evet kesinlikle herkesin bünyesi çok farklı. ben karatay beslenmesi yapsam ölürüm herhalde. aç kalmaktan değil de, tiksiniyorum yiyemiyorum birçok istediği şeyi. seni de vegan yapsak dayanamazsın muhtemelenEvet canım yaa karatay da bana çok iyi geliyor hem halsiz düşmüyorum hem yasaklara karşı daha dirayetli oluyorum hem iştahım daha kontrollü oluyor öyle açlık çekmiyorum sürekli bişey yeme isteği duymuyorum sen yoktun da bi ara ağır spora başladım diye karatayı bıraktım ayy olmadı yani canım sürekli bişeyler istedi aklım hep yasaklardaydı kilo aldım bide üzerine şimdi bak tüm gün iş yapıyorum ama aklım sürekli yemekte değil ve yasaklara gitmiyorum. Herkesin bünyesi farklı tabiki ama bana karatay çok iyi geliyor.
Y YesilinBuyusu ekmek ben de yemek istemiyorum aslında. ama diyetisyenim yazıyor, organik ekşi mayalı tam buğday ekmek yine içlerinde en masum olanı.
kinoada da protein çok ondan bol bol yiyorum onu :) onun zararlı olduğunu düşünmüyorum içinde gluten yok ve protein oranı çok yüksek. lakin ekmek ve gluten içeren tüm tahıllar bence de zararlı...
evet kesinlikle herkesin bünyesi çok farklı. ben karatay beslenmesi yapsam ölürüm herhalde. aç kalmaktan değil de, tiksiniyorum yiyemiyorum birçok istediği şeyi. seni de vegan yapsak dayanamazsın muhtemelenherkes farklı işte
doğrudur, ben tokluk açısından ziyade besin değerinden dolayı yiyorum. yoksa tok tutuyor mu orasını pek bilmiyorum,etkili olmuyor sanırım dediğin gibiTabii canım sen diyetisyen kontrolünde yapıyorsun o ayrı. Bende kinoayı çok severim çok da tüketirdim ama karatayı bırakınca kullandım ve asla tokluk vermedi canım ya. Bilmiyorum belki markası kötüydü ama karatayda yasak olduğu için artık kullanmıyorum zaten.
evet çeşitlilik çok az. yeni şeyler denemek gerekiyor bu yüzden. yazın bol bol yeni tarifler deneyeceğim :)Yok ben sebzeye bakliyata bayılırım canım ama sadece o yönde beslenmeyi tercih etmem ölmem de sıkılırım muhtemelen.
evet çeşitlilik çok az. yeni şeyler denemek gerekiyor bu yüzden. yazın bol bol yeni tarifler deneyeceğim :)
ben bunun için eskiden haftalık liste yapardım ona geri döneceğim,böyle zor ciddenAllahtan bende hem bakliyat hem sebze hem et ürünleri var valla ne yiycem ne yapcam sorusu kadar gıcık soru yok ya
ben bunun için eskiden haftalık liste yapardım ona geri döneceğim,böyle zor ciddenama sen bana örnek oldun bak köz salatası yapacağım bir ara
yok yok aklımda :) diyetisyen şimdi baklagilleri hep haşlayıp yeşil yapraklı salatalara katmamı istiyor. menü biraz rahatlayınca yapacağım :)Şimdiden afiyet olsun canımmercimek kavurmasını da unutma
canm o zaman senin baya ağırlık çalışman lazım mekigi filan da baya yüksek setlerde yapman lazım uzun vadede devamlılık gerek tabiay evet baktım bayağı kıvrımlıymış
benim de idolüm bu, ben azıcık daha az kıvrımlı seviyorumböyle karın kaslı falan
aslında ben de çok kaslı sevmiyorum,kalınlaştıran kası özellikle. böyle ince ve hafif kas en beğendiğimcanm o zaman senin baya ağırlık çalışman lazım mekigi filan da baya yüksek setlerde yapman lazım uzun vadede devamlılık gerek tabiben kadında çok belirgin baklava yada kolda yumurta tarzı goruntuleri begenmiyor erkeklere daha çok yakistiriyorum ama kadında Amandaninki gibi düz bir karin ve sim sıkı bir vücut görünümu şekilde kas beğeniyorum herkes hayalindekine ulaşır umarım
ay olmamış canımsabah
2-3 yk kuymak
1 yk melemen
1.5 dilim kadar ekmek
ikindi
2 lahmacun
yesillik
1 sb ayran
gun boyu araliksiz temizlik
pastayedim bi de((
Çok şükür harikayim canım her şey güzel gidiyor sagligima kavusuyorum her geçen gün daha iyiyimTeşekkürler canım
Sen nasılsın
Çok sevündim canımÇok şükür harikayim canım her şey güzel gidiyor sagligima kavusuyorum her geçen gün daha iyiyim
Diyetim guzel gidiyor
Sagligima kavustukca sanki dunya daha yeşil daha mavi
bende sayende yeşil çay içtim canm bide tezgahın üzerine gözümün önüne koydum ki her dakika görüp en azından günde bitane içmeye kendimi zorliyim diye2 kupa da papatya çayı içtim bu ara uyuyamıyorum,spor da yapmadım hiç uyuyamam aferim bana
zamanla alışırsın tadına. bak hatta güzel de bir tarif vereyim, içine birazcık ıhlamur,2-3 karanfil,1 çubuk tarçın da koy öyle demle. o zaman tadı daha güzel gelecek ve iştahını da kapayacakbende sayende yeşil çay içtim canm bide tezgahın üzerine gözümün önüne koydum ki her dakika görüp en azından günde bitane içmeye kendimi zorliyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?