Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi eğlenceler!!

canım iyi olursam yapacagım ama su an yarın sunum var. yatakta kucagımda bilgisayar sunum hazırlıyorum :((

aksam yemeklerini erkenden yiyebilenlere cok özeniyoruum :)

iyi eglenceler tekrardan

sabahları ac karnına tartılmak en saglıklısı

canım loyalty genelde gec kalkıyor gec kahvaltı yapıyor. bence onu erkene cekebilir. Diyetisyenler en gec 9.30 da kahvaltınızı yapmıs olun diyorlar.
kolay gelsin canım hem hastasin hem yoğun :( evet loyalty bunu deneyebilir metabolizmayi uyandirir hem aslında hafif aralar da koyabilir akşama kadar birde böyle denesin ben ona sağlıklı bir liste arastirayim :-) bu arada erken aksam yemeği yediğim icin öğlenleri çorba yoğurt yiyorum çoğu zaman evde yemek yoksa zaten hafif geciriyorum ogleni :-) bugün zeytinyağlı ayvali portakalli kereviz var akşama pismedi daha öğlen yiycektim akşama artık menum belli oldu:-)

cuma günü ben de tartı resmini profil yapıcam..
bir tane kumaş pantolonım vardı ilk doğumumdan sonra almıştım 70li kilolarda.. olmuyordu bana.. bu sabah giydim çok da rahat oldu.. sevindim giyecek birşeyim daha oldu.. yine öylebir kot pant var atmadıysam onu deneyeyim..her bedenden var zaten pantolon..36-38-40-42-44 ..ama en cok 36-38.. AHHH yine girebileckmiyim onların içine ya elbiselerimmm bekliyorlar beni dolapta ..hüzünlendim birden

nerdesiniz alemciler

yeni yıla 75 le girmek istiyorum..yarım kilo daha veriebilrisem olacak..
benim minik kuşum bir uyuyo bir uyanıyor öksürük uyutmuyorki yavrumu..
burdayım ben :-) yeniyila 1 hafta var girersin bence rahat hem perşembeye 2gun var bir 100 200 gr daha versen hedefin altına bile inebilirsin haftaya:-) ay kiyamam ki ona gecmis olsun bir çocukların birde yaslilarin hasta olmasına özellikle dayanamıyorum ben daha ağır atlatiyorlar hastalığı umarım çabucak iyileşir:KK19:

kolay gelsin canım hem hastasin hem yoğun :KK43: evet loyalty bunu deneyebilir metabolizmayi uyandirir hem aslında hafif aralar da koyabilir akşama kadar birde böyle denesin ben ona sağlıklı bir liste arastirayim :-) bu arada erken aksam yemeği yediğim icin öğlenleri çorba yoğurt yiyorum çoğu zaman evde yemek yoksa zaten hafif geciriyorum ogleni :-) bugün zeytinyağlı ayvali portakalli kereviz var akşama pismedi daha öğlen yiycektim akşama artık menum belli oldu:-)
kereviz hiç yemedim ben.. portakallı sını da yemedim.. göndersene bana tadına bakayım

burdayım ben :-) yeniyila 1 hafta var girersin bence rahat hem perşembeye 2gun var bir 100 200 gr daha versen hedefin altına bile inebilirsin haftaya:-) ay kiyamam ki ona gecmis olsun bir çocukların birde yaslilarin hasta olmasına özellikle dayanamıyorum ben daha ağır atlatiyorlar hastalığı umarım çabucak iyileşir:KK19:
sorma tatlım yaa minicik daha grip ilacı da veremiyoruz .. sadece balgam sökücü veriyorum.. akşamları inliyor resmen ağrısı oluyor herhalde calpol veriyorum çay kaşığıyla

cuma günü ben de tartı resmini profil yapıcam..
bir tane kumaş pantolonım vardı ilk doğumumdan sonra almıştım 70li kilolarda.. olmuyordu bana.. bu sabah giydim çok da rahat oldu.. sevindim giyecek birşeyim daha oldu.. yine öylebir kot pant var atmadıysam onu deneyeyim..her bedenden var zaten pantolon..36-38-40-42-44 ..ama en cok 36-38.. AHHH yine girebileckmiyim onların içine ya elbiselerimmm bekliyorlar beni dolapta ..hüzünlendim birden
o gireceksin tabi zamanla fistik gibi olacaksın yine o büyük bedenlere ihtiyacın kalmayacak elbiselerini tekrar giyeceksin hatta bizde gorucez :-)

kereviz hiç yemedim ben.. portakallı sını da yemedim.. göndersene bana tadına bakayım
göndereyım canım:-) bizde ilk defa yaptık arkadasimda yemistim beğenmiştim portakal suyuyla pisiyor tam kış yemeği bence:-)

sorma tatlım yaa minicik daha grip ilacı da veremiyoruz .. sadece balgam sökücü veriyorum.. akşamları inliyor resmen ağrısı oluyor herhalde calpol veriyorum çay kaşığıyla
ben bu yaşta hasta olunca kötü oluyorum cocuk ne yapsin derdinide anlatamıyor iyilessin kısa sürede:(

Kizlar nabersiniz..Doktordan geliyorum..Kasık ağrım varda kist sandı. Degilmis cok sükür..Bu arada önerilero okudum.Son bikac gündür erken kalkmaya calisiyorum bugunde erken kalktım..Kahvaltimi hafif gecirdim simdi yedim biseyler..Aksamlari hafif gecirip araları gündüz yapmam gerek..Şu yulaf kepegini unutuyorum yicem hergün aslinda..Acaip tok tutuyomus..Bu arada incir kürü yapmaya basladim bugun ama korkuyorum kilo yaparmi acaba..Bebek istiyoruz ama cok sisirirmi 9 inciri 3 bardak suda kaynatip acken suyunu iciyosun..

