- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- 198
Bı yas var aramizda ozaman hatta okadar bile yok..27 oldum tatlım :)
bende küre basladım ama olmuyo sanirim sen nasi yapiyosun caniminciri napıyosun tatlım:) ben kürünü yapıyorum da ondan ilgimi çektim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı yas var aramizda ozaman hatta okadar bile yok..27 oldum tatlım :)
bende küre basladım ama olmuyo sanirim sen nasi yapiyosun caniminciri napıyosun tatlım:) ben kürünü yapıyorum da ondan ilgimi çektim:)
Aa bizim boylarda ayniymis bu arada canm:)Bı yas var aramizda ozaman hatta okadar bile yok..
bende küre basladım ama olmuyo sanirim sen nasi yapiyosun canim
Kolay gelsin canimNeyse ben evi silim aksam yine gelirim
Tarti resmine bayildim canim benim bi zamanlarki kilolarimdanKizlaar 2 kisi kalmis bildirim yapmayan ve suana kadar sabit yok ay süper![]()
ayyy ne mutlu olmuşsundur.. zaten bir kadını ennn mutlu edecek söz ''sen zayıfladın mı ''Bu arada bugun arkadaslar bana sen zayifladin mi dediler siz yatin ben spor yapiyorummmm dedim kiskansinlarrr
ne yapayım canım yaa benim sosyal hayatım sporla sınırlı işteee... vermem gereken 20 kilocuk olduğu için biraz zorlamam gerekiyor..ispanyol azmine hayranin bebisi uyutup spor yapiyorsun masallah
Ah ah sosyocum ahhDunku menumdeadline
Sabah
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 adet zeytin
Ara
1 nescafe
Ogle
3 parca peynirli pide sanirim 1 porsiyon eder toplayinca
1 ayran
Ara
1 bitki cayi
Aksam
1 tabak fasulye yemegi
2 kasik pilav
1 sutlac
Ara(gunun hatasi)
Biraz cig kofte marulla yarim porsiyon falandir cok az degildi yani
1 ayran
Su 2 lt
Spor leslie 500 steps(5dk suren)
60 bacak egzersizi
20 dk tempolu yuruyus
evet ben yokken yaşam belirtisi göstermiyor takım dagatesi yine kimse yok o ayrıYine bir deadline yoksa biz de yokuz sendromu yasiyor takim![]()
ya ben süt içince karnım guruldamaya başlıyor onuniçin yemiyorum o müsli nesfit falan ama yoğurdu denerim o zamankızlar bişey diycem
nesfit veya müsli, yulaf ezmesi siz de yiyorsunuzdur.. ben çok da severim. hep light sütle yerdim.. son zamanlarda yoğurtla yemeye başladım .. hem daha az gaz yapıyor, daha çok tok tutuyor.. üstelik yoğurt sütten daha sağlıklı.. tavsiye ederim canlar ben içine biraz da 1 tk kadar pekmez koyuyorum mm nefiss.. şimdi onu yiyorum
bende bir kaç tane gördüm öyle benden güzel saçları vardı birde parlak parlak bir erkek görmüştüm yazın sarı beline kadar saçları vardı tahminen at kuyruğu yapmıştı birde dümdüzdü çocuğun saçlara bakarken yanındaki kız arkadaşı yanlış anladı dayak yiyecektim nerdeyse kaçtım oradan sorsam öyle birşey ölüm fermanı olurdu herhaldeKizlar bugun saclari uzun bir adam gordum. Atkuyrugu yapmisti hani tepeden toplad yaparsin ya, agzimi acip baktim kaldim. Bir insanin saci nasil bu kadar guzel olabilir. Nasil bu kadar guzel bir at kuyrugu modeli olabilir. Tanimiyordum yoksa soracaktim naptin dostum bana da soyle diye :d
yarın bekliyoruz kaptancımSelam kizlar oy ne cok yazmissiniz oyle ben sabah tartildim ama kiyafetlerle tam cikarken o yuzden onu saymiyorum yarin sabah tartilirim
Dunku menumdeadline
Sabah
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 adet zeytin
Ara
1 nescafe
Ogle
3 parca peynirli pide sanirim 1 porsiyon eder toplayinca
1 ayran
Ara
1 bitki cayi
Aksam
1 tabak fasulye yemegi
2 kasik pilav
1 sutlac
Ara(gunun hatasi)
Biraz cig kofte marulla yarim porsiyon falandir cok az degildi yani
1 ayran
Su 2 lt
Spor leslie 500 steps(5dk suren)
60 bacak egzersizi
20 dk tempolu yuruyus
hiç önemli değil sizde yaptığınız için teşekkür ederimAksam herkesi tek tek cevaplarimispanyol yogurtla musli isini ben de denemeyi dusunuyorum tavsiye icin tesekkurler
simerenyaa tatlim hosgeldin bebegi kucagina al gel bekleriz ozledik
deadline tum gun burda oldugun icin bizi spor yapmaya zorladigin icin tesekkurler
kaptan ben hep öyleyim ya arada birileri uğramasa kendim çalıp kendim söylüyorumKendi kendime takildim gibi oldu biraz sanki neyse aksam saatlerind gelirim tekrar opuldunuz guzeller
afrodit dün yaptığın sporla cezanı sildim canım browni cezasını yapmış oldun artık salı perşembe cumartesi spor günlerini unutma bu hafta izinli değilsin bugün spor günümüş ayrıca umarım yapmışsındır yapmadıysan cuma yaparsın artık o spor yapılacak yoksa ceza gelir bakAh ah sosyocum ahh![]()