• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hedef kilon kac boyunkac kuzum:) ben 55 iken de hala toplu duruyorum.Ay nese ki yanaklarim kücüldü biraz ya..Tek bi gamze var yanagimda azcık kilo alsam dobis gösteriyo sinir oluyorum..
benim boyum 162 canım cok uzun değilim hep 60larda takildigimdan bilmiyorum 50ler nasıl o yüzden hedefim 59 şimdilik ama diyetisyene gitmistim yillar önceolmam gereken kilo 53 aslında bana oyle demişti :-)

Bende soranlara 165 deyip geciyorum ama 167yim. Sanki 167 dersem ayrinti veriyormusum gibi geliyor ;))) ideal kilom 58mis. Hedefim 55 ama bakalim ;)

bu arada deadline ben 2 haftadir gram bile oynamiyordum o yuzden kilo vermis olmam harika. Gonul isterdi ki 500 gram fln vermis olayim ama buna sukur

Boyum 158 kizlarr kısayım diye ergenlikte cok aglardım..:KK53:Simdi minyonum diye kendimi avutuyorum..:KK69:
bende kısa sayılırım ama hafif minyonlukla idare ediyorum napayim bizim boyda bu kadar hedefin kac canım birde yüzün topluysa sana oyle geliyordur benim yanaklarim hiç tombik olmadı yüzümden hiç kilo almam ama verince yüzümden gidiyor onun icin 59 olayım duruma göre devam ederim:-)

Canim unutmusm k.bakm. 2 lt su ve 45 dakika yuruyus var. Bir de ev temizledim 40 dk fln ;)

Bende soranlara 165 deyip geciyorum ama 167yim. Sanki 167 dersem ayrinti veriyormusum gibi geliyor :KK66:)) ideal kilom 58mis. Hedefim 55 ama bakalim :KK66:

bu arada deadline ben 2 haftadir gram bile oynamiyordum o yuzden kilo vermis olmam harika. Gonul isterdi ki 500 gram fln vermis olayim ama buna sukur
Ayy niye 167 demiyosun ben 155 hayatta demem o 3 santim benim icin cok önemli:)

Aslinda ucumuzun de kilolari normal kilolarda. Ideal kilolarimiza da 4 -5 kilo var. O yuzden de zor kilo veriyor olabiliriz.

Ispanyol yazmis kilolu olunca hizli gidiyor diye. Sahiden oyle. Bu arada tel.den yazdigim icin yine alintilayamadim gecmisi. Tek tek alintilamam gerekuyor bende pcye gecince yazarim diye yazmadim

Bence minyonluk ilerleyen yaslarda cok faydasini gordugun birsey. Kimse gercek yasini bilemeyecek yaslaninca :)
ya şu an cok komik oluyor yüzümde ufak benim liseye yeni mi basladin diyorlar kimse 24 yaşında olduğuma inanmiyor:-) hatta bir arkadasim sürekli dalga geçerdi ortaokuldayim desen inanırlar diye ki bunu söyleyen erkek olduğu icin insan daha cok sinirleniyor ama ilerde işime yarar tabi:-)
Bende soranlara 165 deyip geciyorum ama 167yim. Sanki 167 dersem ayrinti veriyormusum gibi geliyor ;))) ideal kilom 58mis. Hedefim 55 ama bakalim ;)

olsun canım bir adım attik haftaya neler olur spor falan yapıyoruz işimize yaradı:-)

deadline deadline sanirim kilo bildirimini hemen hemen ayni anda yaptik. Kusura bakma sana 3 kere liste guncellettik :(
önemli değil canım isim yoktu yaptım sonradan karisiyor oyle daha zor oluyor:-)

Ayy niye 167 demiyosun ben 155 hayatta demem o 3 santim benim icin cok önemli:)
bende kesinlikle 160demem o 2cm benim herşeyim:-) bari170 de ha aşağı ha yukarı dagatesi:-)

Aslinda ucumuzun de kilolari normal kilolarda. Ideal kilolarimiza da 4 -5 kilo var. O yuzden de zor kilo veriyor olabiliriz.

Ispanyol yazmis kilolu olunca hizli gidiyor diye. Sahiden oyle. Bu arada tel.den yazdigim icin yine alintilayamadim gecmisi. Tek tek alintilamam gerekuyor bende pcye gecince yazarim diye yazmadim
evet şu an normal sinirindayim vücut kitle indeksine göre yavaş gitmesi normal o yüzden sporu aksatmamiz lazım birde yavaş olsun napayim gitsinler de :-)

dagatesi listede senin kilon bide afrodit 63 lerde ya benimde 66 bol altili olunca ben bazen kilomu 63 sanıyorum sizin yüzünüzden heyecanlanıyorum 63 mu olmuştum diye hatta bugün hesaplarken 63.3 e bolmusum önce sonra dedim ben napiyorum 66.3 e boldum :-)

evet şu an normal sinirindayim vücut kitle indeksine göre yavaş gitmesi normal o yüzden sporu aksatmamiz lazım birde yavaş olsun napayim gitsinler de :-)

Evet sporu aksatmamak lazim. Bende bugun esim gec gelecek erken cikabilirsem utu yapacagim aksam . Dag gibi oldular spor sayilmaz ama eve gidip yatmaktan iyidir diye dusundum. Bakalim aksam ne halde olacagim ;)

ay bugun hava bir harika deadline deadline . Tam gezmelik hava. Hic kis gibi degil

dagatesi listede senin kilon bide afrodit 63 lerde ya benimde 66 bol altili olunca ben bazen kilomu 63 sanıyorum sizin yüzünüzden heyecanlanıyorum 63 mu olmuştum diye hatta bugün hesaplarken 63.3 e bolmusum önce sonra dedim ben napiyorum 66.3 e boldum :-)

Heheh bende bakarken 63 e dustun sandim. Bu kiz bir haftada 3 kilo mu vermiiis yaptim :)) sonra uyandim :))

Gunaydin kizlar.

benim duku menumde soyle

sabah 8 gibi

1 portakal
1 greyfurt

10.30 gibi
2 dilim ekmek
2 tatli kasigi pekmez

15 30 gibi
1 portakal

19.30 gibi
1 dilim somon
1 dilim ekmek
Salata

21.30 gibi
1 mandalina
yarim elma
annaammm... ölümüne meyve diyeti mi yapıon canım :-) ben meyve yiyince bazen daha da çok acıkıom :-) :-)

annaammm... ölümüne meyve diyeti mi yapıon canım :-) ben meyve yiyince bazen daha da çok acıkıom :-) :-)

Yok canim ya biraz atesim var 3 -4 gundur. Baska bir sey yiyemiyorum sabah uyaninca. Mide bulantim da var. Genel olarak meyveyi cok severim zaten ama bu tamamen hastaliktan

Back