• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sonunda gelebildim bayanlar 2 gündür giremedim kusura bakmayın bir yandan oğlum usuttu çok huzursuz bana hiçbirşey yaptirmiyo bir taraftan okul olunca elime telefonu bir turlu alamadım :( son 2 gündür toplamda 10 saat ya uyudum ya uyumadim acayip uykusuzum ayni zamanda hesapladığımızda hiçbirşeyi de yapamadim :( sadece yememe dikkat edebildim yok ot çayları yok spor hiçbirşey yapamadim lüzum iyilessin de herşeye kaldığım yerden devam edicem :KK1:

Sonunda gelebildim bayanlar 2 gündür giremedim kusura bakmayın bir yandan oğlum usuttu çok huzursuz bana hiçbirşey yaptirmiyo bir taraftan okul olunca elime telefonu bir turlu alamadım :KK43: son 2 gündür toplamda 10 saat ya uyudum ya uyumadim acayip uykusuzum ayni zamanda hesapladığımızda hiçbirşeyi de yapamadim :KK43: sadece yememe dikkat edebildim yok ot çayları yok spor hiçbirşey yapamadim lüzum iyilessin de herşeye kaldığım yerden devam edicem :KK1:
Geçmiş olsun canım oğluna. allah acil şifalar versin. Bende bu aralar hiç istediğim gibi uygulayamadım diyetimi ama yine de sonuçtan umutluyum geçen hafta kilo bildirimi yapamadım:oops: ama inşallah yarın bildirim yapacam ve istediğim sonucu alacağımı düşünüyorum.:KK50:

Dun ve önceki günün bildirimlerini de yapayım 1. Gün kahvaltı
1 krep 4 zeytin 1kk peynir biraz da bal kaymak
Öğlen
1 kase yoğurt ve salata
Aksam
1 porsiyon adana 1 ayran
Spor hic yapamadim 1.5 litre kadar su

Geçmiş olsun canım oğluna. allah acil şifalar versin. Bende bu aralar hiç istediğim gibi uygulayamadım diyetimi ama yine de sonuçtan umutluyum geçen hafta kilo bildirimi yapamadım:oops: ama inşallah yarın bildirim yapacam ve istediğim sonucu alacağımı düşünüyorum.:KK50:
ins canim hepimiz hedefimize ulasiriz en yakin zamanda

Dun de kahvaltı
1 bardak sut
Öğlen 1 kase tavuk çorbası, 3 kaşık pilav, 5 kaşık kadar nohut
Aksam
Pırasa yemeği ve 1 kase yayla çorbası
Spor yine yok 1 litre kadar su,sınırsız cay :) okulda öyle cay iciyoruz zaten

Günaydın kızlar
Dünkü menüm deadline deadline
Sabah 07:30
Bir peynirli kepekli sandvic
Bir cay
Öğle 12:45
Bir çr toyga
Dört ks ispanak
İki ks taze fasulye
Bir dilim ekmek
Aksam 19:00
Bir dilim tavuk izgara
Salata
Yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş
çok başarılı bir gün olmuş aprilcim

