Canım ne güzel işte zararlı bişey yok daha ne olsun ben olsam yasaklara saldırırdım bravo sanaKızlar ivi toparlıyoruz hemen menüleri yazayım
Kahvaltı
kaşarlı omlet peynir zeytin yarım çay bardağı çiğ fıstık
Akşam yemeği
Kısır ve ayran
Evde hiçbişey yok dışardan da yemek istemedim bulduğum en masum şey bulgurdu. Bu arada kısırlık bulgur bile değil ancak pilavlık bulgur vardı.
canim ya)) Ikincide de cok heyecan oluyor degil mi:) masallah sana. ne desek ki simdiKızlar dayanamıycam bi gelin hele buraya bişey dicem sizlere şimdi çatladın mı yeşil ne bu sabırsızlık diyceksiniz ama napıyım yaa çatladım işte şeyyy ben bugün kan testi yaptırdım adetime 8 gün var ama sonuç 1.20 çıktı tamam nefatif ama şimdi asyanın değerini 8 gün geriye götürdüğümde 0.218 gibi bişey oluyor asyadan 1 ay öncede yani hamile olmadığım ayda adetime 2 3 gün kala yaptırmıştım o zaman 0.200 lü bişeyler çıkmıştı. Ya 1.20 görünce kafam karıştı böyle hamile olanlar da varmış katlanmış ay sağlıkçı var mı aranızda doktorumun yanında çalışan sekreter ile kanka oldum ona söyledim biraz bekle bence dedi yani kesin değildir demedi biliyorum bu konuda çok sıkıyorum sizi ama çatlıyorum meraktan ölücem yaaa ay bi el atın bana hayde yarın tekrar yaptırsam mı acaba yoksa pazar mı yaptırsam? Yoksa pazartesiye kadar meraktan çatlasam mı? @Mirafatos @Xeroderma_pigmagickk @Gunayfur N nil u mihr @hicmakam deadline @bluegreeneyes @sevilay80 @Saglikliyasamgunlugumm @berceste_
kisir cok degildir umarim yesil)Kızlar ivi toparlıyoruz hemen menüleri yazayım
Kahvaltı
Akşam yemeği
Kısır ve ayran
Evde hiçbişey yok dışardan da yemek istemedim bulduğum en masum şey bulgurdu. Bu arada kısırlık bulgur bile değil ancak pilavlık bulgur vardı.
Eki Görüntüle 2141307
öğle yemeğimketen tohumlu,nohutlu yeşillik.
bugün çok işsizim
birazdan da 3-4 günlük yemek yapacağım hazır boşken. haftaiçine sıkışmasın.
kızlar bu arada bu otun ismini bilen var mı? aldım yeşillik diye ama adını bilmiyorum.
Canım ne güzel işte zararlı bişey yok daha ne olsun ben olsam yasaklara saldırırdım bravo sana
Akşam kelle paça çorbası bol yeşillik
kisir cok degildir umarim yesil)
canım miktarları da yazsana zeytinin peynirinKızlar ivi toparlıyoruz hemen menüleri yazayım
Kahvaltı
Akşam yemeği
Kısır ve ayran
tadı da güzel adını da öğrendim :) endivyen gibi havalı bir adı varmış :) annem hep kullanırdı salatalarda da adını bilmezdim işte hiçoglen yemegin super.. tadini biliyosan sorun yok))
öğleyi sabah akşam çok güzel dengelemişsinDunki menum
sabah
1-2 hurma
ve peynirdi sanirim(
oglen
iskender(ekmeklerinin bi kismini yemedim)
salata
aksam
1 kepce kelle paca
canım kuru elmanın tadı nasıl? gün kurusundan bıktım başka kuru meyveler denemek istiyorumBugunki menum
sabah
2 sahanda tereyagli yumurta(yagi az)
bi pogacanin 1/3 i
2-3 yesil zeytin
1 ceviz
1 kk den az peynir
ara: 2 hurma, az kuru elma
aksam
yarim tabak sebzeli bulgur
yarim kase yogurt
Canım inanki ağzıma dahi sürmezdim eskiden eşim acayip severdi bende hayatta içmem derdim kızıma hamileyken çok garip kellepacaya aserdimCanım hiç halimde yoktu inanki ama yesem çok üzülücem o yüzden evde ancak bunlar vardı karataya da uygun miktar biraz çok oldu ama napıyım yoruldum ya.
Hiç içmedim çok merak ediyorum sanki severmişim gibi geliyor ama ben eti tencerede pişiremiyorum ki kelleyi pişireyim kokuyor bana sonra yıllarca et yiyemiyorum. Ancak fırında yiyorum ya da ben pişirmezsem
Canım karataya uygun kısır ama biraz miktrı çok oldu yoruldum dışardan bişey yesem hem çok yiyecektim hem yasak yiyecektim yine bu günleri böyle atlatabilirsem çok iyi.
canım miktarları da yazsana zeytinin peynirinböyle anlaşılmıyor çünkü ben bir oturuşta 20-30 zeytin yiyebilirim mesela
bu arada sen taşınıyorsun değil mi?
tadı da güzel adını da öğrendim :) endivyen gibi havalı bir adı varmış :) annem hep kullanırdı salatalarda da adını bilmezdim işte hiç
öğleyi sabah akşam çok güzel dengelemişsin
canım kuru elmanın tadı nasıl? gün kurusundan bıktım başka kuru meyveler denemek istiyorum
Canım inanki ağzıma dahi sürmezdim eskiden eşim acayip severdi bende hayatta içmem derdim kızıma hamileyken çok garip kellepacaya aserdimherşeyden midem bulanıyordu sadece kelle paça içiyordum ne komik dimi ve o gün bugündür kellepacayi çok severim evde hiç yapmadım burda iyi yapan bir yer var ordan alıyoruz
Kesinlikle temiz olması lazım heryer yapamıyor malesef araştır canım iyi bir yer mutlaka vardır dene bence seversinCanım karatayda miktar sınırı olmadığı için yazmıyorum.
Çok ilginç ki bende hiç yemediğim bişey olduğu halde sanki seveceğim bişeymiş gibi geliyo ve yemek istiyorum burda yapan yerler var ama işte temiz yapan bi yer olması lazım içen birilerine sormak lazım.
canım ben adım sayar kullanmıyorum hiç bilmiyorum da pek 20.000 adım kaç saat yapıyorGünaydın arkadaşlar herkese mutlu pazarlar
Dün sayfaya giremedim evi toparlayip carsiya ciktim yurume gidip geldim 20.000 adimi gectim eve geldigimde cok yorulmustum
Dışarda yarim simit yedim akşam yemeği 5 kaşık bulgur pilavı ve salata yedim suyumu ictim
Sabah uyandigimda tabanlarim ağrıyordu
Sade kahvemi içip 30 dk eliptik yaptım birazdan kahvaltımı yapicam ve evi silip süpürecegim
dün sadece toparlayabildim akşam kaldigin yerden spor devam gün içinde şaşırmazsam kaçamak yapmayacağım inşaallah çok amin
aynen dead ile kayboldular@Mirafatos canım sen bugün menü yazmadın sanki? Ben mi kaçırdım? Nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?