Süpersin canım ya az kaldı baksana 6 ya kendim vermiş kadar sevindim harikasın
Geçen hafta:71.5
Bu hafta: 70.8
Fark: 700gr
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo: 69.8
aayyy kızlar az veriyorum diye üzülüyordum ama an itibari ile burda verdiğim kilo tam 5 kilo olmuş olduçok mutluyum buraya 75.8 ile girdim şimdi bu sabah 70.8 im damlaya damlaya göl olur dedikleri ışte bu sonunda haftaya 60lara gecicem inşallah
tebrik ederim canim.cok guzel gitmis.yeniden karataydamisin.
Canım sende çok güzel vermişsin harikasınCanım bana yazdın sanırım evet karataya döndüm ve hemen fark etti şükür.
Canım ben var ya anlatmaya gerek yok görüyorsunuz :)Hoşgeldin canım çok sağol şükür temiz çıktı şimdi ikinci için uğraşıyoruz bakalım. Valla ben tabi araya o bu şu girince pek veremedim bi ileri bi geri öyle aynı yerlerde dolaşıyorum canım. Sen neler yaptın?
Kaptanım bugün tartıldım açıkcası aldığımı düşünerek bi kaç kez tartıldım son zamanlar hiç tartılmamıştım. .
Canım sende çok güzel vermişsin harikasın
Kızlar merhaba regl oldum bende ve kilom artıda dünden beri uygulamaya giremiyorum bu arada telefona yukledigim uygulama açılmıyor netten girdim şifre istedi yeni şifre olusturdum o yüzden geç girdim yani kilom 62
Canım ben var ya anlatmaya gerek yok görüyorsunuz :)
Ayyy herşeyi yedim ya gece yemek te y3diğim oldu gittiğim gibiyim ama giderken kaçtım onu hatırlamıyorum.. Ama almaya yeni yeni başlamış olabilirim hissediyorum. . Suquat yükledim bakalım canım sporsuz insan hep yorgun gibi dinç olamıyor
Benim bu basenler ne olacak yaaaa inceldiler kıyafetler den anlıyorum ama dün bi etek alayım dedim 42 beden aldım resmen basenler hala tavan..Çok sağol canım karatay teyzem sağolsun hemen fark etti 1.4 çok çok iyi bi sonuç uçuyorum valla 62 yi göremedim ama olsun
Canım benimde öyle genel hata vr sanırım uygulamadan girmiyor regl şişliği vr canım normal haftaya iyi sonuç alırsın bırkmak yokkk
Burayı bırükınca öyle oluyor canım hemen koş koş koş dön çabuk sporu da iyi yapmışsın canım
Canım basene yönelik spor yap spuat iyi bi seçim plates hareketlerinden de basen için olanları seç yiğenine geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifasını versin.Benim bu basenler ne olacak yaaaa inceldiler kıyafetler den anlıyorum ama dün bi etek alayım dedim 42 beden aldım resmen basenler hala tavan..
Canım verdin mi aldın mı ne durmdasın yine liste yapmamışsın merak ediyoruzKaptanım 75 kilom beni de eklermsndeadline
Sağol canım benim sporla işi kurtaramaya çalışıyorumspor mükemmel
sporu çok iyi yaptığın için bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?