• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar bugün halim perişan biliyorsunuz tüm gün yattm spor yok tabiki yediklerimde öğün şeklinde olmadı çıkarttıkca migdem boş kalmasn kotulesmesin diye ara ara minik minik yedim bulantiya iyi gelen ne varsa onlardan yedim limon zencefil çayı ve yidum yudum hep su içtim:ruh:

- bir lokma parmak kadarck ekmek peynir
-yarım elma
-bir çatal peynir
-çeyrek muz
-minik salatalık
-2 kaşık yoğurt
-1haslama patates
-2 kaşık yoğurt
hepsi bulantiya iyi gelen şeyler ara ara bunları yiyip ara ara da öğleden sonraya kadar hep cikarttm:kusmuk:serumluk olmiyim diye hep su şişesi ile gezdim şimdi 2lt su bitmek üzere esimde gelip menenemen yaptı biraz önce iki lokma da ekmekle ondan aldm kızlar:uykucu:

Canım hiçbişey yememişsin ki bugün baya gitmiştir tartıdan

galiba 300-350 kaloride falan kalmışım:KK70:
rekor :-) hastalk yaradı:KK70:

Bencede:KK48:

çok sağ ol fatoş valla 24 yaşına geldim o sene aldığım kiloları veremedim nasıl bir kiloysa :KK70:
2 sene önce verdim işte bir kısmını. ama almadan önceki halime dönmek istiyorum yani 52:KK51: hatta 50 :KK51:
çok güzel moral oldu ama bana şu yazdığın:KK200: ben de sabah 7'de evden çıkıyordum gece 11-12'de geliyordum. benim dershane sıkı kamp yapıyordu. o saate kadar full dışarıda yiyorduk, hocalarımız bile bizimle kilo almıştı :KK45: sabah poğaçalar simitler, öğlen fast food akşam fast food, aralarda çikolatalar,cipsler... sınıfta doğum günü olunca pastalar börekler, derece yaptıysak baklavalar :oha::oha:
o akrabanız gibi gibi olurum inşallah ben de, benim şu an vücut biraz gevşek. kızlar bir ara vücut ölçülerimi yazacağım size hatta hepimiz mi yazsak. boy-kilo + vücut ölçüsü olarak. hani bu kiloya bu ölçüler normal mi kim en sıkı ( ki sonuç belli tabii ki sen:KK45:) kim en gevşek ( tabii ki ben :deli:) bakalım bence ne dersiniz
Y YesilinBuyusu
herkes yazsın etiketleyemedim şimdi :KK48:

Ben her ay ölçüyodum kendimi güzelde incelmiştim aslında ama iki aydır aynı yerde saydığım için pek bi incelme yok. Bu hafta karnımda inanılmaz şiş durumda görseniz 1 aylık değil 6 aylık zannedersiniz ama yazarım yine de ben çoğunluğa uyarın cuma günü yazayım o zaman.

Evet ölçü yazsak iyi olur bencede ama sonuncu asıl ben gelirim canım çünkü etim çok gevşek sıkı hiç olamadım ben malesef bu dezavantajim bence sıkı olsam bedenim 36 olur kesin

Bende artık sonuncu adayıyım :KK48:

çok güzel menü, haftaya ben de yulaf tüketmeye başlayacağım artık :KK28:

valla çekiyor bir kere menüye züber yazdım 5 züber yedi nedeni de ortaya çıktı hamişmiş :p

Söyle söyle bi kaç kere daha söyle belki başka gruplardan duymayan kalmıştır 1 kere daha söyle 5 tane züber yedi de :KK70::KK70::KK70::KK70:

Pilatese mi yazılsam napsam fatosum ya böyle biktim bıngıl bıngıl yada napayım bi el atın bana kollarımda öyle :KK43:

Canım kesinlikle plates...

-bugünkü menüm-

sabah

domates, salatalık,kapya,acı yeşil biber
9 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
1 muz
2 fincan türk kahvesi

akşam
8 yk bamya ( aşırı seviyorum n'apim :oops: )
7 yk beyaz kinoa
1 avokado
acı yeşil biber
1 maden suyu

günü böyle kapadım daha da yemeyeyim artık.

2 litre su

@deadline

Hani senin neren çok yiyo ya 8 kaşık bamyaya çok mu diyosun sen bide saymış ya :KK70:

Bende menümü yazayım kahvaltıyı yazmıştım bide toqtan yazayım

Uyanınca su
Hastaneye gittim kahve

Kahvaltı
Peynirli yumurta 8 zeytin 4 ceviz

Ara
1 büyük bardak süt 4 minik gün kurusu

Akşam
Fırında yağsız kuzu kaburga kereviz salatası konserve fasülye plakinin yarısı eşim almış normalde hiç yemem ama canım isteyince kaşıkladım bende

Uyanınca su
Hastaneye gittim kahve

Kahvaltı

Ara

Akşam
Fırında yağsız kuzu kaburga kereviz salatası konserve fasülye plakinin yarısı eşim almış normalde hiç yemem ama canım isteyince kaşıkladım bende
:super:

