• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

şu tlf işi çzülsün artık yaa.. normalde tlfondan giriyordum çocuk kucağımda da olsa rahat oluyırdu.. şimdi akşamları giremiyorum pcden..
dünkü menüm
sabah 2 haşl yumurta, 2 dilim ekmek 1 kk peynir, 3 zeytin yarım domates, dereotu, 1 tk nutella
ara: 1 portakal
öğle: 3 kaşık karnabahar, 4 kaşık pırasa, 4 kaşık yoğurt
akşam ciğer tava, salata yarım dilim ekmek
ara: 10 badem 2 kuru kayısı
su:3 lt
spor 45 dk lesli ile yürüyüş
hey masallah menün harika canim:)

Gunaydin kizlar...Dünķü menum
sabah saat 09:00
1 haslanmis ymurta-1 dilim bugday ekmek-5 zeytin-kk peynir-bikac dilimdomates ve salatalik- 1 tk recel-1ck tereyag-1 yk dereotu
öglen Saat 13:00
yarim su bardagi süt-yarım su bardagı yulaf-3 kuru kayısı
ara saat 16:00
3 lokma ev receli-1 sekersiz cay
3 lokmada yumurta bugday ekmegiyle (kuzen geldi de öle atistirdi tabi bende)
Aksam saat 18:00
2 form bisküvi-1 glutensiz kurabiye-2 benimo -1 sekersiz cay
Saat 21:40
3 kasik tavuk 3 kasik yogurt
2 lt su
70 dakika tempolu yürüyüs
saat 18 deki hariç menün güzel olmuş.. onu da 70 dk sporla halletmişsindir

saat 18 deki hariç menün güzel olmuş.. onu da 70 dk sporla halletmişsindir
sorma ne vicdan yaptim sonra :)

bana çok yemişim gibi geldi yaa
Psikolojik oluyo sanirım ya ben simdi 2 ay öncesini düsünüyorum da..Senin tüm gün yediklerini 1 ögün bi arada götürüyodum yine iyi kilo almıyodum okadar yemeye..Ama iste tiroidler durmus o zaman hemen 5kilo aldm sistim, doktorda dedi dikkat et veremezsin diye..Simdi kilo vermekte zorlanıyorum cidden..Hic spor yapmadan sadece aksam ekmegi kesip 2 ayda 8 kilo vermistim 2yıl önce simdi gram gram of offf..

şu tlf işi çzülsün artık yaa.. normalde tlfondan giriyordum çocuk kucağımda da olsa rahat oluyırdu.. şimdi akşamları giremiyorum pcden..
dünkü menüm
sabah 2 haşl yumurta, 2 dilim ekmek 1 kk peynir, 3 zeytin yarım domates, dereotu, 1 tk nutella
ara: 1 portakal
öğle: 3 kaşık karnabahar, 4 kaşık pırasa, 4 kaşık yoğurt
akşam ciğer tava, salata yarım dilim ekmek
ara: 10 badem 2 kuru kayısı
su:3 lt
spor 45 dk lesli ile yürüyüş
Çok iyiymiş.. hele kahvaltıda yenen yumurta çok iyi.. diyetisyenin verdiği listede maalesef yumurta yok :( en büyük üzüntüm :(

sorma ne vicdan yaptim sonra :)

Psikolojik oluyo sanirım ya ben simdi 2 ay öncesini düsünüyorum da..Senin tüm gün yediklerini 1 ögün bi arada götürüyodum yine iyi kilo almıyodum okadar yemeye..Ama iste tiroidler durmus o zaman hemen 5kilo aldm sistim, doktorda dedi dikkat et veremezsin diye..Simdi kilo vermekte zorlanıyorum cidden..Hic spor yapmadan sadece aksam ekmegi kesip 2 ayda 8 kilo vermistim 2yıl önce simdi gram gram of offf..
ben normalde çok zor veririm zaten.. kalorimi acayip azaltmam gerekiyor kiloverebilmek için.. ama şimdi bebiş de var çok azaltamıyorum.. haftada yarım kilodan fazla veremiyorum çoğu zaman.. şimdi kilom fazla yine gidiyor, 10 kilo verdkten sonra gram gram gidecek

