• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kaptan bugün senle benden başka kimse gelmedi nerdeler ki kaçamak yapıyor olmasınlar ceza verelim öyleyse:KK53: takım biraz toparlansın haftaya sonra bende az gelcem ders çalışmam lazım birde cuma gelemeyebilirim akşama kadar sabah bir uğrarım da deneme sınavı varmış bir kursun akşam 6 da oraya gidicem erken giderim biraz arkadaşlarla buluşurum belki haberin olsun şimdiden:oops: paylaşım alanına listeyi ben mi taşıyım 2 den sonra çıkarım evden senin işin varsa onu taşıyıp çıkarım evden:KK66:

azimli örnek takım elemanlarından bir tanesisisn yapma diyorum dinlemiyorsun kendini çok yorma o zaman:KK68:

olsun canım bugünde artık zaten geçen 4 gün boyunca hergün spor yaptın ama akşamı yemediğin iyi olmuş:KK53: ama aç yatma metabolizmanı yavaşlatma önerim sana 3 yk yoğurt ye içine kırmızı biber koy azıcık ben birde dereotu ya da maydonoz koyuyorum bir yerde duymuştum yağ yakımında etkiliymiş yada ayran yapıp içebilirisn bir bardak kalorisi az hem :KK22:
3 kasık yogurtla 3 kasık tavuk yedim..Ceza olarakta 70 dakika yürüdüm tempolu..Erken kalktım daha cok yedim off.

3 kasık yogurtla 3 kasık tavuk yedim..Ceza olarakta 70 dakika yürüdüm tempolu..Erken kalktım daha cok yedim off.
afiyet olsun canım bende yarım portakal yedimdi yine acıktım 1 ceviz yedim akşam az yedim makarna yedim öğlen diye acıktım:63: yarın tartıda eksi çıkıyormuşsun birde düşünsene erken kalkıp çok yemeye başlarsın o zaman:confused: inşallah bol - li çıkarız takımcak su kaybı olmadan yağdan yağdan gitsin:KK36:

loyalty ben çıkıyorum canım başım ağrıyor azıcık yatayım yarın görüşürüz menünü yazarsın :KK19:stres yapma canım 70 dk çok olmuş yürüyüş sen kendine bir ceza veriyorsun vur deyip öldürüyorsun az önce yazmayı unutmuşum:confused:

anlaşıp mı geldiniz siz ya ben çıkıyorum diyorum burası kalabalık oluyor ben geliyorum sessizlik:KK70: neyse geç kaldın afrodit sanada yazıyorum başım ağrıdığıından çıkıyorum canımcım umarım yarın artı çıkmazsın artı çıkarsan da canın sağolsun napalım haftaya telafi edersin reglin bitince:KK68: gittim ben bak loyaltyle kaynat biraz kaptan da buralardaydı ama kayboldu birden:KK19:

anlaşıp mı geldiniz siz ya ben çıkıyorum diyorum burası kalabalık oluyor ben geliyorum sessizlik:KK70: neyse geç kaldın afrodit sanada yazıyorum başım ağrıdığıından çıkıyorum canımcım umarım yarın artı çıkmazsın artı çıkarsan da canın sağolsun napalım haftaya telafi edersin reglin bitince:KK68: gittim ben bak loyaltyle kaynat biraz kaptan da buralardaydı ama kayboldu birden:KK19:
Tamam canm kotu su bas agrisi gecmis olsun.. Misafirim vardi malum kutlama oldu gelemedim..

afiyet olsun canım bende yarım portakal yedimdi yine acıktım 1 ceviz yedim akşam az yedim makarna yedim öğlen diye acıktım:63: yarın tartıda eksi çıkıyormuşsun birde düşünsene erken kalkıp çok yemeye başlarsın o zaman:confused: inşallah bol - li çıkarız takımcak su kaybı olmadan yağdan yağdan gitsin:KK36:
insallah birazcik versem azim olur iste heves olur ama bakalim..

loyalty ben çıkıyorum canım başım ağrıyor azıcık yatayım yarın görüşürüz menünü yazarsın :KK19:stres yapma canım 70 dk çok olmuş yürüyüş sen kendine bir ceza veriyorsun vur deyip öldürüyorsun az önce yazmayı unutmuşum:confused:
evet ayaklarim agridi..:)hani cıkmamıssin.Ben ocakta inciri unutmusum tencere yandi onla ugrastim da
hosgeldin kaca bastin afrodit:)

insallah birazcik versem azim olur iste heves olur ama bakalim..

evet ayaklarim agridi..:)hani cıkmamıssin.Ben ocakta inciri unutmusum tencere yandi onla ugrastim da

hosgeldin kaca bastin afrodit:)
inciri napıyosun tatlım:) ben kürünü yapıyorum da ondan ilgimi çektim:)

Günaydın kızlar..
Hemen menümü paylaşıp yolumuza devam edelim bakalım..
sabah(8:15) : 2kk kadar beyaz peynir, 5zeytin 1 dilim ekmek
öğle : bol rokalı salata, 100 gr ızgara tavuk
ara : 1 elma
akşam : 3 yk lahana çorbası, 2 yk nohut, 2yk pilav, 1 yk melemen, 2 yk mevsim salata

1 saat spor
1.5 lt su.

şu tlf işi çzülsün artık yaa.. normalde tlfondan giriyordum çocuk kucağımda da olsa rahat oluyırdu.. şimdi akşamları giremiyorum pcden..
dünkü menüm
sabah 2 haşl yumurta, 2 dilim ekmek 1 kk peynir, 3 zeytin yarım domates, dereotu, 1 tk nutella
ara: 1 portakal
öğle: 3 kaşık karnabahar, 4 kaşık pırasa, 4 kaşık yoğurt
akşam ciğer tava, salata yarım dilim ekmek
ara: 10 badem 2 kuru kayısı
su:3 lt
spor 45 dk lesli ile yürüyüş

Günaydın kızlar..
Hemen menümü paylaşıp yolumuza devam edelim bakalım..
sabah(8:15) : 2kk kadar beyaz peynir, 5zeytin 1 dilim ekmek
öğle : bol rokalı salata, 100 gr ızgara tavuk
ara : 1 elma
akşam : 3 yk lahana çorbası, 2 yk nohut, 2yk pilav, 1 yk melemen, 2 yk mevsim salata

1 saat spor
1.5 lt su.
menün çok güzel olmuş, spor da..

Gunaydin kizlar...Dünķü menum
sabah saat 09:00
1 haslanmis ymurta-1 dilim bugday ekmek-5 zeytin-kk peynir-bikac dilimdomates ve salatalik- 1 tk recel-1ck tereyag-1 yk dereotu
öglen Saat 13:00
yarim su bardagi süt-yarım su bardagı yulaf-3 kuru kayısı
ara saat 16:00
3 lokma ev receli-1 sekersiz cay
3 lokmada yumurta bugday ekmegiyle (kuzen geldi de öle atistirdi tabi bende)
Aksam saat 18:00
2 form bisküvi-1 glutensiz kurabiye-2 benimo -1 sekersiz cay
Saat 21:40
3 kasik tavuk 3 kasik yogurt
2 lt su
70 dakika tempolu yürüyüs

Back