- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
çok güzel yinesabah
domates,salatalık,kapya,maydanoz
2 yk badem peyniri
5 siyah zeytin
2.5 dilim organik ekşi mayalı ekmek
ara
1 türk kahvesi
1 hurma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel yinesabah
domates,salatalık,kapya,maydanoz
2 yk badem peyniri
5 siyah zeytin
2.5 dilim organik ekşi mayalı ekmek
ara
1 türk kahvesi
1 hurma
çünkü bütün gün evdeyim bi' ton işim varçok güzel yine
Selam kızlar önce uyanır uyanmaz 300 ml limonlu ılık su içtim
Kahvaltım 1 yumurta 1kk peynir bol limonlu yeşillik
Öğle 2 tost içinde her tostun içinde 1.5 kk peynir var yarim kase yoğurt domates salatalık
evt senin için çok zor gerçekten tebrik ederim çok istikrarli gidiyorsun maşallah bende bugün evde olucam sıkı tutucamçünkü bütün gün evdeyim bi' ton işim var
senin gibi dışarılarda olsam n'apardım acaba acımdan ölürdüm ben dışarıda seçeneğim çok az
evt senin için çok zor gerçekten tebrik ederim çok istikrarli gidiyorsun maşallah bende bugün evde olucam sıkı tutucam
bugün ki sporum
1 saat kondisyon bisikleti
30 dakika koşu bandı
mekik,şinav,köprü,sguat
20 dakika dans
vee bu kadar spor yapınca daha bu saatte 2lt su bitti
valla başka diyecek bir şey bulamıyorum
ben bugün yürürsem buna şükredeceğim
Çok güzel görünüyorben kendim evde yapıyorum :) görseldeki badem peyniri mesela, tadı lor peynirine benziyor.
Bencede bu ne kız ben kaplumbağa gibi bişey yapasım yok hatun saatlerdir spor yapıyor az enerjini bize ver
şu an ben de öyleyimBencede bu ne kız ben kaplumbağa gibi bişey yapasım yok hatun saatlerdir spor yapıyor az enerjini bize ver
aayyy verebilsem keşke canlarm aman maşallah diyin nazar değmesin artk alışkanlık oldu hayatımda ilk sıraya koydum ondan aksamiyor eski yıllar da önce iş güç sonra fırsat bulunca spordu öyle oluncada fırsat bulunmuyor şimdi önce spor ütüyü işi gücü koyuyorum kenarı önce spor sonra iş diyorum artk alışkanlik oldu yaşam şekline dönünce insan yapmadan duramıyor kızlarBencede bu ne kız ben kaplumbağa gibi bişey yapasım yok hatun saatlerdir spor yapıyor az enerjini bize ver
valla haklısın,benim de sabahları çıkmam lazım yoksa olmuyor aksıyor.aayyy verebilsem keşke canlarm aman maşallah diyin nazar değmesin artk alışkanlık oldu hayatımda ilk sıraya koydum ondan aksamiyor eski yıllar da önce iş güç sonra fırsat bulunca spordu öyle oluncada fırsat bulunmuyor şimdi önce spor ütüyü işi gücü koyuyorum kenarı önce spor sonra iş diyorum artk alışkanlik oldu yaşam şekline dönünce insan yapmadan duramıyor kızlar
süperöğlen: 1kase ezogelin çorbası,1kase yoğurt
Ara: sütlü kahve,10fındık
Bal yada pekmez ekliyorum az miktar ama bu seferki şekersiz çünkü evde yoktu menüleri tek tek yazınca insan unutmuyor bide önünde oluyor en son ama toplu hali de olsa güzel olur kendi yazdıklarımızı falan da alintilayabiliriz ben bazen toplu yazıyorum yeterli yazalım önemli değil bencekahvaltı 10 numaradomatesi niye o kadar az yiyorsun ben 1 tabak sadece domates yiyorum
çok doyurucu bir kahvaltı olmuş, kaçamak yapmamak adına süper.
şu fındık-fıstık ezmesini ben de yapacağım, pekmezle ya da şurupla mı yapıyorsun yoksa sıfır şeker mi?
mutlu yıllar canımKızlar bugün doğum günüm benim.komsym supriz yaptı da 1 ince dilim yaş pastayı lüp ettim valla. Doğum günü çocuğu olsam dahi af olunur muyum