• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selammmm çıtırlar......çıtırızzzz demiiiiiiiiiiiii
ben bu sabah kahvaltımı yaptımmmm....
10.00 itibariyle...

& peynir(3 dilim)
& zeytin(3 adet)
& kepekli ekmek(bir dilimden daha az)
& kahve(şekersiz)
& portakal suyu.
& limonlu kek(ince bir dilim)

şimdi gelelim kilo olayına......tartıldım ve 59.5 çıktım.....ayyy ben kaplumbağa hızıyla ilerliyorum.....:bbo::bbo: ama şunu da klemek isterim ki.... şubat tatilinde annemin yanındaydım ve dikkat edemedim fazla.....miğdemin aldığı kadar yedim....:jeyyar::jeyyar:

nrymn ( 63,7 / % )
neşemeşe (77,1 / 77 / 0,1 / 0,13% )
daisy06 (61,5 %0)
flawless ( 66,5 geri dönmek üzere ayrıldı )
hayat70 (59,7 /59.5 /0,2 /0,33 %)
mavideniz (69 %)
KHENA (66,8 / 65,8 / 1,0 / 1,50%)
yasmine8383 (60,3 / 59,8 / 0,5 / 0,83%)
sekey (78 %)
bhk (73.0/72.0/1.0/%1.37)
çelik(75.0/73.0/2/%2.67)
herbal (92,5 %)
yulaf (77,5 %)
1.TAKIM TOPLAM KİLO (% )

slm kızlar ne güzel 59 lardan bahsediyorsunuz anacım şimdi gözümde siz incecik hatunlarsınız boyunuz kaç ki? ben reglim arkadaşlar öncelikle onu söyleyeyim belki bir ümit aşagılara düşmüştür deyip yine tartıya çıktım tabii kabız oldugumda evden çıkmadan wcye falan çıkamadım tartıldım digital degil tartım ama 70 biraz geçiyordu hadi 70 buçuk diyelim şimid ben kilomu aldım yokse reglimin mi şişligi anlamadım..ama şişlik bile olsa verememişimdir o zman olsa olsa 1 kilo şiş görünürüm..neşe hadi bakalım cezamı bekliyorum..

sabah tost ve çay
ara 2 sunta büsküvü
ögle çorba 2 biber dolması makarna vardı ama az almama ragmen yiyemedim 2 çatal aldım gerisini bıraktım, yogurt
ara portakal süt ,,bir ısırık mavi yeşilin bitter çikolatası
akşam 3 tavuk nuget salata
akşam yarım yaglı sütle yapılmış 3 dk da yapılan puding gibi olan tatlılardan var ya ondan ayy ismini unuttum şimdi yeşil çay
yatmadan süt içtim

ha birde stepper aldım dün akşamda ısınma hareketlerinden sonra yakşalık 45 dk ama aralıklarla stepperde çalıştım..yordu ama bayagı birde evi süpürdüm hızlı hızlı reklamlarda diziye yetişecem diye

nasıl abartmışmıyım sizce??

sabah tost ve çay
ara 2 sunta büsküvü
ögle çorba 2 biber dolması makarna vardı ama az almama ragmen yiyemedim 2 çatal aldım gerisini bıraktım, yogurt
akşam yarım yaglı sütle yapılmış 3 dk da yapılan puding gibi olan tatlılardan var ya ondan ayy ismini unuttum şimdi yeşil çay
yatmadan süt içtim

ha birde stepper aldım dün akşamda ısınma hareketlerinden sonra yakşalık 45 dk ama aralıklarla stepperde çalıştım..yordu ama bayagı birde evi süpürdüm hızlı hızlı reklamlarda diziye yetişecem diye

valla yediğin çikolatalar ve pudingler gözümüzden kaçmadı bilesin yanii.:mymeka:

ne kadar mavi yeşil desende, yeşil çay içsende, stepper yapsandaa , tatlıları araya sıkıştırmış olsanda biliyoruz yani bunlar iyi şeyler değil... valla bence biraz daha sık kendini yoksa cezaa geliyooo :1hug: kim verecekti senin cezanı bakımm:enbuyukkk:

slm kızlar ne güzel 59 lardan bahsediyorsunuz anacım şimdi gözümde siz incecik hatunlarsınız boyunuz kaç ki? ben reglim arkadaşlar öncelikle onu söyleyeyim belki bir ümit aşagılara düşmüştür deyip yine tartıya çıktım tabii kabız oldugumda evden çıkmadan wcye falan çıkamadım tartıldım digital degil tartım ama 70 biraz geçiyordu hadi 70 buçuk diyelim şimid ben kilomu aldım yokse reglimin mi şişligi anlamadım..ama şişlik bile olsa verememişimdir o zman olsa olsa 1 kilo şiş görünürüm..neşe hadi bakalım cezamı bekliyorum..

