• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım sen beni geçemezsin asıl ben 52 kiloda bile 38 beden pantolon giyiyordum :KK70: boyum 1.60
yalnız yok sen beni geçemezsin yok sen yok sen diye diye bitmeyecek bu konu :KK70: :KK70:
senin boyun kaç?
:-) bende 160 im bak boyumu geçemedin işte :KK70:

kızlar bugün halim perişan biliyorsunuz tüm gün yattm spor yok tabiki yediklerimde öğün şeklinde olmadı çıkarttıkca migdem boş kalmasn kotulesmesin diye ara ara minik minik yedim bulantiya iyi gelen ne varsa onlardan yedim limon zencefil çayı ve yidum yudum hep su içtim:ruh:

- bir lokma parmak kadarck ekmek peynir
-yarım elma
-bir çatal peynir
-çeyrek muz
-minik salatalık
-2 kaşık yoğurt
-1haslama patates
-2 kaşık yoğurt
hepsi bulantiya iyi gelen şeyler ara ara bunları yiyip ara ara da öğleden sonraya kadar hep cikarttm:kusmuk:serumluk olmiyim diye hep su şişesi ile gezdim şimdi 2lt su bitmek üzere esimde gelip menenemen yaptı biraz önce iki lokma da ekmekle ondan aldm kızlar:uykucu:
ayy canım ben sana kıyamam :cry: şu yediklerine bak :cry: çok geçmiş olsun aman ciddi bir şey çıkmasın da

Evet ölçü yazsak iyi olur bencede ama sonuncu asıl ben gelirim canım çünkü etim çok gevşek sıkı hiç olamadım ben malesef bu dezavantajim bence sıkı olsam bedenim 36 olur kesin
evet ca bencedr 36 olman gerek ;) sikilasmaya yonelik spor yaparsan bu kilo ile rahat 36 olursun

ben olsam orada burada ayılıp bayılmıştım böyle görünce şok içinde kalıyorum ben de :KK48:
bende bugün hastayim gidip gelip iki isirik iki kaşık filan biseyler yedim hep diye en az ben yemisimdir saniyorum:KK48: tabiki gene şok:KK70: bu halde bile okadar aç duramam

evet ca bencedr 36 olman gerek :KK66: sikilasmaya yonelik spor yaparsan bu kilo ile rahat 36 olursun
Pilatese mi yazılsam napsam fatosum ya böyle biktim bıngıl bıngıl yada napayım bi el atın bana kollarımda öyle :KK43:

canım 1.60 boya 60 kiloda 38-40 beden çook normal bence ciddi biliyorum bak 36 olman için bir 55 falan olman lazım bence
Oh yüreğime su serptin tabi canım 36 bencede imkansız ama blonde ambition blonde ambition fazla spor yaptığından mi ne bir ara buraya 40 bedenim mi yazmıştı ne tam hatırlamıyorum yanlışsam düzeltsin

ayy canım ben sana kıyamam :cry: şu yediklerine bak :cry: çok geçmiş olsun aman ciddi bir şey çıkmasın da
ya canm şimdi beni anlamisinizdr hamileyken aylarca böyle idim hemde 5-6 ay boyunca :ruh: 6ayda tam rahatlyorum galiba dedim bu seferde erken doğum riski ve sancılar başladı :cry:ilaclar tedavi hep yattm 9.aya kadar bu kadar yatinca ne olcak bide aylardr yiyememisim bulantilar yeni azlmis istah gelmiş birde herhan dogurma stresi sancisi iyice yemege verdim ye yat ye yat 83lere cikmisim hemde berbatti 9 ay surundum:cry: kusmam azaldı olduğunda da ara ara nadiren gene kusma oldu sık sik bulanti ozellikle sabahlari 9 ay sürdü en son haztanede doguma aliyoruz dediklerin de de kusup öyle girmistim:ruh:

-bugünkü menüm-

sabah

domates, salatalık,kapya,acı yeşil biber
9 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
1 muz
2 fincan türk kahvesi

akşam
8 yk bamya ( aşırı seviyorum n'apim :oops: )
7 yk beyaz kinoa
1 avokado
acı yeşil biber
1 maden suyu

günü böyle kapadım daha da yemeyeyim artık.

2 litre su

deadline deadline

Son düzenleme:
ya canm şimdi beni anlamisinizdr hamileyken aylarca böyle idim hemde 5-6 ay boyunca :ruh: 6ayda tam rahatlyorum galiba dedim bu seferde erken doğum riski ve sancılar başladı :cry:ilaclar tedavi hep yattm 9.aya kadar bu kadar yatinca ne olcak bide aylardr yiyememisim bulantilar yeni azlmis istah gelmiş birde herhan dogurma stresi sancisi iyice yemege verdim ye yat ye yat 83lere cikmisim hemde berbatti 9 ay surundum:cry: kusmam azaldı olduğunda da ara ara nadiren gene kusma oldu sık sik bulanti ozellikle sabahlari 9 ay sürdü en son haztanede doguma aliyoruz dediklerin de de kusup öyle girmistim:ruh:
Çok zormuş hamileliğin canım inşallah bir daha öyle olmazsın

Oh yüreğime su serptin tabi canım 36 bencede imkansız ama blonde ambition blonde ambition fazla spor yaptığından mi ne bir ara buraya 40 bedenim mi yazmıştı ne tam hatırlamıyorum yanlışsam düzeltsin
canım sen fatoş'a ne bakıyorsun o uç bir örnek :D :D
blonde ambition blonde ambition canım sen benden küçük beden giyiyorsun bak senden zayıfım ama benden önce gittin 67'lere deme hiç :D benim üst bedenim 38 ama alt 42. senin boyun kaçtı fatos? 40 beden çok iyi bence:KK49::sampiyon:

ne desem bilemedim şok içinde okudum :KK57: hamilelikten korktum resmen neden istemiyorsun şimdi anladım birazo_O

-bugünkü menüm-

sabah

domates, salatalık,kapya,acı yeşil biber
9 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
1 muz
2 fincan türk kahvesi

akşam
8 yk bamya ( aşırı seviyorum n'apim :oops: )
7 yk beyaz kinoa
1 avokado
acı yeşil biber
1 maden suyu

günü böyle kapadım daha da yemeyeyim artık.

2 litre su
Ben hayatta yumurtasız doyamam canım Tabi sen vegandin dimi yinede çok iyisin ben olsam dünyayı yerim

canm 40 ama bu aralar bazi kaliplarda 38 de olmaya basladi son aldgm kot 38:KK48: yani 38-40 arasiyim ama bizim beden biraz farkli galiba ben 67-65 filanta tam 38 oluyorum 58 de 36 oluyorum zaten onun için daha altı kiloyu istemiyorum ablamda 50 kiloda sifir beden 53-55 lerde tam bir 34 oluyor :işsiz:

Back