Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

haklisin canim ya inan ki suyu cok zor iciyorum. aslinda kolay iciyorum da her bardakta nerdeyse affedersin ihtiyac oluyor. calisiyorum, ogretmenim. dersanede de ikide bir gidilmiyor
onda ben de çok zorlanıyorum bir kuzenim var inanır mısın kız yanımda 2 litre suyu içti hala tık yok, ben 1 bardak içeyim bitti. acaba diyorum vücudumda hiç dolaşmadan direkt böbreklere mi akıyor hepsi noluyor

Ne güzel düşünmüşsün ellerine sağlık ben ölçümü yarın sabah ölçüp vereyim.suan m mezurayi bulamiyorum
Y YesilinBuyusu canım bak şu an hibiskus çayı içiyordum aklıma sen geldin, o da mı yasak sana
Afiyet olsun ıyiki hatırlattın bende de hibiskus var yapıp iceyim

Sağol canım inşallah çocukların hastalığı zor biseye benzemiyor
Geçmiş olsun hasta mi var
Bayılırım ayak masajına ahmet maranki den accik öğrenmeye çalıştım. Eşime de anlattım arada ona yaptiriyorum
çok geçmiş olsun daha iyi mi kizin

Ne güzel düşünmüşsün ellerine sağlık ben ölçümü yarın sabah ölçüp vereyim.suan m mezurayi bulamiyorum

Afiyet olsun ıyiki hatırlattın bende de hibiskus var yapıp iceyim
sana da afiyet olsun canım :) bu ölçüler bizi spor yapmak için çok motive edecek bence. hem yağdan mı veriyoruz kastan,sudan mı veriyoruz onu da anlarız

sağol canm benim senin de göbek derdin yok ne güzel biz bide doğum sonrası iyice zor toparliyoruz göbekleri
2 kizim 2 sezryanim var .azdan accik fazla gobusum var .napim seviyorum kendimi yine de .bazen eşime diyorum keşke göbeğimi kesim alsam surdan diye ama yapcak bisey yok.bekarken de accuk gobusum vardı zaten

Geçmiş olsun hasta mi var

Bayılırım ayak masajına ahmet maranki den accik öğrenmeye çalıştım. Eşime de anlattım arada ona yaptiriyorum
çok geçmiş olsun daha iyi mi kizin

Benim uzmanlık alanım daha çok sırt ama ayaktaki noktaları da iyi biliyorum bütün sinirler ayaktan geçiyor insanı en dinç tutacak masaj ayak masajıdır aslında

canım ne rezilliği ben ne yapayım o zaman basen 109 çıktı bak utanmadan yazdım, çünkü 90 olacak o hıh

İyi de siz spor yapıp sıkılaşacaksınız ben ordan burdan genişliycem adalet mi bu şimdi niye şu işi 3 ay önce yapmadınız ne güzel inceliyodum

Ayyy baya da oldu ben olsam çatlardım meraktan çok sağol canım yetiştik sana bak göbüşleri tokuşturabiliriz artık
Ay cok öyle meraktan çatlama durumum yok ama artık bebişe birşeyler almak istiyorum. Cinsiyet belli olmayınca da alamıyorum. Belli olsa da bi alışveriş yapsam diye hevesim var.

Ya sorma benim şoku düşün pozitifi görünce, ömür boyu çocuk istemeyen insan; hala da alışamadım
Hayırlısı bakalım, teşekkür ederim :)

İyi de siz spor yapıp sıkılaşacaksınız ben ordan burdan genişliycem adalet mi bu şimdi niye şu işi 3 ay önce yapmadınız ne güzel inceliyodum
Canım sana da hayırlı olsun diyet yaradı bence bize, vücuda bi haller oldu sağlıklı beslenince

Ay cok öyle meraktan çatlama durumum yok ama artık bebişe birşeyler almak istiyorum. Cinsiyet belli olmayınca da alamıyorum. Belli olsa da bi alışveriş yapsam diye hevesim var.

Rabbim heveslerini gönlünce yaşatsın canım bizde cinsiyeti öğrendiğimiz gün hemen gidip ayakkabı almıştık.

Canım sana da hayırlı olsun diyet yaradı bence bize, vücuda bi haller oldu sağlıklı beslenince

Benimki planlı gebelik canım ben senin tam tersine 2. çocuğu yapıyorum zaten ilk zamanlar bişey anlaşılmıyor ben bile hala hamilemiyim değilmiyim idrak edemiyorum daha önce yaşamış olmama rağmen hareketini hissetmeden insan boşlukta oluyor.

haklisin canim ya inan ki suyu cok zor iciyorum. aslinda kolay iciyorum da her bardakta nerdeyse affedersin ihtiyac oluyor. calisiyorum, ogretmenim. dersanede de ikide bir gidilmiyor
O zaman fena canım haklısın çalışıyorsan ha bire tuvalet demek buda zor tabi evde tamamlamaya çalışırsın canım yapacak bişey yok

ay gerçekten yaaa

canm basen ve gobekleri de olcsek aslinda en çok sorun onlarda oluyor tam göbek deliginden göbek ve bacagin en ust kosmi yani tam kalcanin altindan tek basen ölçüsünü de yapsak mı acaba???
senin seklindekini yaziyorum digerlerinide ekliyelim derseniz ekleriz

göğüs: 106
bel: 78
kalça:106

canm kalça ve belimiz yakınmış baya benim gogusler ağır basıyor galiba olsn artk bende verirsim 90-60-90 olacagm 10cm gitti 10cm daha goderse olay tamam bide bahsettig sekilde tek basen 63 canm çift basen poponun tam alti 99cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…