• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben hayatta yumurtasız doyamam canım Tabi sen vegandin dimi yinede çok iyisin ben olsam dünyayı yerim
canım ben veganlıktan önce 2.5 yıl da vejetaryendim. o sıra günde 2-3 yumurta yiyordum sen düşün,asla bırakamam diyordum. şimdi kokusu bile midemi bulandırıyor. 2 senedir 1 tane bile yemedim,hiç aramıyorum.
bugün kahvaltıyı geçiştirdim aslında, peynirim bitmiş. badem peyniri yediğimde çook doyurucu oluyor aslında :)
yumurta yerine de yulaf aynı doyuruculukta mesela protein açısından vs

ne desem bilemedim şok içinde okudum :KK57: hamilelikten korktum resmen neden istemiyorsun şimdi anladım birazo_O
ya canm iste bunlari ve daha üstüne bir ton sikintiyi yasayan ben olmama rahmen eşim de her zamn 2.çocuğa ne gerek var diye düşünüyor eee bende daha deli deyilim yani tabiki istemiyorum tek basima onca sikintiya niye gireyim dimi

canm 40 ama bu aralar bazi kaliplarda 38 de olmaya basladi son aldgm kot 38:KK48: yani 38-40 arasiyim ama bizim beden biraz farkli galiba ben 67-65 filanta tam 38 oluyorum 58 de 36 oluyorum zaten onun için daha altı kiloyu istemiyorum ablamda 50 kiloda sifir beden 53-55 lerde tam bir 34 oluyor :işsiz:
canım işte senin kas kemik ağır basıyor sende yağ çok az bence :KK48: ondan 58 olsan sana ideal

canm 40 ama bu aralar bazi kaliplarda 38 de olmaya basladi son aldgm kot 38:KK48: yani 38-40 arasiyim ama bizim beden biraz farkli galiba ben 67-65 filanta tam 38 oluyorum 58 de 36 oluyorum zaten onun için daha altı kiloyu istemiyorum ablamda 50 kiloda sifir beden 53-55 lerde tam bir 34 oluyor :işsiz:
Ayyy goruyomusunuz kızlar tabi bu kadar spor yaparsa olacağı bu o_One kadar güzel bişey ama biliyosun dimi kilonu göstermiyorsun ben senin kilonda 42 giyiyordum :KK14:

Ayyy goruyomusunuz kızlar tabi bu kadar spor yaparsa olacağı bu o_One kadar güzel bişey ama biliyosun dimi kilonu göstermiyorsun ben senin kilonda 42 giyiyordum :KK14:
magick spor salonuna yazılalım mı sen nerede oturuyorsun :D :D biz ne olacağız böyle

Pilatese mi yazılsam napsam fatosum ya böyle biktim bıngıl bıngıl yada napayım bi el atın bana kollarımda öyle :KK43:
canm platesede yazilabilirsin ama nette çok güzel videolar var yaz basen sikilastirma karin sikilastirma yada ne lazimsa hepsi cikiyor süper hareketler var ben bu saatlerde bile aklima estikce yapiyorum biseyler çok etkili videolar var evde hemen baslaya bilirsin ben yumusamalardan kurtuldum sadece iç bacaklarmda az yumusaklik kaldi oda en zir sertlesen yer zaten

canm platesede yazilabilirsin ama nette çok güzel videolar var yaz basen sikilastirma karin sikilastirma yada ne lazimsa hepsi cikiyor süper hareketler var ben bu saatlerde bile aklima estikce yapiyorum biseyler çok etkili videolar var evde hemen baslaya bilirsin ben yumusamalardan kurtuldum sadece iç bacaklarmda az yumusaklik kaldi oda en zir sertlesen yer zaten
benim de iç bacaklarım çok yumuşak yalnız ben o hareketleri evde yaparken çok sıkılıyorum nedense :(

-bugünkü menüm-

sabah

domates, salatalık,kapya,acı yeşil biber
9 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
1 muz
2 fincan türk kahvesi

akşam
8 yk bamya ( aşırı seviyorum n'apim :oops: )
7 yk beyaz kinoa
1 avokado
acı yeşil biber
1 maden suyu

günü böyle kapadım daha da yemeyeyim artık.

2 litre su

deadline deadline
yine sahane menu ;)

canım sen fatoş'a ne bakıyorsun o uç bir örnek :KK70: :KK70:
blonde ambition blonde ambition canım sen benden küçük beden giyiyorsun bak senden zayıfım ama benden önce gittin 67'lere deme hiç :KK70: benim üst bedenim 38 ama alt 42. senin boyun kaçtı fatos? 40 beden çok iyi bence:KK49::sampiyon:
bende 1.60 ım kizlar:-)

Tamam canim sağol zaten spor salonu zor en iyisi ev plates onceden yaptım bakayim artik

Back