Kizlar nabersiniz..Doktordan geliyorum..Kasık ağrım varda kist sandı. Degilmis cok sükür..Bu arada önerilero okudum.Son bikac gündür erken kalkmaya calisiyorum bugunde erken kalktım..Kahvaltimi hafif gecirdim simdi yedim biseyler..Aksamlari hafif gecirip araları gündüz yapmam gerek..Şu yulaf kepegini unutuyorum yicem hergün aslinda..Acaip tok tutuyomus..Bu arada incir kürü yapmaya basladim bugun ama korkuyorum kilo yaparmi acaba..Bebek istiyoruz ama cok sisirirmi 9 inciri 3 bardak suda kaynatip acken suyunu iciyosun..
ne yapalım canım aynı ışte incir kurunu neden yapıyorsun incir cok şekerli ama cok olmazsa yiyebilirsin sanırım tam emin değilim ama:-)

ne yapalım canım aynı ışte incir kurunu neden yapıyorsun incir cok şekerli ama cok olmazsa yiyebilirsin sanırım tam emin değilim ama:-)
Incir kürünü kolay hamile kalmak icin yapiyorum..Yani bu sabah basladim..21 günmüs..Aslında yapmicaktim incir, kuru üzum falan sevmem hic bide kilo yapiyomus dedim.Esimde bana kızdı hem hamile kalmak istiyosun hem zayiflamak karar ver dedi.
Bende zayif hamile kalmak istiyorum dedim:KK49:O keciboynuzu iciyomus bende bunu yapcakmisim..

iyi olmana sevindim canım.. bence incir kürünün zararı omaz çünkü suyunu içeceksin çok kalorili olmaz.. sabah saatlerinde içersin bir de ..yeme alışkanlığını değiştirmek iyi fikir ..bence de öğle daha iyi yiyip akşam az yemek daha faydalı

bende hep burdayım nobetci gibi:-) bugün sabah 48 dk koşu bandında tempolu yürüdüm aslında yarım saat yuruyecektim ama arkadasim geldi sohbet ederken geçmişim yarım saati :-) bugünde spor yapmış oldum bu sayede:-)
ayy ne güzel ben de özledim koşu bandımııı.. benimki balkonda.. normalde çocoğu uyutup çıkıyordum o uyanan kadar.. ama şimdi hasta ya 10 dk da bir uyanıyor.. dü yapamadım mesela..

Incir kürünü kolay hamile kalmak icin yapiyorum..Yani bu sabah basladim..21 günmüs..Aslında yapmicaktim incir, kuru üzum falan sevmem hic bide kilo yapiyomus dedim.Esimde bana kızdı hem hamile kalmak istiyosun hem zayiflamak karar ver dedi.
Bende zayif hamile kalmak istiyorum dedim:KK49:O keciboynuzu iciyomus bende bunu yapcakmisim..
sadece sabah mi iciyorsun peki cok etkilemez bence suyunu iciyorsun ya ama bilemedim ben:-) hayırlı olur inşallah canım;-)

ayy ne güzel ben de özledim koşu bandımııı.. benimki balkonda.. normalde çocoğu uyutup çıkıyordum o uyanan kadar.. ama şimdi hasta ya 10 dk da bir uyanıyor.. dü yapamadım mesela..
iyilessin yaparsın eskisi gibi :-) bizim sitenin var spor salonu iki koşu bandı bisikletler falan var ben inmeye useniyorum yan bloğun altında dışarı cikiyorum useniyorum halbuki oyle uzak falan da değil ben kilo vermeye arkadasimda kilo almaya çalışıyor birbirimize bakıp guluyoruz :-) çağırdı gel yürüyelim dedi ama yoruldum baya:-)

Selam kizlar ;) yazdiklarinizi okudum ama yine alinti yapamiyorum.

loyalty88 loyalty88 bence incir kuru yapmak cok etkilemez. Sogankurunu denemis miydin? Onun icinde cok etkili demislerdi. Bir arkadasim yapmisti ve sogan kokmadigini soylwmisti. Ben nedense hep kokacagini dusunup tiksinirdim.

ispanyol ispanyol benim dolap da ayni. Giyecek bisey bulamiyorum. Bu arada profil foton bir harika!

deadline deadline bu haftaki basarimizda payin cok yuksek. 200 300 gram vermis olmamiz bile baslangic icin super bence. bu arada genelin aksine ben kerevizi cok severim. Tarifini verir misin bana da ?

Uef ben cok sıkıldım ve hala islerim bitmedi. Bazen ev kadini olsam hastayken rahatca yatabilsem diyorum ;)) ruhumda gizli bir tembellik var.

Back