Ayy canım yaa 59 lardayım ama boyumda 1,61 falan :(((((((((((((((((((((

sabah tost ve çay
ara 2 sunta büsküvü
yatmadan süt içtim

mavi denizcim....
moralin bozmaaaa.....
ve inan güzelim vereceğinden emin olman lazım...
bak yaz geliyor....
hazirana kadar 60 düşebilirsinnnnn veee harika olursun istedğini de giyersin....
bak unutma ben bu kiloya 86dan geldim.....
yani başarabilirsinnn....
şu anda yemeyi zevk için deilde aç kalmamak için yediğini düşün.....

hımm benim boyum 167 kilom 69 ama bugün tartıda gördügümü yazmalımıyım bilmem..kuzum o yedigim pdingin kalorisine bakacam akşama gidince bakalım ne kadarmış..ben sütümü hep diyet yada yarım yaglı içerim çikolata da uzun zamandır yemiyordum ama regl oldugumdan olsa gerek ihtiyac duyuyorum..minik kare yedim yalan degil..bakalım artık..yav ben ne güzel sporda yaptım diye sevinçliydim bu hatun bana ne diyor...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookkızım azıcık pohpohlasana :mymeka: daha bir şevkleneyim..bir de yazmış ki bütün günüm sanki çikolata ve puding yemekle geçmiş gibi aboooooovv aşkolsıun yanee...neşe gel bakem nerdesin ceza ver bakalımm:delphin:

hımm benim boyum 167 kilom 69 ama bugün tartıda gördügümü yazmalımıyım bilmem..kuzum o yedigim pdingin kalorisine bakacam akşama gidince bakalım ne kadarmış..ben sütümü hep diyet yada yarım yaglı içerim çikolata da uzun zamandır yemiyordum ama regl oldugumdan olsa gerek ihtiyac duyuyorum..minik kare yedim yalan degil..bakalım artık..yav ben ne güzel sporda yaptım diye sevinçliydim bu hatun bana ne diyor...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookkızım azıcık pohpohlasana :mymeka: daha bir şevkleneyim..bir de yazmış ki bütün günüm sanki çikolata ve puding yemekle geçmiş gibi aboooooovv aşkolsıun yanee...neşe gel bakem nerdesin ceza ver bakalımm:delphin:

ayyy canım benimmmm Şeniz hemende kızmış bana kız ben ole demek istemedim. aferim sporunuda yapmışsın.. doğru diyorsun regl döneminde insan tatlıya bağlanıyor. ben sadece uyarmak için demiştim. seni kırmak için demedimkiii:1hug:a.s.
neyse o zaman değiştiriyorum yorumuu ; bak şimdi sırnaşık şey

aaaa canım aferim sana 45 dk stepper süper valla, aferim sütte yarım yağlı, ya bi pudingten bişi olmaz ben gece rüyalarımda kocaman pasta bitiriyorum delikafadulden
böyle devam süper valla :teselli: haftaya daha hırslı olacağını ümid ediyorummm kaydirigubbakcemile2

ya al işte düzelttimm :dilcikar:

Kızlar bu hafta sadece yediklerime dikkat ettim, hiç aktivite yok çünkü ödev yapıyorum sınav oluyorum çok yoğun bu hafta..Dua edin hayırlısıyla en yüksek notları alayım inşallah...

dualarım seninle canım..
allah yaşamın boyunca geçireceğin sınavlardan alnının akıyla çıkmanı nasip etsin şeker

khenacım cnm benim ayy ne güzel yazışıyoruz ya valla yazınca güldüm..cnm ya normalde acayip tutkuluyum tatlıya ama kilo verecem diye mümkün oldugunca az yemeye çalışıyorum regl olun ca kaçınılmaz oldu işte ama puding bayagı hafifti küçük kase yemiştim zaten..bende prosiyon belirtmiyorum ya sanki bir sürü yemişim gibi oluyor..alınmıyorum kız bende lafı çekinmeden söylüyorum işte sende alınma bana..

Son düzenleme:
nrymn ( 63,7 / % )
neşemeşe (77,1 / % )
daisy06 (61,5 %0)
flawless ( 66,5 geri dönmek üzere ayrıldı )
hayat70 (59,7 %)
mavideniz (69 %)
KHENA (66,8 / 65,8 / 1,0 / 1,50%)
yasmine8383 (60,3 %)
sekey (78 %)
bhk (73.0 / 72.0 / 1.0 / %1.37)
çelik(75.0 / 73.0 / 2 / %2.67)
herbal (92,5 %)
yulaf (77,5 / 74,6 / 2,9 / 3,74 %)

Son düzenleme:
Back