- 20 Ekim 2013
- 15.876
- 20.905
- 598
kaptan ben gelmeyince sayfalar hiç ilerlememiş ya burda yalnız kalmışsın erkenciyim demiEee herkes nerdeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaptan ben gelmeyince sayfalar hiç ilerlememiş ya burda yalnız kalmışsın erkenciyim demiEee herkes nerdeee
evet kaptan katılıyorum sana sağlıklı ve kalıcı kilo vermeliyiz yoksa verdikten sonra en iyi ihtimalle hedefe ulaştıktan sonra verdiğinden fazlası alınıyordeadline tesekkur etttim tatlim bence de su aralar kendimizle yarisalim ben 3 kilo veresiye millet 10 kg verdi yuksek kilolu olmak onemli bir etkeb burda biz cogumuz hedeflere yakiniz haliyle gr gr gidiyor
Uygulamada degisiklige tabiki gidilebilir spor isini birakmadigimiz surece!
tebrik ederim kaptan takımı bu arada senin sporunu arttırmamız gerek diye düşünüyorum senden bu hafta spor günlerinde leslie 2 mil bekliyorum kendisi 20 dk birşey zaten yine yapmak istersen mekik bacak hareketi yaparsın ne dersinKizlarr 8.ci olmusuz
kaptan bu hafat 4. takımdan bir arkadaş ikinci olmuş fatmiss diye 58.8 gibi bişey kilosu bir haftada 1.5 kilo vermiş nasıl vermiş acaba sırrı nedir sanırım iyi spor yapıyordu öyle birşey hatırlıyorum 4. takıma gidip sorsam yanlış anlarlar mı sence sadece merak ettimEee herkes nerdeee
deadline tesekkur etttim tatlim bence de su aralar kendimizle yarisalim ben 3 kilo veresiye millet 10 kg verdi yuksek kilolu olmak onemli bir etkeb burda biz cogumuz hedeflere yakiniz haliyle gr gr gidiyor
Uygulamada degisiklige tabiki gidilebilir spor isini birakmadigimiz surece!
kaptan kesinlikle katılıyorum. sadece gördükce cok sasırıyorum. birinde birisi 4 kilo vermişti. insan bir haftada nasıl dört kilo verir demiştim :) bence iyi basladık, böyle yaza kadar devam edersek hepimiz incecik oluruz :) sok diyetlere karsıyımCok kafaya takmiyorum canim ben onemli olan kalici olmasi bi ara holywood diyeti yaptim ben meyve suyu ictim 3 gun sadece 4. Gun salata yedim 5. Gun dayanamadim biraktim ne oldu hooooppp aynen geri aldim ben kilo verdim sandim herkesin metabolizmasi farkli ve ben acikcasi kalici olmasini istiyorum verdigim kilolarin yoksa burda vakit gecirmenin bi anlami yokbiz kendimizle yarisalim bence once en azindan ortalama artti
Kizlarr 8.ci olmusuz
evet kaptan katılıyorum sana sağlıklı ve kalıcı kilo vermeliyiz yoksa verdikten sonra en iyi ihtimalle hedefe ulaştıktan sonra verdiğinden fazlası alınıyorbizim komşumuz isveç diyeti yaptı bir ara 12 kilo verdi sonra 20 kilo geri aldı akıllanmadı üstüne dukan yaptı 20 yi verdi bir yılda 26 kilo geri aldı şimdi en son diyetisyene gidiyor ben yapacak olsam bile artık yapmam
bence önemli olan sağlıklı kilo vermek ve umarım almamak
birde baktım mesela çok sağlıksız diyetlerde var arada ama birisi var hangi takım hatırlamıyorum birinciler sırlarını paylaşıyorda görmüştüm antrenörmüş hamilelik kilolarını veriyor 2 saat kürek çekiyormuş durmadan falan öyle spora iyi kilo tabi verilir o vermesinde biz mi verelim dimi ama
