Ne güzel canım masaj cilt bakımı falan keşke yakın olsak bize öğretirdin masaja bayılırım ama tabi dışarda yaptırıyorum genelde hamamda kese falan oh misTabiii zaten yaptıklarıma öğretip kendime yaptırtıyorumvalla ne iyi olurdu biz heralde işi gücü bırakır bi masaj bi spor bi cilt bakımı bi kahve derken akşamı ederdik sonra kocalar görüşmemizi yasaklardı
Bana da derler hep asla 70 göstermiyorsun diye ama otururkencanm bende ilk goruntuler boyle bide mezure beden gitgide daraliyor ama tarti 70 lerin üstüne çıkmıştı kafayi yedim bu nasl diearkadaslarmda sen yetmiş olamazsn deyip duruyo inanmiyolar 65 kilo arkadasmla bedenimiz ayni denedik kotlerimizi filan tartiya ciktm gosterdm kiz şok oldu benimde tartida 65 cikmam lazmdi ama çıkmıyor
ayy canım dün o bi lokma yediklerinden sonraaa ben biliyordum eriyeceğini, ama yine de bir daha hasta olmabende cuma fazla çıkmıştım ya canm acaba dedim geçen cumaya dönüşmüyümdür bir bakaym dedim veegecen cumaya dönmüş hatta geçen cumadan da 300gr daha düşmüşüm seninkide düşer canm acele etme hem daha cumaya var
yok canım göbekte dümdüz değil var biraz oturunca özelliklesağol canm benimsenin de göbek derdin yok ne güzel biz bide doğum sonrası iyice zor toparliyoruz göbekleri
canım çok geçmiş olsun size de noldu takıma böyle yaGünaydın kızlarbugün sabaha kadar uyumadım kız hastaydı dünden beri mızmızdı zaten grip olmuş gece tıkandı tabi birde çok inatçı surupmus bilmem neymiş hiç sevmiyor çok uykusuzum ya şimdi ne güzel uyuyor ben nerde uyuyamam bitti bugün böyle sersem sersem dolaşırım inşallah iyilesirde bugün akşam uyur da iki gün uykusuzluk beni berbat yapıyor feci başağrısı yapıyor dua edinde iyilessin
oh çok sevindim canım artık tam gez devam :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah hepimiz de görürüzÇOk geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin @Mirafatos harikasın canım kesinlikle sporun etkisi müşhişfitblack canım inersinsin inşallan az su mu içtin? Kızlar bu arada kanları bugün tekrarladık çok yükür değerler normale gelmiş ama doktor kontroliekadar ilacı bırakmak yok dedi haftaya perşembe kontrolüm var. Allaha şükür içim rahatladı biraz bugün çamaşır bulaşık makinesi de takıldı ev yavaş yavaş düzene giriyor ohhh
Sağol canım bu gidişle bende listeye daha giremiycem sanırım pek kilo gitmedi tartıldım cumaya kadarda gidermi bilmiyorum 400 gr gitmesi gerekiyor inşallah sürpriz olurda listeye girerim belki ikimizde listeye gireriz belli olmaz canımayy canım dün o bi lokma yediklerinden sonraaa ben biliyordum eriyeceğini, ama yine de bir daha hasta olma
ben listeye girmeyi çok istiyordum ama bu haftada da giremeyeceğim sanırımişe bak az kilo aldım diye listeye almıyorlar 120 kilo olsam alacaklardı
yok canım göbekte dümdüz değil var biraz oturunca özellikle
canım çok geçmiş olsun size de noldu takıma böyle yahavalar çok değişken dikkat edin hepiniz
listeye girebilmem için 500 gr vermem gerekiyor benim de 1-2 günde de gideceğini hiç sanmıyorum canımSağol canım bu gidişle bende listeye daha giremiycem sanırım pek kilo gitmedi tartıldım cumaya kadarda gidermi bilmiyorum 400 gr gitmesi gerekiyor inşallah sürpriz olurda listeye girerim belki ikimizde listeye gireriz belli olmaz canım
kızlar ölçü konusunda ben açılışı yapıyorum,cumaya kadar herkes anca yazar hadi bakalım gelin hepinizönemli olan kilo vermek değil, incelmek unutmayalım ve her ay takip yapalım,ben sizin için seve seve yaparım hanımlar, alayım ölçülerinizi
deadline caroline84 bluegreeneyes Y YesilinBuyusu berceste_ chihiro79 hicmakam sevilay80 magickk @Mirafatos N nil u mihr Selnurr M minemelek2015 Koalina M merkerdemus
grup üyelerinin hepsini yazdım kızlar katılmak istemeyen yazmayabilir, katılanlardan ay ay ölçüm isterim ama ona göre
kendimle başlıyorum
boy: 1.60
güncel kilo: 67.900
göğüs: 89 cm
bel: 76 cm
kalça: 109 cm
Göğüsü tam ortadan,beli en ince yerden, kalça-baseni de en kalın yerden ölçüyoruz hanımlar unutmayalım.
