- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Ben hiçbi sıkıntı göremedim canım gayit iyi menü-bugünkü menüm-
(çok doluydum saçmasapan oldu)
sabah
domates
5 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı tahin+pekmez
ara
2-3 ısırık hurma
2-3 yudum türk kahvesi (işim çıktı ara yalan oldu)
öğle
4 porsiyon meyve (20 çilek oluyor)
ara
1 tabak tuzlu salatalık
akşam
2 yk kinoalı salata
2 tabak nohutlu bamya
2 litre su, 1 saat yürüyüş
Sabredeceğim :) çarşambaya kadar adet gelmez ise sabahtan vereceğim kan
evet bende ondan üzgün surat koydum oraya canm sağlıklı beslenmek çok önemli zaten kesinlikle insallh bir iki güne daha sağlıklı menulere donucemAraya giriyorum kalori sayısal olarak iyi de önemli olan içerik canım
Örneğin aynı kalori de cips ve kuruyemişi vücut aynı yakmıyor:)
canm akşam yemeğim porsiyondaki 4-5 çeşit şeyin hepsi de 2 yada 3 kaşık dı tadımlık gibi koydum ve ona rahmen hepsini bitirmedim kahavaltimda iyiydi sadece şu pasta işi bozdu gibi ama o dilim yerine öğlen yemeği ve ara ogunlerini yemedim canm onun için kalori böyle kaldıay bana biraz ağır geldi bu menümecbur kalmışsın ama öğlenleri mesela tam buğday ekmeğine azıcık tost yapıp yanında falan mı taşısan ben yanımda bir şeyler taşırım hep mesela
tamam kalori olarak bayağı aşağıdaymışo zaman sorun yok
Öyle biliyorum canım dr git önce test yaparlar zaten ne zaman gideceksin doktoraCanım o kadar başım ağrıyor ki bugün yorgunlktan kafamı kaldıramıyorum gitmedim doktora tahlil de tekrarlamadım çarşamba ya da cuma simir vermeye gidicem o zaman yaptırırım tekrardan ama adet olucakmış gibi geliyo bana şişlik var çünkü
Neden yapmazlar canım riskli bi durum mu olur? Olmadı önci tahlili yaptırır sonuç çıkınca veririm simiri 1 saate çıkıyo zaten oyalanğrım biraz
Hadi hayırlısı canimHayırlısı canım adetini bekle en iyisi
Bu arada benim adetim gecikti adet olacakmışım gibi de gelmiyor stresten mi gerçekten mi bilmiyorum
kesinlikle canm hatayı orda yaptk ya geçen yaz bu mantkla devam etseydik bu yaza 57 ile girerdik ama 67 lerde birktm şimdi bu yaza bir kac daha verip gene anca 67 ile girecegim ama bu sefer aynı hatayi yapip ara vermem sıkı diyet yapmasamda yaz boyu kontrolde kalir en azindan kilo almayz ve 1-2 de versek kâr öbür yaza kadr da incecik oluruzbırakırsın neden bırakamayasın. annem 20 sene içti bıraktı,ama nasıl? kanser olunca. sağlığından olmadan bırak bak çocukların da var. onlar için en başta :)
benim de hedefim seneye yaz, daha önce pes edip korumaya almıştım kiloyu bu sefer asla. yarımşar da gitse gidecek o kilolar
evet bu çok doğruben de cips bağımlısıyım özellikle pringles ama yemiyorum
nefis duruyor kesin yapacağım
Nefis olur gibime geliyor bende deniycem bu tarifiCanım soğan sarımsak isteğe göre salça pulbiber karabiber tuz vs zeytinyağı ile kavur üzerine haşlanmış yeşil mercimek koy onunla da kavur biraz su ilave et kısık ateşte suyu çeksin üzerine sarımsaklı yoğurt ben çok seviyorum başka tariflerde var nette
Spor harika olmusaayyy bugün çok hareketliydi yapamam diyodum ama herkes den bir fırça gelincekendimi mecbur hissettim ve sporumu yaptm çok iyi oldu sağolun kızlar
30 dakika yürüyüş
1 saat kondisyon bisikleti
bu sayede suyumuda bol icebildimşimdiden 2.5 lt su bitti
aayyy bugün çok hareketliydi yapamam diyodum ama herkes den bir fırça gelincekendimi mecbur hissettim ve sporumu yaptm çok iyi oldu sağolun kızlar
30 dakika yürüyüş
Çok geçmiş olsun canim Allah şifalar versin annenebırakırsın neden bırakamayasın. annem 20 sene içti bıraktı,ama nasıl? kanser olunca. sağlığından olmadan bırak bak çocukların da var. onlar için en başta :)
teşekkür ederim aynen kalori açısından iyiBen hiçbi sıkıntı göremedim canım gayit iyi menü
kalori 1200 zaten oldukça az onu sonra okudum hatta incelmişsin bilecanm akşam yemeğim porsiyondaki 4-5 çeşit şeyin hepsi de 2 yada 3 kaşık dı tadımlık gibi koydum ve ona rahmen hepsini bitirmedim kahavaltimda iyiydi sadece şu pasta işi bozdu gibi ama o dilim yerine öğlen yemeği ve ara ogunlerini yemedim canm onun için kalori böyle kaldı
ikimiz de 67'de bırakmışız. bu sefer bırakmak yok aynenkesinlikle canm hatayı orda yaptk ya geçen yaz bu mantkla devam etseydik bu yaza 57 ile girerdik ama 67 lerde birktm şimdi bu yaza bir kac daha verip gene anca 67 ile girecegim ama bu sefer aynı hatayi yapip ara vermem sıkı diyet yapmasamda yaz boyu kontrolde kalir en azindan kilo almayz ve 1-2 de versek kâr öbür yaza kadr da incecik oluruz
aayyy bugün çok hareketliydi yapamam diyodum ama herkes den bir fırça gelincekendimi mecbur hissettim ve sporumu yaptm çok iyi oldu sağolun kızlar
30 dakika yürüyüş
al benden de o kadar şuna bir çözüm getirseler yaAy kizlar alismisim watsaba dümdüz yazıp emoji koymak istiyorum :)
bence yaparsın kimler kimler bırakıyor en iradesiz insanlar bile.sen mi bırakamayacaksın? kaç kilo fazlalığın var bu arada? kilo verdikten sonra bırakman daha iyi olabilir, ikisini yapmak biraz stres yapabilirÇok geçmiş olsun canim Allah şifalar versin annene
Bende istiyorum o beni bırakmadan ven onu birakmaliyim
Bu arada bisiklet sürdüm 40 dk çok iyi geldi
ben çok sağlıklı buldum bu listeyi, afiyet olsunKızlar merhaba ben karatay dışı beslenmeye geçtim diyetisyen diyetiyle devam edeyim dedim biraz en azından ramazana kadar
Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusu kadar peynir bol yeşillik
Ara 4 kuru kayısı madensuyu
Öğle 2 tost içinde 1.5 kibrit kutusu kadar peynirle bol yeşillik yarim kase yoğurt
Ara 1 armut 1 bardak tarçınlı süt
Akşam taze fasulye bol salata
Ara 1 dilim ananas
Spor yok dünden çok yorulmuştum
Suyumu yazmıyorum kızlar günlük 2.5 lt içiyorum
sağol canm Allah dan okunuda iyiyimSpor harika olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?