepimiz de görürüz :emir_bebek:
beni bu hafta gece uyumamak ve spor yapmamak bitirdi sanırım :110:

Amin canım inşallal evet uykusuzluk da kilo verememe nedenlerinden biri canım dikkat etmeye çalış artık

kendimle başlıyorum

Ben cuma sabah kilo bildirimi ile birlikte yazıcam seni de etiketlerim canım bu arada bence ölçülerin iyi :KK66:

Ben hamilelik sebebiyle katilamiyorum kizlar :KK43: midem duzene girince ancak duzenli beslenebilirim simdilik tost cubuk kraker ve patates ucgeninde geziniyorum:KK43:

Aaaaa bi hamiş daha varmış veeee bebişi de oğlak burcu olacakmış :KK66: Allah kolaylık versin canım eeeee yaylar nerdesiniz bak gurubu oğlak bebeleriyle doldurdum oh olsun işte :KK70::KK70::KK70:@Mirafatos magickk magickk başka kim vardı yay olan :KK70:

Ben hamilelik sebebiyle katilamiyorum kizlar :KK43: midem duzene girince ancak duzenli beslenebilirim simdilik tost cubuk kraker ve patates ucgeninde geziniyorum:KK43:
:eek: aman tanrım 1. takım n'olmuşuz böyle :skandal: herkes hamile. bence bir bereket var, hamile kalamayanları çağıralım şuraya :-)
yalnız koalina, ben seni takımdan değil de daha önce görmüştüm sanki tanıyor gibiyim. senin hamile kalmana çok şaşırdım, çocuk konusunda aynı fikirleri taşıyorduk, oradan dikkatimi çektmişti. hatta konuna yorum da yapmıştım yanlış hatırlamıyorsamo_O hamişler arasında en çok sana şaşırdım canım ama allah analı babalı büyütsün :KK48::emir_bebek:

Evet ya yakın olsak keşke gerçekten öğretirim de yaparım da ama işte kısmet en büyük ablamın büyük kızı 24 yaşında ben ankaraya gider gitmez ne kadar arkadaşı varsa cilt bakımı yaptırmaya gelirler :KK70:

Ay sesli güldüm ya :KK70:

Amin canım inşallal evet uykusuzluk da kilo verememe nedenlerinden biri canım dikkat etmeye çalış artık

Ben cuma sabah kilo bildirimi ile birlikte yazıcam seni de etiketlerim canım bu arada bence ölçülerin iyi :KK66:

Aaaaa bi hamiş daha varmış veeee bebişi de oğlak burcu olacakmış :KK66: Allah kolaylık versin canım eeeee yaylar nerdesiniz bak gurubu oğlak bebeleriyle doldurdum oh olsun işte :KK70::KK70::KK70:@Mirafatos magickk magickk başka kim vardı yay olan :KK70:
Ahaaaha pes yani kız yeşil ahını mi aldık naptık oğlak cikmadi ama bebekler oğlak şansa bak :KK70:

kendimle başlıyorum

Çok iyi düşünmüşsün gerçekten canım bende yarın yada en iyisi cuma ölçeyim kiloyla beraber

Back