Gunaydin kizlar...Dünķü menum
sabah saat 09:00
1 haslanmis ymurta-1 dilim bugday ekmek-5 zeytin-kk peynir-bikac dilimdomates ve salatalik- 1 tk recel-1ck tereyag-1 yk dereotu
öglen Saat 13:00
yarim su bardagi süt-yarım su bardagı yulaf-3 kuru kayısı
ara saat 16:00
3 lokma ev receli-1 sekersiz cay
3 lokmada yumurta bugday ekmegiyle (kuzen geldi de öle atistirdi tabi bende)
Aksam saat 18:00
2 form bisküvi-1 glutensiz kurabiye-2 benimo -1 sekersiz cay
Saat 21:40
3 kasik tavuk 3 kasik yogurt
2 lt su
70 dakika tempolu yürüyüs
2lt su ve spor harika olmuş.. 21:40; yemek için biraz geç değil mi? eve geç geliyorsun sanırım .. oyüzden böyle..

Çok iyiymiş.. hele kahvaltıda yenen yumurta çok iyi.. diyetisyenin verdiği listede maalesef yumurta yok :KK43: en büyük üzüntüm :KK43:
yaaa ..ben yumurta ve peynirsiz kahvaltı düşünemiyorum.. kahvaltıda yemediysem gün içinde mutlaka yiyorum onları..diyetisyene gitmişim ona da söyledim ona göre liste yaptı

Günaydın kızlar..
Hemen menümü paylaşıp yolumuza devam edelim bakalım..
sabah(8:15) : 2kk kadar beyaz peynir, 5zeytin 1 dilim ekmek
öğle : bol rokalı salata, 100 gr ızgara tavuk
ara : 1 elma
akşam : 3 yk lahana çorbası, 2 yk nohut, 2yk pilav, 1 yk melemen, 2 yk mevsim salata

1 saat spor
1.5 lt su.
Hayalimde ki menü:)diyetisyen mi verdi demistin..

Bu arada tartildim bi haftadir hergün yürüdüm 1 saat ama sadece 200gram gitmis..Bunada sükür artik..55.4 kızlar simdi profile koycam..insallah siz daha cok vermissinizdir de bu hafta ilk sıralarda oluruz benden pek hayır yok:KK16:
loyalty 200 gr sende fena yüzde yapmiyor canım bu da süper ayrıca profil fotona bayildim hedef kilomun altı:-)

ben normalde çok zor veririm zaten.. kalorimi acayip azaltmam gerekiyor kiloverebilmek için.. ama şimdi bebiş de var çok azaltamıyorum.. haftada yarım kilodan fazla veremiyorum çoğu zaman.. şimdi kilom fazla yine gidiyor, 10 kilo verdkten sonra gram gram gidecek
benimde oyle ama kaloriyi başta cok azalınca sonradan zor oluyor bu seferde haftada 500 gr iyi bir rakam sende emziriyorsun hem:-)

Yok canim dün öle oldu genelde 7-8 gibi yerim ama dün aksam atistirdim die kuzen gidince kosu bandina ciktim sorada midem kazindi:)
loyalty ben dün cok az yemisim ya bugün listeye bakınca farkettim zaten bu sabah kilom 65.8 çıktı o nedenle:-)

Aa bende öyle digerlerini hic umursamam :)
biz peynir yumurtaci bir grubuz galiba:-)

Günaydın arkadaşlar;)bugün çok yoğunum akşama tatrtılıp yazarım zor gireceğim bugün belli oldu sabah sabah :(
aprilcim sabah tartil canım aksam fazla çıkarsın bence tartil yinede aksam fazla çıkarsan cuma erken tartilip yazsan daha iyi:-)

Gunaydin kizlar.

benim duku menumde soyle

sabah 8 gibi

1 portakal
1 greyfurt

10.30 gibi
2 dilim ekmek
2 tatli kasigi pekmez

15 30 gibi
1 portakal

19.30 gibi
1 dilim somon
1 dilim ekmek
Salata

21.30 gibi
1 mandalina
yarim elma
suyunu yazmamissin spor yaptın mi canım birde:-) bildirimini bekliyorum merak ediyorum tartildin mi:-)

Back