Bende asyayı emzirme döneminde kilo alınca iğrenç olmuştum nefret ediyodum bi tiksinme gelmişti o derece yani hiçbişey almadım sadece günü kurtaracak bir pantolon o kadar ne alsam da iyi durmayacaktı ve param boşa gidecekti çok şükür verdim inşallah bu seferki bebek emer asya beni bu konuda çok üzdü ve hırpaladı vallahi
Ay sanki hepsinin tadı aynı geldi bana çilekliyi sevdim ama bi baktım ki onda çilek aroması var o yüzden onu yemem hindistan cevizli olanı sevdim ben.
Canım ben bildiğin şok geçirdim neye uğradığımı şaşırdım evet zararı kendime oldu ama boşver ben Allaha havale ettim.
Menü çok güzelde bugünün mü dünün mü onu anlayamadım
kahveyi bırkmam ya çay içmeyene günde iki kere kahve veriliyor bende çayı hiç içmiyorum zaten hiç o yüzden rahatım ama süte de asla hayır demem canım
Ne güzel maşallah canım imreniyorum böyle emen bebeklere inşallah yoldakinden ümitliyim
ya kilo inanılmaç bir dert hele ki yemek yemeyi seven bir insan için çok zor bazıları yaşamak için yiyorum diyoya o nasıl oluyo ya ben bi türlü anlamıyorum
Aaaaaa nasıl yani ama adetine çok varmış canım bak benimki adetten 1 gün önce kanda kesinleşti ki zaten idrrda hala çıkmıyo varsa bili çok yenidir içtiklerin etkilemez ama risk varsa bundan sonra 1 hafta içme canım en azından regl olacak mısın bi gvrelim kızzzzzz gel birlikte göbüş büyütelim bebekler büyasün biz zayıflamaya divam edelim