Allah seni emi
haklisin canim ya inan ki suyu cok zor iciyorum. aslinda kolay iciyorum da her bardakta nerdeyse affedersin ihtiyac oluyor. calisiyorum, ogretmenim. dersanede de ikide bir gidilmiyorMenun güzelmiş canim ama suyun az olmuş disardamiydin yoksa
onda ben de çok zorlanıyorumhaklisin canim ya inan ki suyu cok zor iciyorum. aslinda kolay iciyorum da her bardakta nerdeyse affedersin ihtiyac oluyor. calisiyorum, ogretmenim. dersanede de ikide bir gidilmiyor
Ne güzel düşünmüşsün ellerine sağlık ben ölçümü yarın sabah ölçüp vereyim.suan m mezurayi bulamiyorumkızlar ölçü konusunda ben açılışı yapıyorum,cumaya kadar herkes anca yazar hadi bakalım gelin hepinizönemli olan kilo vermek değil, incelmek unutmayalım ve her ay takip yapalım,ben sizin için seve seve yaparım hanımlar, alayım ölçülerinizi
@deadline @caroline84 @bluegreeneyes Y YesilinBuyusu @berceste_ @chihiro79 @hicmakamsevilay80 magickk blonde ambition N nil u mihr @Saglikliyasamgunlugumm @minemelek2015 Koalina @merkerdemus
grup üyelerinin hepsini yazdım kızlar katılmak istemeyen yazmayabilir, katılanlardan ay ay ölçüm isterim ama ona göre
kendimle başlıyorum
boy: 1.60
güncel kilo: 67.900
göğüs: 89 cm
bel: 76 cm
kalça: 109 cm
Göğüsü tam ortadan,beli en ince yerden, kalça-baseni de en kalın yerden ölçüyoruz hanımlar unutmayalım.
Afiyet olsun ıyiki hatırlattın bende de hibiskus var yapıp iceyim
Geçmiş olsun hasta mi varSağol canım inşallah çocukların hastalığı zor biseye benzemiyor
Bayılırım ayak masajına ahmet maranki den accik öğrenmeye çalıştım. Eşime de anlattım arada ona yaptiriyorumCnım şahidiz tabiki harikasın spor konusunda artık kendine uygun diyeti de buldun maşallah çok güzel gidiyosun. Bende bulantın nasıl oldu diye soracaktım ayy bak masaj konusunda çok iyiyimdir üstelik harika kulunç kırarım fizyoterapist bir arkadaşım var çok bilgilidir fransada felan yüksek lisans yaptı fizik tedavi görürken o bana yapardı sonra öyle beleş yok sana öğreticem sende bana yapacksın dediöğretti halimiz çok komikti ben kalkıyorum o yatıyo o kalkıyo ben yatıyorum bak aynı şehirde olmamamızın bir eksisi daha gördün mü aynı yerde olsak ben yapardım sana masajı beni yakalayan zaten iki şey yaptırr biri cilt bakımı onu da çok iyi yaparım biri masaj
çok geçmiş olsun daha iyi mi kizinDun menumu yazamadim cok ozur dilerim hanimlar aksam kizim ateslendi hastanedeydik. Bugun paylasiyorum dunki menumu
Sabah
İlik limonlu su
Maydanoz suyu
Omlet
3 adet zeytin
Yarim salatalik
1 adet domates
1 yaprak marul
3 dilim kepek ekmek
Sekersiz cay
Tel peynir
Ara yapmadim
Öğlen
Misir gevregi 1 kase
1,5 su bardagi gunluk sut
Ara yapmadim
2 adet biftek
Bir porsiyon patates püresi
Ayran
Ara
Yarim kase misir gevregi
1 bardak sur
Egzersiz yapmadim
Su
2 litre
@deadline
sana da afiyet olsun canım :) bu ölçüler bizi spor yapmak için çok motive edecek bence. hem yağdan mı veriyoruz kastan,sudan mı veriyoruz onu da anlarızNe güzel düşünmüşsün ellerine sağlık ben ölçümü yarın sabah ölçüp vereyim.suan m mezurayi bulamiyorum
Afiyet olsun ıyiki hatırlattın bende de hibiskus var yapıp iceyim
2 kizim 2 sezryanim var .azdan accik fazla gobusum var .napim seviyorum kendimi yine de .bazen eşime diyorum keşke göbeğimi kesim alsam surdan diye ama yapcak bisey yok.bekarken de accuk gobusum vardı zatensağol canm benimsenin de göbek derdin yok ne güzel biz bide doğum sonrası iyice zor toparliyoruz göbekleri
sana da afiyet olsun canım :) bu ölçüler bizi spor yapmak için çok motive edecek bence. hem yağdan mı veriyoruz kastan mı veriyoruz onu da anlarız