kızlar ben çok fazla su içemiyorum ya daha fazla su içebilmem için önerileriniz var mı ya da sizler nasıl yapıyorsunuz mesela arkadaşın birisi 4 lt su içtiğini söylemişti nasıl oluyorda içiyorsun. ben 1 lt bile içemiyorum.
canım 4 lt içen benim.. ben önceden de en az 2 ltv içerdim , şimdi emzirdiğim içindaha çok içiyorum... 4 tane 1 ltlik şişem var.. sabah hepsini dolduruyırum..susadıkça büyük bir bardakla içiyorum.. eğer unutuyorsan veya susamıyorsan her saat başı bir bardak içecek şekilde saat kur bir süre sonra alışırsın..
Sonunda gelebildim bayanlar 2 gündür giremedim kusura bakmayın bir yandan oğlum usuttu çok huzursuz bana hiçbirşey yaptirmiyo bir taraftan okul olunca elime telefonu bir turlu alamadım :KK43: son 2 gündür toplamda 10 saat ya uyudum ya uyumadim acayip uykusuzum ayni zamanda hesapladığımızda hiçbirşeyi de yapamadim :KK43: sadece yememe dikkat edebildim yok ot çayları yok spor hiçbirşey yapamadim lüzum iyilessin de herşeye kaldığım yerden devam edicem :KK1:
çok geçmiş olsun canım ,umarım çabucak iyileşir kuzucuk..
Dun ve önceki günün bildirimlerini de yapayım 1. Gün kahvaltı
1 krep 4 zeytin 1kk peynir biraz da bal kaymak
Öğlen
1 kase yoğurt ve salata
Aksam
1 porsiyon adana 1 ayran
Spor hic yapamadim 1.5 litre kadar su

adanayı öğlen yeseydin keşke.. 1 adana 1 ayran yaklaşık 1000 kalori
Dun de kahvaltı
1 bardak sut
Aksam
güzel menü.. sabah biraz daha artıtmalısın yiyeceklerini

dünkü menüm
sabah 10:30: 1 .5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 3 çeri domates, 3*4 dilim salatalık, 6 zeytin, 2 kk peynir, dereotu, rezene çayı
12:45: 1 elma
15:30: 1 porsiyon tavuk sote, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt
19:00: yarım porsiyon barbunya, salata
20:30: 10 badem 2 kuru kayısı
su:4 lt
spor: 45 dk leslie ile 3 mil

benim menüm de söyle,

Sabah 7
1 greyfurt
1 kızarmıs ekmek
1 haslanmıs yumurta

öglen 13.00
1 kızarmıs ekmek
1 greyfurt
1 su bardagı yogurt

ara 16.30
1 yesil elma- 5-6 badem - 3 yaprak kayısı

aksam 20.30
Yarım kase mercimek corbası
1 küçük lahana sarması
1 küçük patlıcan dolması
yarım kase yogurt

ara
1 yesil cay

gece 1 de uyudum kızlar aksamı biraz gec yedigim için

2 lt su
jullian 1 level
yarım saat dans
her bacak için 80'er bacak
1,5 km yürüyüş. (devam edemedim hava cok ayazdı)

Son düzenleme:
Bir cay
Bir çr toyga
Dört ks ispanak
İki ks taze fasulye
Bir dilim ekmek
Bir dilim tavuk izgara
Salata
Yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş

harikasın april!!!!

Dun de kahvaltı
1 bardak sut
Aksam

cok cok gecmiş olsun. dikkat et kendine, az uykusuzluk iyi değil. cok az su içmişssin. su içemiyorsan içine taze nane at öyle tadı daha güzel gelebilir ;)

dünkü menüm
sabah 10:KK30: 1 .5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 3 çeri domates, 3*4 dilim salatalık, 6 zeytin, 2 kk peynir, dereotu, rezene çayı
12:KK45: 1 elma
15:KK30: 1 porsiyon tavuk sote, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt
20:KK30: 10 badem 2 kuru kayısı

simdi soracagım soruyu google da sorabilirdim ama üşendim :) 1 mil kac km ?

Bir cay
Bir çr toyga
Dört ks ispanak
İki ks taze fasulye
Bir dilim ekmek
Bir dilim tavuk izgara
Salata
Yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş
menüye bak harika:kk77::KK5:

geçmiş olsun canım iyileşsin yaparsın zaralı şeyler yeme yeter dimi:KK66:

dünkü menüm
sabah 10:KK30: 1 .5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 3 çeri domates, 3*4 dilim salatalık, 6 zeytin, 2 kk peynir, dereotu, rezene çayı
12:KK45: 1 elma
15:KK30: 1 porsiyon tavuk sote, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt
20:KK30: 10 badem 2 kuru kayısı
menü spor tamamdır:KK5: suya bak maşallah yarasın sana da bebişede o zaman:KK37:

