• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kizlar oy ne cok yazmissiniz oyle ben sabah tartildim ama kiyafetlerle tam cikarken o yuzden onu saymiyorum yarin sabah tartilirim

Bı yas var aramizda ozaman hatta okadar bile yok..

bende küre basladım ama olmuyo sanirim sen nasi yapiyosun canim
Aa bizim boylarda ayniymis bu arada canm:)
2 su brdagi suyu kaynatip icine 6 tane falan iciri dordebolup atiyorum 15dk da oyle kayniyo.. Soguyunca ac karna iciyorum hergun insallah yarar bize

Dunku menum deadline deadline
Sabah
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 adet zeytin

Ara
1 nescafe

Ogle
3 parca peynirli pide sanirim 1 porsiyon eder toplayinca
1 ayran

Ara
1 bitki cayi

Aksam
1 tabak fasulye yemegi
2 kasik pilav
1 sutlac

Ara(gunun hatasi)
Biraz cig kofte marulla yarim porsiyon falandir cok az degildi yani
1 ayran

Su 2 lt
Spor leslie 500 steps(5dk suren)
60 bacak egzersizi
20 dk tempolu yuruyus

Aksam herkesi tek tek cevaplarim ispanyol ispanyol yogurtla musli isini ben de denemeyi dusunuyorum tavsiye icin tesekkurler simerenyaa simerenyaa tatlim hosgeldin bebegi kucagina al gel bekleriz ozledik deadline deadline tum gun burda oldugun icin bizi spor yapmaya zorladigin icin tesekkurler

Bu arada bugun arkadaslar bana sen zayifladin mi dediler siz yatin ben spor yapiyorummmm dedim kiskansinlarrr
ayyy ne mutlu olmuşsundur.. zaten bir kadını ennn mutlu edecek söz ''sen zayıfladın mı ''
ispanyol ispanyol azmine hayranin bebisi uyutup spor yapiyorsun masallah
ne yapayım canım yaa benim sosyal hayatım sporla sınırlı işteee... vermem gereken 20 kilocuk olduğu için biraz zorlamam gerekiyor..

Sabah
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 adet zeytin

Ara
1 nescafe

Ogle
1 ayran

Ara
1 bitki cayi

Aksam
1 tabak fasulye yemegi
2 kasik pilav
1 sutlac

Ara(gunun hatasi)
1 ayran

Su 2 lt
60 bacak egzersizi
20 dk tempolu yuruyus
Ah ah sosyocum ahh:KK51:

Yine bir deadline yoksa biz de yokuz sendromu yasiyor takim :KK66:
evet ben yokken yaşam belirtisi göstermiyor takım dagatesi yine kimse yok o ayrı:KK53:

kızlar bişey diycem
nesfit veya müsli, yulaf ezmesi siz de yiyorsunuzdur.. ben çok da severim. hep light sütle yerdim.. son zamanlarda yoğurtla yemeye başladım .. hem daha az gaz yapıyor, daha çok tok tutuyor.. üstelik yoğurt sütten daha sağlıklı.. tavsiye ederim canlar ben içine biraz da 1 tk kadar pekmez koyuyorum mm nefiss.. şimdi onu yiyorum
ya ben süt içince karnım guruldamaya başlıyor onuniçin yemiyorum o müsli nesfit falan ama yoğurdu denerim o zaman:KK51:

Kizlar bugun saclari uzun bir adam gordum. Atkuyrugu yapmisti hani tepeden toplad yaparsin ya, agzimi acip baktim kaldim. Bir insanin saci nasil bu kadar guzel olabilir. Nasil bu kadar guzel bir at kuyrugu modeli olabilir. Tanimiyordum yoksa soracaktim naptin dostum bana da soyle diye :d
bende bir kaç tane gördüm öyle benden güzel saçları vardı birde parlak parlak bir erkek görmüştüm yazın sarı beline kadar saçları vardı tahminen at kuyruğu yapmıştı birde dümdüzdü çocuğun saçlara bakarken yanındaki kız arkadaşı yanlış anladı dayak yiyecektim nerdeyse kaçtım oradan sorsam öyle birşey ölüm fermanı olurdu herhalde:KK53:
Selam kizlar oy ne cok yazmissiniz oyle ben sabah tartildim ama kiyafetlerle tam cikarken o yuzden onu saymiyorum yarin sabah tartilirim
yarın bekliyoruz kaptancım:KK19:
Sabah
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 adet zeytin

Ara
1 nescafe

Ogle
1 ayran

Ara
1 bitki cayi

Aksam
1 tabak fasulye yemegi
2 kasik pilav
1 sutlac

Ara(gunun hatasi)
1 ayran

Su 2 lt
60 bacak egzersizi
20 dk tempolu yuruyus
:KK62: kaptan oldumu o çiğ köfte o saatte ceza hanene eklendi kusura bakma ekstra spor seni bekler bu hafta günlerden gün beğen:mad:

Aksam herkesi tek tek cevaplarim ispanyol ispanyol yogurtla musli isini ben de denemeyi dusunuyorum tavsiye icin tesekkurler simerenyaa simerenyaa tatlim hosgeldin bebegi kucagina al gel bekleriz ozledik deadline deadline tum gun burda oldugun icin bizi spor yapmaya zorladigin icin tesekkurler
hiç önemli değil sizde yaptığınız için teşekkür ederim:KK52:
Kendi kendime takildim gibi oldu biraz sanki neyse aksam saatlerind gelirim tekrar opuldunuz guzeller
kaptan ben hep öyleyim ya arada birileri uğramasa kendim çalıp kendim söylüyorum :KK28:

Ah ah sosyocum ahh:KK51:
afrodit dün yaptığın sporla cezanı sildim canım browni cezasını yapmış oldun artık salı perşembe cumartesi spor günlerini unutma bu hafta izinli değilsin bugün spor günümüş ayrıca umarım yapmışsındır yapmadıysan cuma yaparsın artık o spor yapılacak yoksa ceza gelir bak:mad:

kızlar ben dünkü menümü bildiremedim telefon hata verip durdu yazayım dedim:KK12:
kahvaltı(9.30): 1 yumurta yarım biber maydonoz 1 parça peynirle omlet
1 kk peynir (1 parçası omlette) ,kalan yarım biber ,4 yeşil zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği,
şekersiz çay, 1 tk pekmez
ara: 1 nescafe
öğle(14.00): 1,5 su bardağı makarna(haşlanmadan önce) yağsız
ayrıca domatesli biberli sarımsaklı soslu 1 kk ya yakın peynir
ara: 1 fincan zencefilli limonlu 1 tk ballı yeşilçay
akşam(17.45): 4 yk taze fasulye 3 yk yoğurt
ara(20.30) yarım portakal 1 ceviz 1 parça ayva

1.5 lt su 45 dk koşu bandında tempolu yürüyüş:cool:

evet bugün birtek aprilin menüsü eksik daha gelmedi zaten bugün yoğunmuş sanırım dün spor yaptımı ki acaba bugünde spor günüymüş ne yaptı gelince sorun gençler april size emanet ben unutursam sorgu vakti:KK59: dün spor yapmış mı bugün spor yapmış mı dünkü menüsünde kaçamak varmı:cool: yada yazdıysa gözden kaçırmış olabilirim duyan bilen haber versin:KK51:

birde resim yükleyemiyorum bu hafta takip ettiğim listenin raporunu vericem az sonra:KK55: şok şok şok beklemede kalın kimler ceza almış kimler bu haftayı çok iyi geçirmiş kim geç saatte ne yemiş cezalar yapılmış mı durumlar ne ayrılmayın burdan gençler:KK4::KK5:

Back