Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım ne güzel işte zararlı bişey yok daha ne olsun ben olsam yasaklara saldırırdım bravo sana

canim ya)) Ikincide de cok heyecan oluyor degil mi:) masallah sana. ne desek ki simdi bi kac gune net sonuc cikar ins))

kisir cok degildir umarim yesil)

oglen yemegin super.. tadini biliyosan sorun yok))

Canım ne güzel işte zararlı bişey yok daha ne olsun ben olsam yasaklara saldırırdım bravo sana

Canım hiç halimde yoktu inanki ama yesem çok üzülücem o yüzden evde ancak bunlar vardı karataya da uygun miktar biraz çok oldu ama napıyım yoruldum ya.

Akşam kelle paça çorbası bol yeşillik

Hiç içmedim çok merak ediyorum sanki severmişim gibi geliyor ama ben eti tencerede pişiremiyorum ki kelleyi pişireyim kokuyor bana sonra yıllarca et yiyemiyorum. Ancak fırında yiyorum ya da ben pişirmezsem

kisir cok degildir umarim yesil)

Canım karataya uygun kısır ama biraz miktrı çok oldu yoruldum dışardan bişey yesem hem çok yiyecektim hem yasak yiyecektim yine bu günleri böyle atlatabilirsem çok iyi.

canım miktarları da yazsana zeytinin peynirin böyle anlaşılmıyor çünkü ben bir oturuşta 20-30 zeytin yiyebilirim mesela
bu arada sen taşınıyorsun değil mi?
oglen yemegin super.. tadini biliyosan sorun yok))
tadı da güzel adını da öğrendim :) endivyen gibi havalı bir adı varmış :) annem hep kullanırdı salatalarda da adını bilmezdim işte hiç
Dunki menum
sabah
1-2 hurma
ve peynirdi sanirim(

oglen
iskender(ekmeklerinin bi kismini yemedim)
salata

aksam
1 kepce kelle paca
öğleyi sabah akşam çok güzel dengelemişsin
Bugunki menum
sabah
2 sahanda tereyagli yumurta(yagi az)
bi pogacanin 1/3 i
2-3 yesil zeytin
1 ceviz
1 kk den az peynir

ara: 2 hurma, az kuru elma

aksam
yarim tabak sebzeli bulgur
yarim kase yogurt
canım kuru elmanın tadı nasıl? gün kurusundan bıktım başka kuru meyveler denemek istiyorum

-bugünkü menüm-

sabah

domates,salatalık,kapya
1 çk çörek otu
3 dilim tb ekmek
5 siyah zeytin
1 yk pekmez

ara
1 fincan türk kahvesi
2 hurma
1 gün kurusu

öğle
endivyen-roka salatası
1 çk keten tohumu
6 yk nohut

ara
1 kupa rezene
1 kupa yeşil çay
1/2 muz

ara(spor sonrası)
1/2 muz

akşam
1 kase kerevizli mercimek çorba
5 yk tam buğday makarna
1 tabak bamya
söğüş salata
1 soda-limon

2 litre su
1.5 saat yürüyüş

deadline hiç sesin çıkmıyor bak senin de menülerini istiyorum ben,kaptana kaptancılık yapmış gibi olmayayım ama şunun şurasında grup arkadaşlığımızın mazisi var hakkım
temmuza ne kaldı şurada nisan bitti, mayıs haziran bir şey kalmadı,işi sıkı tut temmuzun kaçıydı sonu mu bari

Canım inanki ağzıma dahi sürmezdim eskiden eşim acayip severdi bende hayatta içmem derdim kızıma hamileyken çok garip kellepacaya aserdim herşeyden midem bulanıyordu sadece kelle paça içiyordum ne komik dimi ve o gün bugündür kellepacayi çok severim evde hiç yapmadım burda iyi yapan bir yer var ordan alıyoruz

Canım karatayda miktar sınırı olmadığı için yazmıyorum.

Çok ilginç ki bende hiç yemediğim bişey olduğu halde sanki seveceğim bişeymiş gibi geliyo ve yemek istiyorum burda yapan yerler var ama işte temiz yapan bi yer olması lazım içen birilerine sormak lazım.

Kesinlikle temiz olması lazım heryer yapamıyor malesef araştır canım iyi bir yer mutlaka vardır dene bence seversin

Günaydın arkadaşlar herkese mutlu pazarlar
Dün sayfaya giremedim evi toparlayip carsiya ciktim yurume gidip geldim 20.000 adimi gectim eve geldigimde cok yorulmustum
Dışarda yarim simit yedim akşam yemeği 5 kaşık bulgur pilavı ve salata yedim suyumu ictim
Sabah uyandigimda tabanlarim ağrıyordu
Sade kahvemi içip 30 dk eliptik yaptım birazdan kahvaltımı yapicam ve evi silip süpürecegim
dün sadece toparlayabildim akşam kaldigin yerden spor devam gün içinde şaşırmazsam kaçamak yapmayacağım inşaallah çok amin

canım ben adım sayar kullanmıyorum hiç bilmiyorum da pek 20.000 adım kaç saat yapıyor bayağı çok zannımca
ilk bir hamlama oluyor ama sporu bırakmayıp devam edersen 2-3 güne geçiyor o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…