benim menüm de söyle,

Sabah 7
1 greyfurt
1 kızarmıs ekmek
1 haslanmıs yumurta

öglen 13.00
1 kızarmıs ekmek
1 greyfurt
1 su bardagı yogurt

ara 16.30

aksam 20.30
1 küçük lahana sarması
1 küçük patlıcan dolması
yarım kase yogurt

ara
1 yesil cay

2 lt su
jullian 1 level
yarım saat dans
dagatesi mnüye lafım yok zaten su da iyi:KK5: o spor da nesi vayyyy dedim tebrikler kocaman:KK68::KK60:

dünkü menüm;
kahvaltı : 2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
yarım portakal biraz maydonoz çay
öğlen 3 yk yoğurt
yarım portakal
1dilim ekmek yesilcay
akşam: 1 kepçe çorba
4 yk zeytinyağlı barbunya biraz salata ve
bir parça haşlanmış et
su 1.5 lt spor jillian michaels level1 + 30 dk tempolu yürüyüş km olarak 2 yi biraz geçti sanırım + 30 dk streching videosu

menüye bak harika:kk77::KK5:

geçmiş olsun canım iyileşsin yaparsın zaralı şeyler yeme yeter dimi:KK66:

menü spor tamamdır:KK5: suya bak maşallah yarasın sana da bebişede o zaman:KK37:

dagatesi mnüye lafım yok zaten su da iyi:KK5: o spor da nesi vayyyy dedim tebrikler kocaman:KK68::KK60:

cok hırslandım bu hafta güzel sonuclar almak istiyorum. yarın tartı günüüüüüüüüüüü :rolleyes::rolleyes::KK6::rolleyes:

sporlarda senin katkın cok jilliana baslamamıs olsak tutup kolumdan götürmesen bu kadar yapamazdım aynen söyle oldu :KK4:

kızlar ben bugun bunu yapmaya basladım tavsiye ederim :KK66:

10 dk ben de bakayım
dünkü menüm;
kahvaltı : 2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
yarım portakal biraz maydonoz çay
öğlen 3 yk yoğurt
yarım portakal
1dilim ekmek yesilcay
akşam: 1 kepçe çorba
4 yk zeytinyağlı barbunya biraz salata ve
bir parça haşlanmış et
su 1.5 lt spor jillian michaels level1 + 30 dk tempolu yürüyüş km olarak 2 yi biraz geçti sanırım + 30 dk streching videosu
menün de sporun da harikaaa
benim menüm de söyle,

Sabah 7
1 greyfurt
1 kızarmıs ekmek
1 haslanmıs yumurta

öglen 13.00
1 kızarmıs ekmek
1 greyfurt
1 su bardagı yogurt

ara 16.30

aksam 20.30
1 küçük lahana sarması
1 küçük patlıcan dolması
yarım kase yogurt

ara
1 yesil cay

2 lt su
jullian 1 level
yarım saat dans
sporuna bayıldımm menün de çok güzel
harikasın april!!!!

cok cok gecmiş olsun. dikkat et kendine, az uykusuzluk iyi değil. cok az su içmişssin. su içemiyorsan içine taze nane at öyle tadı daha güzel gelebilir :KK66:

simdi soracagım soruyu google da sorabilirdim ama üşendim :) 1 mil kac km ?
1 mil 1.6 km

