• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çünkü bütün gün evdeyim :KK70: bi' ton işim var
senin gibi dışarılarda olsam n'apardım acaba acımdan ölürdüm ben dışarıda seçeneğim çok az:110:
evt senin için çok zor gerçekten tebrik ederim çok istikrarli gidiyorsun maşallah ;) bende bugün evde olucam sıkı tutucam

:spor: bugün ki sporum:rapci:
1 saat kondisyon bisikleti
30 dakika koşu bandı
mekik,şinav,köprü,sguat
20 dakika dans
:21::21::21:

vee bu kadar spor yapınca :KK48: daha bu saatte 2lt su bitti:KK48:
:oha::oha::oha::oha::oha::oha::oha::oha:
valla başka diyecek bir şey bulamıyorum :nazar:
ben bugün yürürsem buna şükredeceğim :D

Bencede :skandal:bu ne kız ben kaplumbağa gibi bişey yapasım yok :cry: hatun saatlerdir spor yapıyor az enerjini bize ver
aayyy verebilsem keşke canlarm:KK48: aman maşallah diyin nazar değmesin:nazar: artk alışkanlık oldu hayatımda ilk sıraya koydum ondan aksamiyor:KK48: eski yıllar da önce iş güç sonra fırsat bulunca spordu öyle oluncada fırsat bulunmuyor:sopa: şimdi önce spor ütüyü işi gücü koyuyorum kenarı önce spor sonra iş diyorum artk alışkanlik oldu :KK76: yaşam şekline dönünce insan yapmadan duramıyor kızlar:KK36:

aayyy verebilsem keşke canlarm:KK48: aman maşallah diyin nazar değmesin:nazar: artk alışkanlık oldu hayatımda ilk sıraya koydum ondan aksamiyor:KK48: eski yıllar da önce iş güç sonra fırsat bulunca spordu öyle oluncada fırsat bulunmuyor:sopa: şimdi önce spor ütüyü işi gücü koyuyorum kenarı önce spor sonra iş diyorum artk alışkanlik oldu :KK76: yaşam şekline dönünce insan yapmadan duramıyor kızlar:KK36:
valla haklısın,benim de sabahları çıkmam lazım yoksa olmuyor aksıyor.
öğlen: 1kase ezogelin çorbası,1kase yoğurt

Ara: sütlü kahve,10fındık:kahve:
süper :kk77:

kızlar şimdi size kilo vermekle ilgili güzel püf noktaları yazıyorum.

1. kahvaltıdan, öğle yemeğinden, akşam yemeğinden 15 dk önce 2 bardak su için. ve gün içerisinde su miktarını 2.5-3 litreye tamamlayın.

2. yemeklerde ekmek yerine çorba tercih edin.( 1 dilim ekmek= 1 orta boy kepçe çorba)

3. günde 3 fincan yeşilçay metabolizma hızlandırır. (matcha çayı yeşil çayın 10 katı antioksidan içerir)

4. yemeklerinize baharat ekleyin.

5. oturarak yiyin,ayakta atıştırmayın.

çoğu bildiğimiz şeyler ama uygularsak daha iyi sonuç alabiliriz bence:KK51:

kahvaltı 10 numara:super:domatesi niye o kadar az yiyorsun ben 1 tabak sadece domates yiyorum :-)

çok doyurucu bir kahvaltı olmuş, kaçamak yapmamak adına süper.
şu fındık-fıstık ezmesini ben de yapacağım, pekmezle ya da şurupla mı yapıyorsun yoksa sıfır şeker mi?
Bal yada pekmez ekliyorum az miktar ama bu seferki şekersiz çünkü evde yoktu :-) menüleri tek tek yazınca insan unutmuyor bide önünde oluyor en son ama toplu hali de olsa güzel olur kendi yazdıklarımızı falan da alintilayabiliriz ;) ben bazen toplu yazıyorum yeterli yazalım önemli değil bence:-)

Back