• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sağ ayak bileği cm (en ince yer)
Sol ayak bileği cm
Sağ baldır cm (en kalın yer)
Sol baldır cm
Sağ diz üstü cm (dizin 2 parmak üstü)
Sol diz üstü cm
Sağ bacak cm (en kalın yer)
Sol bacak cm
Basen cm (iki bacak birleşmiş şekile bacaktaki en kalın yer)
Popo cm (poponun tam ortası)
Simit bölgesi cm ( göbeğin alt kısmı)
Göbek deliği cm (tam göbek deliği)
Bel ovuğu cm ( belin en ince yeri)
Göğüs cm (sütyensiz)
Sağ kol cm (pazı yapılıp en kalın yer)
Sol kol cm
Boyun ortası cm (boynun tam ortası)

Kızlar ben ölçülerimi bu şekilde alıyorum cuma sabah kilo ile birlikte bunları yazıcam aylardır böyle takih ediyorum. fitblack fitblack blonde ambition blonde ambition

Sol ayak bileği cm
Sol baldır cm
Sol diz üstü cm
Sol bacak cm
Göğüs cm (sütyensiz)
Sol kol cm

Kızlar ben ölçülerimi bu şekilde alıyorum cuma sabah kilo ile birlikte bunları yazıcam aylardır böyle takih ediyorum. fitblack fitblack blonde ambition blonde ambition
ca buda faxla olmuş ama şu baseni ve popoyu benim dedigin gibi yapmissin gobek deliginode yapmissin bende o şekil aliyorum o lari yaxalm zatn bide simit bunlar zaten en onemli bolgeler ;)

ca buda faxla olmuş ama şu baseni ve popoyu benim dedigin gibi yapmissin gobek deliginode yapmissin bende o şekil aliyorum o lari yaxalm zatn bide simit bunlar zaten en onemli bolgeler :KK66:

Yok canım siz böyle alın diye yazmadım hani hangi bölgeyi nasıl ölçüyorum onu anlatmak için yazdım ben yazarım siz hangisini dikate alırsanız artık öyle yaparız :KK66:

bu arada vucut analizine gitmiştim ya kızlar bu hafta kas yapmamisim gecen pazartesiden bu carsambaya 9 gün de kas sabit ve direk yağ 700grm gitmiş :KK36: bide sahilde yürüyüş yaptm oohh miss:KK200:

Çok iyi canım maşallah 700 gr yağ harika burda havalar çok köta yaa hergün yağmur içim daraldı artık

Çok iyi canım maşallah 700 gr yağ harika burda havalar çok köta yaa hergün yağmur içim daraldı artık
burda havalar harika canm ya hatta miranin kordonda fotolarini cektm koydum görmüşsndr baya yaz günü buralar

ay insalh canm ya bide izmir çabuk isiniyor bize bi sicak basti hele ki bu hafta ben hep incecik geceliklerle incecik çarşafla bide camlar açık sekilde yatm onun için havaya aldanp usutmus olma ihtimalim de çok yuksek soylemistm domdua filan da yedim diye hepsi bir ben migdemi üşüttüm çok büyük ihtimalle
olabilir canim, bir haftaya ancak nrtlesir herhalde senin durum. Çok gecmis olsun.

İyi de siz spor yapıp sıkılaşacaksınız ben ordan burdan genişliycem adalet mi bu şimdi niye şu işi 3 ay önce yapmadınız ne güzel inceliyodum :KK48:
ben yeni geldim ondan :KK48:
canm basen ve gobekleri de olcsek aslinda en çok sorun onlarda oluyor tam göbek deliginden göbek ve bacagin en ust kosmi yani tam kalcanin altindan tek basen ölçüsünü de yapsak mı acaba???
senin seklindekini yaziyorum digerlerinide ekliyelim derseniz ekleriz

göğüs: 106
bel: 78
kalça:106

:KK70:canm kalça ve belimiz yakınmış baya benim gogusler ağır basıyor galiba:KK70: olsn artk bende verirsim 90-60-90 olacagm :KK70: 10cm gitti 10cm daha goderse olay tamam bide bahsettig sekilde tek basen 63 canm çift basen poponun tam alti 99cm
olur canım şimdi neleri yazıyoruz tam?
1- göğüs
2-bel
3-göbek
4-kalça
5-basen

var mı arttıran :D

ca bu besei kalcami tam nerden olctun tam poponun altindan sifirmi yoksa popo ortasindanmi
canım artık basen mi oluyor o kalçamı bilmiyorum ben alt kısmın en geniş yerinden ölçtüm, sen basene poponun altı diyorsun sanırım ama oradan ölçmedim popo ortasından en geniş kısımdan

Günaydın arkadaşlar sabah uyanir uyanmaz 2 bardak su ictim sonra turk kahvesi içildi ve sabah sporumu yaptim 30 dk eliptik 8 dk karin çalıştım
Simdi kahvalti zamani tam bugday ekmekli tost ve yesillik yemeyi düşünüyorum
cok guzel ya sabah sporu yapanlara bayiliyorum. Bisiklet evinde var galiba, degil mi?

Sol ayak bileği cm
Sol baldır cm
Sol diz üstü cm
Sol bacak cm
Göğüs cm (sütyensiz)
Sol kol cm

canım bu çok güzel ama herkes bunu sürdürebilir mi emin değilim biz yine en genel yerleri yazalım sen istersen hepsini yaz ama :KK39:

Günaydın kızlar :KK25: bugün sabaha kadar uyumadım kız hastaydı dünden beri mızmızdı zaten grip olmuş gece tıkandı tabi birde çok inatçı surupmus bilmem neymiş hiç sevmiyor çok uykusuzum ya :KK61:şimdi ne güzel uyuyor ben nerde uyuyamam bitti bugün böyle sersem sersem dolaşırım inşallah iyilesirde bugün akşam uyur da iki gün uykusuzluk beni berbat yapıyor feci başağrısı yapıyor dua edinde iyilessin :uykucu:
cok gecmis olsun :(

Dun menumu yazamadim cok ozur dilerim hanimlar aksam kizim ateslendi hastanedeydik. Bugun paylasiyorum dunki menumu
Sabah

İlik limonlu su

Maydanoz suyu

Omlet

3 adet zeytin

Yarim salatalik

1 adet domates

1 yaprak marul

3 dilim kepek ekmek

Sekersiz cay

Tel peynir

Ara yapmadim