• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet canım yaa karatay da bana çok iyi geliyor hem halsiz düşmüyorum hem yasaklara karşı daha dirayetli oluyorum hem iştahım daha kontrollü oluyor öyle açlık çekmiyorum sürekli bişey yeme isteği duymuyorum sen yoktun da bi ara ağır spora başladım diye karatayı bıraktım ayy olmadı yani canım sürekli bişeyler istedi aklım hep yasaklardaydı kilo aldım bide üzerine şimdi bak tüm gün iş yapıyorum ama aklım sürekli yemekte değil ve yasaklara gitmiyorum. Herkesin bünyesi farklı tabiki ama bana karatay çok iyi geliyor.
evet kesinlikle herkesin bünyesi çok farklı. ben karatay beslenmesi yapsam ölürüm herhalde. aç kalmaktan değil de, tiksiniyorum yiyemiyorum birçok istediği şeyi. seni de vegan yapsak dayanamazsın muhtemelen :D herkes farklı işte

Y YesilinBuyusu ekmek ben de yemek istemiyorum aslında. ama diyetisyenim yazıyor, organik ekşi mayalı tam buğday ekmek yine içlerinde en masum olanı.
kinoada da protein çok ondan bol bol yiyorum onu :) onun zararlı olduğunu düşünmüyorum içinde gluten yok ve protein oranı çok yüksek. lakin ekmek ve gluten içeren tüm tahıllar bence de zararlı...

Tabii canım sen diyetisyen kontrolünde yapıyorsun o ayrı. Bende kinoayı çok severim çok da tüketirdim ama karatayı bırakınca kullandım ve asla tokluk vermedi canım ya. Bilmiyorum belki markası kötüydü ama karatayda yasak olduğu için artık kullanmıyorum zaten.

evet kesinlikle herkesin bünyesi çok farklı. ben karatay beslenmesi yapsam ölürüm herhalde. aç kalmaktan değil de, tiksiniyorum yiyemiyorum birçok istediği şeyi. seni de vegan yapsak dayanamazsın muhtemelen :KK70: herkes farklı işte

Yok ben sebzeye bakliyata bayılırım canım ama sadece o yönde beslenmeyi tercih etmem ölmem de sıkılırım muhtemelen.

Tabii canım sen diyetisyen kontrolünde yapıyorsun o ayrı. Bende kinoayı çok severim çok da tüketirdim ama karatayı bırakınca kullandım ve asla tokluk vermedi canım ya. Bilmiyorum belki markası kötüydü ama karatayda yasak olduğu için artık kullanmıyorum zaten.
doğrudur, ben tokluk açısından ziyade besin değerinden dolayı yiyorum. yoksa tok tutuyor mu orasını pek bilmiyorum,etkili olmuyor sanırım dediğin gibi

Allahtan bende hem bakliyat hem sebze hem et ürünleri var valla ne yiycem ne yapcam sorusu kadar gıcık soru yok ya :KK70:
ben bunun için eskiden haftalık liste yapardım ona geri döneceğim,böyle zor cidden :D ama sen bana örnek oldun bak köz salatası yapacağım bir ara

ay evet baktım bayağı kıvrımlıymış :KK70:
benim de idolüm bu, ben azıcık daha az kıvrımlı seviyorum :KK70: böyle karın kaslı falan
canm o zaman senin baya ağırlık çalışman lazım mekigi filan da baya yüksek setlerde yapman lazım uzun vadede devamlılık gerek tabi :KK70:ben kadında çok belirgin baklava yada kolda yumurta tarzı goruntuleri begenmiyor erkeklere daha çok yakistiriyorum :KK25: ama kadında Amandaninki gibi düz bir karin ve sim sıkı bir vücut görünümu şekilde kas beğeniyorum:KK36: herkes hayalindekine ulaşır umarım :KK200:

Akşam: 1porsiyon etli kuru fasulye,salata

su 3lt ye doğru ilerlemede :KK66:

bu arada ben hep yemeklere ve salatama çok çok az yağ koyuyorum oda sadece vitaminler yağda cozuluyor diye koyuyorum tuzuda az tutuyorum sadece soğuk sikim zeytin yağı ve himalaya tuzu kullanıyorum bunuda bugün belirtiyim bari :KK66:

Son düzenleme:
canm o zaman senin baya ağırlık çalışman lazım mekigi filan da baya yüksek setlerde yapman lazım uzun vadede devamlılık gerek tabi :KK70:ben kadında çok belirgin baklava yada kolda yumurta tarzı goruntuleri begenmiyor erkeklere daha çok yakistiriyorum :KK25: ama kadında Amandaninki gibi düz bir karin ve sim sıkı bir vücut görünümu şekilde kas beğeniyorum:KK36: herkes hayalindekine ulaşır umarım :KK200:
aslında ben de çok kaslı sevmiyorum,kalınlaştıran kası özellikle. böyle ince ve hafif kas en beğendiğim :KK200: umarım ulaşırız:KK51:

sabah
2-3 yk kuymak
1 yk melemen
1.5 dilim kadar ekmek

ikindi
2 lahmacun
yesillik
1 sb ayran

gun boyu araliksiz temizlik:KK43:
pastayedim bi de:KK43:((
ay olmamış canım :( :(
kuymak,lahmacun,pasta ağır olmuş :cry:
umarım temizlikle yakmışsındır,gerçi miktarları çok değil ama yine de yarın biraz sıkı tut tartıya 2 gün kaldı :(

Teşekkürler canım:KK200:

Sen nasılsın
Çok şükür harikayim canım her şey güzel gidiyor sagligima kavusuyorum her geçen gün daha iyiyim
Diyetim guzel gidiyor

Sagligima kavustukca sanki dunya daha yeşil daha mavi
:KK36:

Çok şükür harikayim canım her şey güzel gidiyor sagligima kavusuyorum her geçen gün daha iyiyim
Diyetim guzel gidiyor

Sagligima kavustukca sanki dunya daha yeşil daha mavi
:KK36:
Çok sevündim canım:KK200:

Ne güzel betimleme içim açıldı

2 kupa da papatya çayı içtim bu ara uyuyamıyorum,spor da yapmadım hiç uyuyamam aferim bana :kızgın:
bende sayende yeşil çay içtim canm bide tezgahın üzerine gözümün önüne koydum ki her dakika görüp en azından günde bitane içmeye kendimi zorliyim diye ;)

bende sayende yeşil çay içtim canm bide tezgahın üzerine gözümün önüne koydum ki her dakika görüp en azından günde bitane içmeye kendimi zorliyim diye :KK66:
zamanla alışırsın tadına. bak hatta güzel de bir tarif vereyim, içine birazcık ıhlamur,2-3 karanfil,1 çubuk tarçın da koy öyle demle. o zaman tadı daha güzel gelecek ve iştahını da kapayacak :KK68:

Back