ay çok üzüldüm canm ya inslh iyilesirGünaydın kızlarbugün sabaha kadar uyumadım kız hastaydı dünden beri mızmızdı zaten grip olmuş gece tıkandı tabi birde çok inatçı surupmus bilmem neymiş hiç sevmiyor çok uykusuzum ya şimdi ne güzel uyuyor ben nerde uyuyamam bitti bugün böyle sersem sersem dolaşırım inşallah iyilesirde bugün akşam uyur da iki gün uykusuzluk beni berbat yapıyor feci başağrısı yapıyor dua edinde iyilessin
Günaydın kızlarbugün sabaha kadar uyumadım kız hastaydı dünden beri mızmızdı zaten grip olmuş gece tıkandı tabi birde çok inatçı surupmus bilmem neymiş hiç sevmiyor çok uykusuzum ya şimdi ne güzel uyuyor ben nerde uyuyamam bitti bugün böyle sersem sersem dolaşırım inşallah iyilesirde bugün akşam uyur da iki gün uykusuzluk beni berbat yapıyor feci başağrısı yapıyor dua edinde iyilessin
sağol canm benimGayet sıkısın canım seni 55 kiloda düşünemiyorum bile mankenden farkın kalmaz bu yaptığın sporun faydası işte spor bu kadar önemli ben senin kadar yapamasamda yapmayanlar ve benden zayıf olanlardan daha iyiyim hem enerji veriyor hemde fit oluyorsun
Çok sevindim canım değerlerin yerine gelmiş bak ne güzel evinde toparlanır artık yavaş yavaş sende rahat edersin artıkÇOk geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinblonde ambition harikasın canım kesinlikle sporun etkisi müşhiş fitblack canım inersinsin inşallan az su mu içtin? Kızlar bu arada kanları bugün tekrarladık çok yükür değerler normale gelmiş ama doktor kontroliekadar ilacı bırakmak yok dedi haftaya perşembe kontrolüm var. Allaha şükür içim rahatladı biraz bugün çamaşır bulaşık makinesi de takıldı ev yavaş yavaş düzene giriyor ohhh
Canım olur inşallah yok 60 bana ideal zaten ben memnunum sıkılasmak benim için daha iyi olacak sanırım ona yogunlasmaliyim bir ara 57 kiloydum insanlar yüzün çökmüş kötü oldun dedi evet bende az kilo iyi durmuyorsağol canm beniminşallah oralarda geliriz sende gayet iyisin canm bencede sanada 59-58 yeter artar daha altına hiç gerek yok bence 60 bile ideal
Sağol canım inşallah çocukların hastalığı zor biseye benzemiyoray çok üzüldüm canm ya inslh iyilesir
teşekkür ederim canm benimÇOk geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinblonde ambition harikasın canım kesinlikle sporun etkisi müşhiş fitblack canım inersinsin inşallan az su mu içtin? Kızlar bu arada kanları bugün tekrarladık çok yükür değerler normale gelmiş ama doktor kontroliekadar ilacı bırakmak yok dedi haftaya perşembe kontrolüm var. Allaha şükür içim rahatladı biraz bugün çamaşır bulaşık makinesi de takıldı ev yavaş yavaş düzene giriyor ohhh
Gurup çok bereketli çıktı maşallah. Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Benim cinsiyet belli değil geçen hafta doktor baktı bacak arasında bi çıkıntı var ama göbek kordonu da orda oyüzden tam net değil dedi 2 hafta sonra bidaha kontrolüm var ozaman öğrenirim artık inşallah.Zehra_mda canım nasılsın cinsiyeti öğrendin mi? Bu arada süprizzz bande hamişim artık veeee Xeroderma_pig de hamileeee bu arada senin nasıl gidiyor canım bulantı felan başladı mı?
teşekkür ederim canm benimay tüm yıl yaptgm spora sahitsiniz yani okadar olsun 46-48 beden deyince kalpden gidecektm sabah sanada çok sevindim canm herşey rayina oturmuş ben de bugün baya iyiyim ondan gidemistm bu hafta diyetisyene gidiyorum bakalm analizim nasl çıkacak son yağ/kas durumu ogrenip bide gene masaj yaptrp donucem yanliz bu masaj bacaklara çok iyi ya hafif selulit varsa resmen sıfırliyor ya sporla birlesince heralde etkisi daha iyi oldu galiba ama bu kiloda bacak arkalarmda grm selulit filan kalmamış
Gurup çok bereketli çıktı maşallah. Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Benim cinsiyet belli değil geçen hafta doktor baktı bacak arasında bi çıkıntı var ama göbek kordonu da orda oyüzden tam net değil dedi 2 hafta sonra bidaha kontrolüm var ozaman öğrenirim artık inşallah.