tamamdır etiketleyin ki gözümden kaçmasın kimsenin ölçüsü not alacağımEllerine sağlık canım ne güzel düşünmüşsün bende ölçüm bildireyim sana:))
Ne güzel canım masaj cilt bakımı falan keşke yakın olsak bize öğretirdin masaja bayılırım ama tabi dışarda yaptırıyorum genelde hamamda kese falan oh misama öğrenmeyi çok isterdim doğrusu
Bana da derler hep asla 70 göstermiyorsun diye ama otururkenayağa kalkınca hımm evet biraz varmış diyorlar ahaha
oh çok sevindim canım artık tam gez devam :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah hepimiz de görürüz
beni bu hafta gece uyumamak ve spor yapmamak bitirdi sanırım
kızlar ölçü konusunda ben açılışı yapıyorum,cumaya kadar herkes anca yazar hadi bakalım gelin hepinizönemli olan kilo vermek değil, incelmek unutmayalım ve her ay takip yapalım,ben sizin için seve seve yaparım hanımlar, alayım ölçülerinizi
deadline caroline84 bluegreeneyes Y YesilinBuyusu berceste_ chihiro79 hicmakam sevilay80 magickk @Mirafatos N nil u mihr Selnurr M minemelek2015 Koalina M merkerdemus
grup üyelerinin hepsini yazdım kızlar katılmak istemeyen yazmayabilir, katılanlardan ay ay ölçüm isterim ama ona göre
kendimle başlıyorum
Göğüsü tam ortadan,beli en ince yerden, kalça-baseni de en kalın yerden ölçüyoruz hanımlar unutmayalım.
Ben hamilelik sebebiyle katilamiyorum kizlarmidem duzene girince ancak duzenli beslenebilirim simdilik tost cubuk kraker ve patates ucgeninde geziniyorum
Ben hamilelik sebebiyle katilamiyorum kizlarmidem duzene girince ancak duzenli beslenebilirim simdilik tost cubuk kraker ve patates ucgeninde geziniyorum
Ahaaaha pes yani kız yeşil ahını mi aldık naptık oğlak cikmadi ama bebekler oğlak şansa bakEvet ya yakın olsak keşke gerçekten öğretirim de yaparım da ama işte kısmet en büyük ablamın büyük kızı 24 yaşında ben ankaraya gider gitmez ne kadar arkadaşı varsa cilt bakımı yaptırmaya gelirler
Ay sesli güldüm ya
Amin canım inşallal evet uykusuzluk da kilo verememe nedenlerinden biri canım dikkat etmeye çalış artık
Ben cuma sabah kilo bildirimi ile birlikte yazıcam seni de etiketlerim canım bu arada bence ölçülerin iyi
Aaaaa bi hamiş daha varmış veeee bebişi de oğlak burcu olacakmışAllah kolaylık versin canım eeeee yaylar nerdesiniz bak gurubu oğlak bebeleriyle doldurdum oh olsun işte @Mirafatos magickk başka kim vardı yay olan
Aynen girelim artık listeye canımlisteye girebilmem için 500 gr vermem gerekiyor benim de 1-2 günde de gideceğini hiç sanmıyorum canımama haftaya kesin gireceğim yeter artık
Çok iyi düşünmüşsün gerçekten canım bende yarın yada en iyisi cuma ölçeyim kiloyla beraberkızlar ölçü konusunda ben açılışı yapıyorum,cumaya kadar herkes anca yazar hadi bakalım gelin hepinizönemli olan kilo vermek değil, incelmek unutmayalım ve her ay takip yapalım,ben sizin için seve seve yaparım hanımlar, alayım ölçülerinizi
kendimle başlıyorum
Ahaaaha pes yani kız yeşil ahını mi aldık naptık oğlak cikmadi ama bebekler oğlak şansa bak
ayy o zaman naparız herkes göbüş büyütecek
Yasak canım zencefil bile riskli gebelikte
ayy o zaman naparız herkes göbüş büyütecektakımın adını 1. takım değil hamişler zayıflıyor sağlıklı besleniyor yapalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?