ayrıca sağlıklı kilo verip almayanlara da hayranım
![]()
tebrik ederim kaptan takımı bu arada senin sporunu arttırmamız gerek diye düşünüyorum senden bu hafta spor günlerinde leslie 2 mil bekliyorum kendisi 20 dk birşey zaten yine yapmak istersen mekik bacak hareketi yaparsın ne dersingerçi regl olduğun hafta izinlisin artık olana kadar seni takip görevini üstleniyorum peşindeyim sanada kilo verdircem 100 gr bile olsa
![]()
kaptan bu hafat 4. takımdan bir arkadaş ikinci olmuş fatmiss diye 58.8 gibi bişey kilosu bir haftada 1.5 kilo vermiş nasıl vermiş acaba sırrı nedir sanırım iyi spor yapıyordu öyle birşey hatırlıyorum 4. takıma gidip sorsam yanlış anlarlar mı sence sadece merak ettimsana sorayım da önce ay birde yanlış anlarlarsa mesajı ortalığı karıştırmıyım
kafamda deli sorular dönmeye başladı yine
neyse şimdilik çıkıyorum ben çok yoruldum uğrarım bir ara geldim kendi kendime konuştum rahatladım
![]()
Kızlar ben geldim kimse yok..Dünden beri karın ağrısı cekiyorum bugünde geçmedi..Yine uğrarım görüşürüz..
ne oldu ki acaba loyalty geçmiş olsun çokKızlar ben geldim kimse yok..Dünden beri karın ağrısı cekiyorum bugünde geçmedi..Yine uğrarım görüşürüz..
afrodit birinci olamamış birinci olsaydı o sırlarını payylaştıkları topiğe yazıyor 2. olmuş galiba yarın sorayım ben kaptana danışayım ne olur ne olmaz kardeş takımımız gerçi 4. takımcanım saglıklı bir beslenme düzeni olusturmadıkca insan kilo alır bence. bu bir hayat düzeni olmalı. o yüzden sok diyetler yapılmamalı, yazık vucudumuza.
süpersin deadline!
haftanın birincilerinin sırlarını anlattıgı bir topik vardı ama ben kaybettim bulamadım. sporu cok yaptıysa olabilir diyecegim ama kilosu da cok değilmiş. ögrenirsen bize de anlat sırrı neymiş :)
Aaaaa! Canım ben burdayım :)ayy yine kimse yok yarınsosyestetik
dagatesi A afrodit26 spor gününüz canlarım unutmayalım lütfen
kaptan sana ödev veriyorum dışarda 45 dk yürüyüş yada leslie 2 mil ikisinden birisini seç lütfen canın hareket yapmak isterse hala o bacak hareketleri falan yapabilirsin sana bıraktım onu bu hafta kardiyo ağırlıklı sporlara yöneliyoruz senin için uygun mu
![]()
april hoşgeldin tam bir sayfadır yine kendi kendime konuşuyorum ben nerdeyseMerhabalar kızlar nabersiniz ??Yorucu bigünü daha bitirdik yıl sonu partilerimizi de yaptık ve özgürüm bir hafta ben çok çokkk iyiyim artık)))
bu arada hoşgeldin geçmiş olsun oh ne güzel rahat bir nefes alMerhabalar kızlar nabersiniz ??Yorucu bigünü daha bitirdik yıl sonu partilerimizi de yaptık ve özgürüm bir hafta ben çok çokkk iyiyim artık)))
Canım alemsin he hee=)sesini duyup da çıkan oluyor merak etme biz varız her ne kadar geç kalsak da bazen =)april hoşgeldin tam bir sayfadır yine kendi kendime konuşuyorum ben nerdeyse![]()
bu yoğunluğa spor yapmışsın tebriklerDünkü menümdeadline
Sabah07:10
Yarım simit
Bir çay
Öğle12:25
Bir kase ezogelin
İki kş fırında karnıbahar
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Ara15:00
Bir elma
Aksam19:45