Geçmiş olsun hasta mi var
Bayılırım ayak masajına ahmet maranki den accik öğrenmeye çalıştım. Eşime de anlattım arada ona yaptiriyorum
çok geçmiş olsun daha iyi mi kizin
canım ne rezilliği ben ne yapayım o zamanBu ölçüm işi beni de çok rezil edecek ohhh missss
canım ne rezilliği ben ne yapayım o zamanbasen 109 çıktı bak utanmadan yazdım, çünkü 90 olacak o hıh
Ay cok öyle meraktan çatlama durumum yok ama artık bebişe birşeyler almak istiyorum. Cinsiyet belli olmayınca da alamıyorum. Belli olsa da bi alışveriş yapsam diye hevesim var.Ayyy baya da oldu ben olsam çatlardım meraktançok sağol canım yetiştik sana bak göbüşleri tokuşturabiliriz artık
Ya sorma benim şoku düşün pozitifi görünce, ömür boyu çocuk istemeyen insan; hala da alışamadımaman tanrım 1. takım n'olmuşuz böyle herkes hamile. bence bir bereket var, hamile kalamayanları çağıralım şuraya
yalnız koalina, ben seni takımdan değil de daha önce görmüştüm sanki tanıyor gibiyim. senin hamile kalmana çok şaşırdım, çocuk konusunda aynı fikirleri taşıyorduk, oradan dikkatimi çektmişti. hatta konuna yorum da yapmıştım yanlış hatırlamıyorsamhamişler arasında en çok sana şaşırdım canım ama allah analı babalı büyütsün
Canım sana da hayırlı olsun diyet yaradı bence bize, vücuda bi haller oldu sağlıklı besleninceİyi de siz spor yapıp sıkılaşacaksınız ben ordan burdan genişliycem adalet mi bu şimdi niye şu işi 3 ay önce yapmadınız ne güzel inceliyodum
Ay cok öyle meraktan çatlama durumum yok ama artık bebişe birşeyler almak istiyorum. Cinsiyet belli olmayınca da alamıyorum. Belli olsa da bi alışveriş yapsam diye hevesim var.
Canım sana da hayırlı olsun diyet yaradı bence bize, vücuda bi haller oldu sağlıklı beslenince
O zaman fena canım haklısın çalışıyorsan ha bire tuvalet demek buda zor tabi evde tamamlamaya çalışırsın canım yapacak bişey yokhaklisin canim ya inan ki suyu cok zor iciyorum. aslinda kolay iciyorum da her bardakta nerdeyse affedersin ihtiyac oluyor. calisiyorum, ogretmenim. dersanede de ikide bir gidilmiyor
Tabiii zaten yaptıklarıma öğretip kendime yaptırtıyorumvalla ne iyi olurdu biz heralde işi gücü bırakır bi masaj bi spor bi cilt bakımı bi kahve derken akşamı ederdik sonra kocalar görüşmemizi yasaklardı
canm basen ve gobekleri de olcsek aslinda en çok sorun onlarda oluyor tam göbek deliginden göbek ve bacagin en ust kosmi yani tam kalcanin altindan tek basen ölçüsünü de yapsak mı acaba???kızlar ölçü konusunda ben açılışı yapıyorum,cumaya kadar herkes anca yazar hadi bakalım gelin hepinizönemli olan kilo vermek değil, incelmek unutmayalım ve her ay takip yapalım,ben sizin için seve seve yaparım hanımlar, alayım ölçülerinizi
@deadline @caroline84 @bluegreeneyes Y YesilinBuyusu @berceste_ @chihiro79 @hicmakamsevilay80 magickk blonde ambition N nil u mihr @Saglikliyasamgunlugumm @minemelek2015 Koalina @merkerdemus
grup üyelerinin hepsini yazdım kızlar katılmak istemeyen yazmayabilir, katılanlardan ay ay ölçüm isterim ama ona göre
kendimle başlıyorum
boy: 1.60
güncel kilo: 67.900
göğüs: 89 cm
bel: 76 cm
kalça: 109 cm
Göğüsü tam ortadan,beli en ince yerden, kalça-baseni de en kalın yerden ölçüyoruz hanımlar unutmayalım.
ca bu besei kalcami tam nerden olctun tam poponun altindan sifirmi yoksa popo ortasindanmicanım ne rezilliği ben ne yapayım o zamanbasen 109 çıktı bak utanmadan yazdım, çünkü 90 olacak o hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?