• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

harikasn canm :KK200: menulerin gerçekten harika bende bugün yine yeni liste aldm ama ben pek listeye uyamiyorum benim kide sebze meyve ağırlıklı istiyor aslinda :110: keşke daha çok uyabilsem ama yavaş yavas bu kadar yaklasmisken artk biraz daha uymaya calisicam bende
ben de senin sporuna bayılıyorum, azıcık hamlığım geçsin yürüyüşlerle biraz açılayım sana katılacağım ben de. senin menülerin de güzel ama dışarıda olunca çok zorlanıyor insan. yine de listeye uymaya çalış, çok az yemek metabolizma hızını düşürüyor. ben doyana kadar yemek ama kalorisi düşük beslenmekten yanayım biraz

Süpermiş canım ben ne yaparsam yapayım demir eksikliği var ya bu da sac dökülmesi halsizlik yapıyor takviyede ıstah açtı sağlıklı olsun az gitsin bende bundan yanayım
ben işte ilk vegan olduğumda saçlarımın 3'te 2'si döküldü. 4 aylık falan vegandım daha üstelik. ama o kadar yanlış beslenmişim ki... kitaplar okudum,makalelere baktım düzene soktum. benim de et yediğim zamanlar
da bile olan demir eksikliğim vardı. zaten bu demir kadınların belası :kızgın: regl de oluyoruz vs hiç kan kalmıyor. işte bol yeşillik (limonla), tahin+pekmez, kuru üzüm, mercimek, maş fasulyesi gibi demir oranı çok yüksek gıdalara dikkat ediyorum. depolarımı bile doldurmuşum. ama 1-2 gün değil en az 6 ay dikkat etmek gerekiyor :bicak: vitamin kullanmaktan da pek yana değilim çok mecbur kalırsam kullanıyorum ben de

ben de senin sporuna bayılıyorum, azıcık hamlığım geçsin yürüyüşlerle biraz açılayım sana katılacağım ben de. senin menülerin de güzel ama dışarıda olunca çok zorlanıyor insan. yine de listeye uymaya çalış, çok az yemek metabolizma hızını düşürüyor. ben doyana kadar yemek ama kalorisi düşük beslenmekten yanayım biraz
evt canm evde çok sağlıklı yapıyorum ama dışarısı bozuyor :( diyet en güzel kışın yapılıyor o yüzden ;)

evt canm evde çok sağlıklı yapıyorum ama dışarısı bozuyor :KK43: diyet en güzel kışın yapılıyor o yüzden :KK66:
doğru senin için öyle olabilir ama bende tam tersi,kışın vücuduma bir şey oluyor ve aşırı kalorili şeyler yemek istiyorum :( ama yazın meyve sebze bol ya daha ferah ferah iyi geliyor bana. aslında herkesin bünyesi ve yaşam düzeni ile alakalı

doğru senin için öyle olabilir ama bende tam tersi,kışın vücuduma bir şey oluyor ve aşırı kalorili şeyler yemek istiyorum :KK43: ama yazın meyve sebze bol ya daha ferah ferah iyi geliyor bana. aslında herkesin bünyesi ve yaşam düzeni ile alakalı
evt canm kesinlikle öyle ;) ben bahar geldimi zaten pek evde durmam yazın da hep tatiller filan benimkine kış daha uygun oluyor ondan ;)

ben işte ilk vegan olduğumda saçlarımın 3'te 2'si döküldü. 4 aylık falan vegandım daha üstelik. ama o kadar yanlış beslenmişim ki... kitaplar okudum,makalelere baktım düzene soktum. benim de et yediğim zamanlar
da bile olan demir eksikliğim vardı. zaten bu demir kadınların belası :kızgın: regl de oluyoruz vs hiç kan kalmıyor. işte bol yeşillik (limonla), tahin+pekmez, kuru üzüm, mercimek, maş fasulyesi gibi demir oranı çok yüksek gıdalara dikkat ediyorum. depolarımı bile doldurmuşum. ama 1-2 gün değil en az 6 ay dikkat etmek gerekiyor :bicak: vitamin kullanmaktan da pek yana değilim çok mecbur kalırsam kullanıyorum ben de
Kesinlikle haklısın canım kadınların en büyük derdi demir eksikliği hele ki doğumdan sonra tavan yaptı birsürü kan ilacı vermişti doktor artık iyice tiksindim nefret ederim ilaçtan zaten gerçekten yediğin şeyler çok önemli o gıdalardan almak lazım vitaminleri

Günaydın 1. Takım civcivleri:KK70: ben bugün çalışıyorum çalışmayanlar iyi dinlemeler diliyorum emekçi olan bizlerin de bayramı kutlu olsun ne diyim gerçi kadınlar olarak hep emekciyiz zaten:-) güzel bir gün diliyorum dikkat edin çok abertmayin yediklerinizi:KK66:
Günaydın kaptanım kolay gelsin :KK200:

Günaydın 1. Takım civcivleri:KK70: ben bugün çalışıyorum çalışmayanlar iyi dinlemeler diliyorum emekçi olan bizlerin de bayramı kutlu olsun ne diyim gerçi kadınlar olarak hep emekciyiz zaten:-) güzel bir gün diliyorum dikkat edin çok abertmayin yediklerinizi:KK66:
günaydıın :KK200:

kahvaltı: 2dilim tambugday,1dilim peynir, 1rafadan yumurta,6zeytin,2dilim domates

tabiki çay,kahve,bol su da içtim :KK66:
bugün öğle ve akşamı hafif tutmaya çalışıp yine güzel bir spor yapicam :KK66:
kahvaltı 10 numara:super:domatesi niye o kadar az yiyorsun ben 1 tabak sadece domates yiyorum :-)
Günaydın kızlar kahvaltım
Sabah 8.00 2 dilim tb ekmeği 2 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir 1 tk fındık ezmesi ev yapımı şekersiz :KK66:
çok doyurucu bir kahvaltı olmuş, kaçamak yapmamak adına süper.
şu fındık-fıstık ezmesini ben de yapacağım, pekmezle ya da şurupla mı yapıyorsun yoksa sıfır şeker mi?

Kızlar ne zamandır hep hafta sonları hava kötü oluyordu dışarı çıkamıyoduk bugün eşim de evdeyken göl kenarına gittik ama orda yeme imkanları kısıtlı o yüzden bu şekilde kahvaltı yaptım

Önce şekersiz türk kahvesi yanına kuru üzüm koymuşlardı onu yedim sonra ekmek arası köfte yarım ekmek gtirmişlerdi ben o ekmeğin yarısını yedim yani çeyrek oluyor. Ne zamandır beyaz ekmek yememiştim akşamı hafif tutarak dengelemeye çalışıcam.

kahvaltı: 2dilim tambugday,1dilim peynir, 1rafadan yumurta,6zeytin,2dilim domates

tabiki çay,kahve,bol su da içtim :KK66:
bugün öğle ve akşamı hafif tutmaya çalışıp yine güzel bir spor yapicam :KK66:
Çok iyi gidiyosun canım menünde çok iyi güzel sonuç alacaksın cumaya bence

Eklentiler

• basic-almond-cheese-1-new.jpg
    basic-almond-cheese-1-new.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 26
Back