• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar merhaba ben karatay dışı beslenmeye geçtim diyetisyen diyetiyle devam edeyim dedim biraz en azından ramazana kadar
Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusu kadar peynir bol yeşillik
Ara 4 kuru kayısı madensuyu
Öğle 2 tost içinde 1.5 kibrit kutusu kadar peynirle bol yeşillik yarim kase yoğurt
Ara 1 armut 1 bardak tarçınlı süt
Akşam taze fasulye bol salata
Ara 1 dilim ananas
Spor yok dünden çok yorulmuştum
Suyumu yazmıyorum kızlar günlük 2.5 lt içiyorum
çok güzel canm bence bu liste sana 50leri gördürür ;)

Öyle biliyorum canım dr git önce test yaparlar zaten ne zaman gideceksin doktora

Tamam canım öyle yaparım

Nefis olur gibime geliyor bende deniycem bu tarifi

Bende çok seviyorum gerçekten güzel oluyor.

Kızlar merhaba ben karatay dışı beslenmeye geçtim diyetisyen diyetiyle devam edeyim dedim biraz en azından ramazana kadar
Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusu kadar peynir bol yeşillik
Ara 4 kuru kayısı madensuyu
Öğle 2 tost içinde 1.5 kibrit kutusu kadar peynirle bol yeşillik yarim kase yoğurt
Ara 1 armut 1 bardak tarçınlı süt
Akşam taze fasulye bol salata
Ara 1 dilim ananas
Spor yok dünden çok yorulmuştum
Suyumu yazmıyorum kızlar günlük 2.5 lt içiyorum

Canım menü baya bi meyve dolu gibi geldi bana yeni mi verildi bu liste sana?

ikimiz de 67'de bırakmışız. bu sefer bırakmak yok aynen:KK74:

:super::KK19:

al benden de o kadar şuna bir çözüm getirseler ya:KK51:

bence yaparsın kimler kimler bırakıyor en iradesiz insanlar bile.sen mi bırakamayacaksın? kaç kilo fazlalığın var bu arada? kilo verdikten sonra bırakman daha iyi olabilir, ikisini yapmak biraz stres yapabilir
Inşaallah canım öncelikli hedefim 5 kilo vermek zaten kilo almaktan korkuyorum bakalım Ramazan da deniycem film varmis izlemeyi düşünüyorum

Tamam canım öyle yaparım

Bende çok seviyorum gerçekten güzel oluyor.

Canım menü baya bi meyve dolu gibi geldi bana yeni mi verildi bu liste sana?
Evet yeni canım banada meyve fazla geldi bugünlük böyle sonra olmazsa azaltıcam

ben çok sağlıklı buldum bu listeyi, afiyet olsun :KK51:
Çok teşekkürler canım son zamanlarda çok sağlıksız beslendim o yüzden bir sürü problem yaşadım zayıflamak saglikli bir şekilde olmalı yoksa beraberinde sorunlar geliyor bakalım inşallah faydası olur :anne:

Çok teşekkürler canım son zamanlarda çok sağlıksız beslendim o yüzden bir sürü problem yaşadım zayıflamak saglikli bir şekilde olmalı yoksa beraberinde sorunlar geliyor bakalım inşallah faydası olur :anne:
kesinlikle. bak bugün diyetisyen kontrolüm vardı kan tahlilleri ile gittim. 2 yıldır vegan olmama rağmen demirim ve b12'im yüksek çıktı. hatta diyetisyenin demirinden bile daha fazlaymış, sabah-öğle-akşam et yiyorum üstelik dedi.biraz da şok olup instagram hikayesinde paylaşmış bugün :KK70: veganlık %100 sağlıklıdır diye bir şey yok. dikkat edersen ancak. ben ciddi dikkat ediyorum, haftada 100 gram gitsin ama sağlıklı olsun. takıntılıyım bu konuya

kesinlikle. bak bugün diyetisyen kontrolüm vardı kan tahlilleri ile gittim. 2 yıldır vegan olmama rağmen demirim ve b12'im yüksek çıktı. hatta diyetisyenin demirinden bile daha fazlaymış, sabah-öğle-akşam et yiyorum üstelik dedi.biraz da şok olup instagram hikayesinde paylaşmış bugün :KK70: veganlık %100 sağlıklıdır diye bir şey yok. dikkat edersen ancak. ben ciddi dikkat ediyorum, haftada 100 gram gitsin ama sağlıklı olsun. takıntılıyım bu konuya
harikasn canm :KK200: menulerin gerçekten harika bende bugün yine yeni liste aldm ama ben pek listeye uyamiyorum benim kide sebze meyve ağırlıklı istiyor aslinda :110: keşke daha çok uyabilsem ama yavaş yavas bu kadar yaklasmisken artk biraz daha uymaya calisicam bende

Süpermiş canım ben ne yaparsam yapayım demir eksikliği var ya bu da sac dökülmesi halsizlik yapıyor takviyede ıstah açtı sağlıklı olsun az gitsin bende bundan yanayım

Back