selam kızlar nasılız bugün yarın bildirim günümüz sabah erkenden aç karnına tartılmayı unutmayın buraya sonrada yazarsınız tartılında:KK49: umarm bu hafta kilo alan olmaz en azından sabit çıkın yahu:KK1: hatta inşallha güzel güzel vermişizdeir değil mi baya dikkat ettik bu hafta ispanyol ispanyol bence artılarından kurtulmusundur ApriL_2007 ApriL_2007 senin harikaydı menüler vucut direnç falan göstermezse senden eksi umudum var dagatesi dagatesi senin de bu hafta baya güzel olduğundan senden de umutluyum kendimdende umutluyum A afrodit26 seninde menülrin güzeldi bu hafta çok spor yapamadın ama regl öncesi şişkinliğin olmazsa artı olmazsın diye düşünüyorum sabit olursun umarım en kötü:KK49:@loyalty88 canısı moralini bozma uğra buralara izinli yazarız seni ama iyi olunca gel hatta muhabbete gel selam ver izinli olsanda:KK60: S sosyal bilgiler ve cemre cemre cemre cemre hala deneme süresindesiniz ekstra dikkat diyorum bakalım ne durumdasınız:KK19: jasmine53 jasmine53 bu hafta da hiç uğramadın ama umarım artı olarak gelmezsin diyorum senin için ama hem menü paylaşımı yapmıyorsun hemde artı çıkıyorsan böyle olmaz bence yanlı anlama ama takım motivasyonunu olumsuz etkilendiğni düşünüyorum:KK61:benden bu haftaki rapor bu kadar kızlar hala sizi takipteyim:KK19:

cok hırslandım bu hafta güzel sonuclar almak istiyorum. yarın tartı günüüüüüüüüüüü :rolleyes::rolleyes::KK6::rolleyes:

sporlarda senin katkın cok jilliana baslamamıs olsak tutup kolumdan götürmesen bu kadar yapamazdım aynen söyle oldu :KK4:
evet aynen öyle oldu menüleride ben senin sayende takıldım gelsin bu smileyler:KK4::KK4:

arkadaşlar bu hafta çok güzel sonuçlar alacağızzzz... hep böyle gidelim olur muuuu
ay evet ya:KK73: her zaman çok kilo veremeyiz tabi ama çabalamak ta önemli arada sabit kalsak yada 100 gr gr versek bile iyi ama arada diyorum hepdemiyorum :KK25: güzel güzel hedefimze ulasıcaz insallah:KK60:

selam kızlar nasılız bugün yarın bildirim günümüz sabah erkenden aç karnına tartılmayı unutmayın buraya sonrada yazarsınız tartılında:KK49: umarm bu hafta kilo alan olmaz en azından sabit çıkın yahu:KK1: hatta inşallha güzel güzel vermişizdeir değil mi baya dikkat ettik bu hafta ispanyol ispanyol bence artılarından kurtulmusundur ApriL_2007 ApriL_2007 senin harikaydı menüler vucut direnç falan göstermezse senden eksi umudum var dagatesi dagatesi senin de bu hafta baya güzel olduğundan senden de umutluyum kendimdende umutluyum A afrodit26 seninde menülrin güzeldi bu hafta çok spor yapamadın ama regl öncesi şişkinliğin olmazsa artı olmazsın diye düşünüyorum sabit olursun umarım en kötü:KK49:@loyalty88 canısı moralini bozma uğra buralara izinli yazarız seni ama iyi olunca gel hatta muhabbete gel selam ver izinli olsanda:KK60: S sosyal bilgiler ve cemre cemre cemre cemre hala deneme süresindesiniz ekstra dikkat diyorum bakalım ne durumdasınız:KK19: jasmine53 jasmine53 bu hafta da hiç uğramadın ama umarım artı olarak gelmezsin diyorum senin için ama hem menü paylaşımı yapmıyorsun hemde artı çıkıyorsan böyle olmaz bence yanlı anlama ama takım motivasyonunu olumsuz etkilendiğni düşünüyorum:KK61:benden bu haftaki rapor bu kadar kızlar hala sizi takipteyim:KK19:

ben h.sonu kilo almamıs olsam su an 1.1 kilo vermiştim ama listeye 400 gram fln yansıyacak :(

haydi kızlar spora:KK49: yani en azından ben gideyim yapayım g:KK49:elirim buralar size emanet uslu uslu takılın birde cıss lı eyler yameyin bugün :KK25: :cool:

Back
X