Oyu akşamlar arkadaşlar menümü yazayım hemen
Sabah sade kahve sonra 30 dk eliptik ve 8 dk karin egzersizi
Kahvaltım omlet bol yeşillik zeytin peynir
Ara kahve
Öğle yemeği bir tabak türlü bir dilim tam buğday ekmek bir kase yoğurt
Ara su ictim bol bol acikmadim
Akşam yoğurtlu kabak bir dilim tam buğday ekmek
Akşam sporum 40 dk bölgesel 30 dk eliptik
Suyumu bol içiyorum spor yapınca istiyor vücut

Yok canım yok çekerse de gönderirziniz nolcak :KK48: nasıl oldu miden

ayyy mutlu oldum şimdi :KK19:
göndeririz tabi ;) çıkarma olayı durdu canm ama bulantı az az devam ediyo hala :( acaba diyorum sokturu etkili olan seylerden yani bolbol maydanoz bitki çayı filan gibi tuketip olayı cozsem ne olur?

Uyanınca su
Hastaneye gittim kahve

Kahvaltı

Ara

Akşam
woow yani hamile halinle bide süper menu ca harikasın ;)

Ara kahve
menü ve spor çok güzel ;)

kızlar bugün sabah kaltgmdan beri kusuyorum çok fenaym daha şu saatler az az kendime geldim sayfaları gene doldurmuşsunuz maşallah :KK66: şuan biraz daha rahat gibi olsamda hala bulantım var:kusmuk:sabah ilk migren sandm ama devaminda olması gereken o şiddetli baş ağrısı malesef gelmedi:olamaz: bu nun ne si malesef diyecekseniz:KK17: hamileysem diye çok korkuyorum:eek: napiim hastaneye gideyim mi ya ben çok riskli dönemdeym tam sokturucu şekil bitki çaylaridir ağır spordur riskli herşey de yapyrm Allah korusun birşey varsa tehlikeli olur:deli: regle olmamada tam bir hafta var:bicak:
canim regline bir hafta varsa hamilelikten oturuyse bile bulanti yapmaz ki)) ins yani))

sabah
1 dilim ekmek
2.5 yk kadar yumurtali melemen
2 zeytin
1 kk peynir

oglen
tahin pekmez((
2 dilime yakin ekmek
melemen 2 yk kadar
ve kizimn pogacasindan isirdim

aksam
5-6 yk türlü(kizartmasiz)
yarim kase corba

su: 1.5 lt
Menun güzelmiş canim ama suyun az olmuş disardamiydin yoksa

fitblack fitblack sen adana da değilmiydin ya İstanbula mi taşındın:KK51:
dead ben hayatımda hiç adana'da yaşamadım :deli:
ankara'daydım istanbul'a taşındım, ama baba tarafım adanalı. adanalı bir veganım diye dalga geçiyordum kendimle acaba oradan mı aklında kaldı :D

Tamam canim sağol zaten spor salonu zor en iyisi ev plates onceden yaptım bakayim artik
bende de cd'ler falan var hatta da mat var direnç lastikleri var vs ama işte yer egzersizlerini ben beceremiyorum, aynı ters dönmüş böcek gibi çırpınıyorum hareketleri yaparken

Ben her ay ölçüyodum kendimi güzelde incelmiştim aslında ama iki aydır aynı yerde saydığım için pek bi incelme yok. Bu hafta karnımda inanılmaz şiş durumda görseniz 1 aylık değil 6 aylık zannedersiniz ama yazarım yine de ben çoğunluğa uyarın cuma günü yazayım o zaman.

olsun göbeği saymayız sende zaten o ay ay büyüyecek :D sen diğer kısımlara odaklan,cuma günü yazalım hepimiz, boy-güncel kilo ve ölçüler diye.

bende de cd'ler falan var hatta da mat var direnç lastikleri var vs ama işte yer egzersizlerini ben beceremiyorum, aynı ters dönmüş böcek gibi çırpınıyorum hareketleri yaparken
:KK70:ayy güldürdün beni ama ben bütün gereken ne varsa alicam topum var diğerleri yok alayım başlıycam

Hani senin neren çok yiyo ya 8 kaşık bamyaya çok mu diyosun sen bide saymış ya :KK70:

yaa di mi, diyetisyenim yüzünden çok yedim hissine kapılıyorum ben
o sebzeyi mesela 5-6 kaşık verdi
kinoayı sadece 4 kaşık verdi ben 7 yedim vs vs ondan çok yedim gibi his oluşuyor ama bamya yani ne yapacak sonuçta di mi :D bu gittiğimde söyleyeceğim zaten, şu sebze yemekleri 2 tabak olsun diyeceğim

bir de saymış diyo oooo sen beni daha önce olduğumda görecektin, yediğim kabak çekirdeklerini bile sayıyordum mesela yazıyordum 17 kabak çekirdeği :D :D 4 ayda 20 kiloyu nasıl verdim sanıyorsun :-)

Uyanınca su
Hastaneye gittim kahve

Kahvaltı

Ara

Akşam
olsun fasulye çok sağlıklı bir baklagil afiyet olsun liste çok güzel :super:
Ara kahve
canım çok iyi bu cuma harika bir sonuç gelecek gibi hissediyorum :KK19:

Back