Dun menumu yazamadim cok ozur dilerim hanimlar aksam kizim ateslendi hastanedeydik. Bugun paylasiyorum dunki menumu
Sabah
İlik limonlu su
Maydanoz suyu
Omlet
3 adet zeytin
Yarim salatalik
1 adet domates
1 yaprak marul
3 dilim kepek ekmek
Sekersiz cay
Tel peynir
Ara yapmadim
Öğlen
Misir gevregi 1 kase
1,5 su bardagi gunluk sut
Ara yapmadim
2 adet biftek
Bir porsiyon patates püresi
Ayran
Ara
Yarim kase misir gevregi
1 bardak sur
Egzersiz yapmadim
Su
2 litre
deadline
Tesekkur ederim iyi simdi cok sukur :) valla ben mutlaka aralarima koyuyorum ama dun iki kez yemek denk geldi cunku cok aciktim ve baktim en kolay o var yedim. Ama normalde oglen araya koyuyorum muhakkakCanım öncelikle çok geçmiş olsun düzelmiştir inşallah. Mısır gevreğini özellikle mi tercih ediyorsun yoksa kızın hasta olduğu için mi böyle denk geldi?
hakkaten çok şey kaybetmişim yaaCnım şahidiz tabiki harikasın spor konusunda artık kendine uygun diyeti de buldun maşallah çok güzel gidiyosun. Bende bulantın nasıl oldu diye soracaktım ayy bak masaj konusunda çok iyiyimdir üstelik harika kulunç kırarım fizyoterapist bir arkadaşım var çok bilgilidir fransada felan yüksek lisans yaptı fizik tedavi görürken o bana yapardı sonra öyle beleş yok sana öğreticem sende bana yapacksın dediöğretti halimiz çok komikti ben kalkıyorum o yatıyo o kalkıyo ben yatıyorum bak aynı şehirde olmamamızın bir eksisi daha gördün mü aynı yerde olsak ben yapardım sana masajı beni yakalayan zaten iki şey yaptırr biri cilt bakımı onu da çok iyi yaparım biri masaj
Tesekkur ederim iyi simdi cok sukur :) valla ben mutlaka aralarima koyuyorum ama dun iki kez yemek denk geldi cunku cok aciktim ve baktim en kolay o var yedim. Ama normalde oglen araya koyuyorum muhakkak
hakkaten çok şey kaybetmişim yaasende bana ogretirdin kendine yaptrmak için hatta bizde birbirimize yapardk
Yok yok faydasi valla sirf tadini seviuorum diye :) ne varsa yesillikte meyvede var :) birde hamilesiniz tam mevsimi bol bol meyve tuketin mis gibiHmmm ben pek faydasını görmediğim için merak ettim onun için sordum özellikle mi tercih ediyosun diye canım.
Geçmiş olsun canım benimkide hastaDun menumu yazamadim cok ozur dilerim hanimlar aksam kizim ateslendi hastanedeydik. Bugun paylasiyorum dunki menumu
Sabah
İlik limonlu su
Maydanoz suyu
Omlet
3 adet zeytin
Yarim salatalik
1 adet domates
1 yaprak marul
3 dilim kepek ekmek
Sekersiz cay
Tel peynir
Ara yapmadim
Öğlen
Misir gevregi 1 kase
1,5 su bardagi gunluk sut
Ara yapmadim
2 adet biftek
Bir porsiyon patates püresi
Ayran
Ara
Yarim kase misir gevregi
1 bardak sur
Egzersiz yapmadim
Su
2 litre
deadline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?