- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk cnm iyiyim sen nasilsın ? Oooo ne güzel yap tatlım.nasil oldun düzeldimi hastalik ?Kizlar nasilsiniz?
bende sporumu yaptim. Yurudum. Eger yapabilirsem yatmadan plates de yapacagim.![]()
tşk cnm iyiyim sen nasilsın ? Oooo ne güzel yap tatlım.nasil oldun düzeldimi hastalik ?
Nabersin canim..Spor yapamadim misafir geldi cat kapı ancak gittiler yemek yapiyorum daha ayaklarim agriyo ama bugun acur cubur yedim eritmem lazimay 6102 ya ben altı bin yazmıştım telefondan yazınca herşey birbirine giriyor kusura bakma canım iyice kafanı karıştırdım ben![]()
azimli örnek takım elemanlarından bir tanesisisn yapma diyorum dinlemiyorsun kendini çok yorma o zamanPek degil ama yarin onemli oldugu icin kendimi az zorlayayim dedim![]()
olsun canım bugünde artık zaten geçen 4 gün boyunca hergün spor yaptın ama akşamı yemediğin iyi olmuşNabersin canim..Spor yapamadim misafir geldi cat kapı ancak gittiler yemek yapiyorum daha ayaklarim agriyo ama bugun acur cubur yedim eritmem lazimaksam yemegide yemicem..
tebrik ederim kaptan o zaman herşey yolundaBen sporumu yaptimmm
Abur cubur yemedik ama öğlen pide yedim bir porsiyon değil ama harimi biraz geçti sanirimtebrik ederim kaptan o zaman herşey yolundakaçamak yaptın mı bugün hiç acaba
![]()
o kaçamak sayılmaz 1 porsiyon yememişsin ayrıca öğlenmişAbur cubur yemedik ama öğlen pide yedim bir porsiyon değil ama harimi biraz geçti sanirim
Hedefin 53 canim 63 le basladim sanirimo kaçamak sayılmaz 1 porsiyon yememişsin ayrıca öğlenmişdüşünüyorum şimdi akşam ağır yemediysen menüne bakmak lazım tabi ama sen zaten az yiyorsun birşey olmaz sanırım
hedefin kaçtı kaptan senin merak ettim bide kaç kiloyla başladın acaba
![]()
daha varmış kiHedefin 53 canim 63 le basladim sanirim
Takildim kaldim canim ben resmen bi de kisin aliyorum ben yasin veriyorum ks hareket falan az bi de abur cubura basliyorum herhalde, evet canim artik duzenli spor yapmaya calisiyorumdaha varmış kiinşallah ulaşırsın kaptan senin bulunduğun kilodan sonra yavaş gidiyor özellikle loyalty de o yüzden veremiyor bence spor yapmıyordun demi geçen haftalarda düzenli olarak
bu düzenli spor yapma işi senin kilo vermeni hızlandırır diye düşünüyorum seni takipteyim özellikle şu anki hedefimin sınırlarında olduğun için
oraya inebilirsem belki hedefimi biraz aşağı çekerim ama önce oraya gelmem lazım
![]()
sana bir sır vereyim ben yazın kilo alıyorum genelde her işim tersten benim sıcak diye üşeniyorum çok dışarlarda dolanmıyorumTakildim kaldim canim ben resmen bi de kisin aliyorum ben yasin veriyorum ks hareket falan az bi de abur cubura basliyorum herhalde, evet canim artik duzenli spor yapmaya calisiyorum
dün vardı şu an kotonda indirim reklamı var yukarda da deniz seki nasıl zayıfladı gibi birşey var arada yanlışlıkla onlara tıklıyorum yazdıklarım boşa gidiyor yaAltta bu göbek nazil eriyecek reklami cikiyor mu sende de deadlinecim
Benimki çok yavasliyor herhalde canim aliyorum hemen, ben kendimi bildim bileli dikkat ediyorum ya yoksa çok seviyorum yemeğisana bir sır vereyim ben yazın kilo alıyorum genelde her işim tersten benim sıcak diye üşeniyorum çok dışarlarda dolanmıyorumama bak kışın vereceksin ne güzel olur yaza kadar hedefine ulaşırsın fıstık gibi olursun yazın istediğin şeyi giyersin tatile falan gidersin düşünsene hedef kilona inmişsin
aslında kışın metabolizma yavaşlıyor soğuk ya vucut ısısını ayarlamak için spor yaparak metabolizmayı hızlandırırz kiloları da veririz
![]()
Deniz seki nasil zayiflamis ki evet simdi koton vardün vardı şu an kotonda indirim reklamı var yukarda da deniz seki nasıl zayıfladı gibi birşey var arada yanlışlıkla onlara tıklıyorum yazdıklarım boşa gidiyor ya![]()
bende öyle ya bu kiloya gelene kadar dur deseydim daha iyiydi yemek yemeyi çok seviyorum aslında yapmayı da seviyorum tabi alıyorum otomatik olarakBenimki çok yavasliyor herhalde canim aliyorum hemen, ben kendimi bildim bileli dikkat ediyorum ya yoksa çok seviyorum yemeği
ben bir iki kez açtım yanlışlıkla alkali su falan filan bişeyler reklamı ya klasik o göbek yağı falan aynı ürün reklamı sanırımDeniz seki nasil zayiflamis ki evet simdi koton var