- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
kolaylıklar diliyorum canımBen o kadina dayanamiyorum. Mıymıy konusup duruyor. :)
canim ya ben eylul - temmuz arasi genelde boyleyim. Su an is haricinde baska bir freelance isim de var. Ona ayrica bu temponun haricinde kosusturuyorum (bilgisayar basinda :d)
tatil yilbasi tatilinde evde aylaklik yapabilmek icin bu hafta cok calismam lazim mesela.
evet iş olunca da eş sendromuna giriyor çevredekiler o yüzden dert hiç bitmiyor yaniHome home sweet home diye bosa dememisler :) insanlar hemen ishayatina atilmak para kazanmak istiyor. Ben eger maddi imkanlar varsa biraz gezio biraz aylaklik edip oyle baslanmali diyorum. Cunku eninde sonunda olecegiz ve is hayatinin icinde hayati doyasiya yasamak cok zor. Dunya turuna cikmak, arkadaslarla gezmek eglenmek, kahveni cayini alip kitap okumak, film izlemek, puzzle yapmak, piknik yapmak yeni tatlar yeni tecrubeler yasamak.. insanlar bunlari gozardi ediyor. Herkes aman ise gireyim diyor ama bildigin ayagina pranga takmak bu. Maddi imkanlar yoksa o kisma bisey demiyorum
görüşürüz tatlımNeyse kizlar bugun buralar cok sessiz. Ben de gidiyorum , yarin gorusuruz
hiç moralini bozma canım bizde var o düşüncesizlik. allah sabır versin umursama insanlarıinan deniyorum ama oyle boşum ki yapacak bişey olmayınca bişeyle uğrasmayınca bunu düşünürken buluyorum hep kendimi.. 2 aydır yumurtlamıyormusum ne yapıcam sasırdım .. cevre baskısı da cabası.. bugun arkadasımın mevlidine gittim dayımın oğluyla ben tanıstırmıştım.. benden sonra evlendi cocuğu oldu o bile soruyo bebek yok mu dah diye.. düşük yaptığımı da biliyo diğer insanlar da sorunca imal imalı cok kotu oldum cıktım ordan eve geldim ağladım hala aklıma geldikçe de ağlıyorum allah da sitem etmek istemiyorum ama gerçekten kötüyüm.. dün kvdelere gittik o da aman yukarı uzanma aman ağır kaldırma.. acıkca sölemiyolar ama onlar bile böle belli ediyolar isteklerini.. ne yapıcam sasırdım canm evden dısarı cıkmak istemiyo hamile insan görmeye daynamıyorum.. kısacası cok kötüyüm..
inşallah almazsın canım tartın çok güzelmiş ama:)Ben de merak icindeyim bakalim alacak miyim.
aynen pc başına geçtim bende sürekli bir hata oluştu deyip yeniden açıyor benimki deayy bu tlf deli etti beni deliiii..giriyorumokuyamıyorum, okuyorum alıntı yapamıyporum.. kaç teşebbüsüm hüzünle son buldu..
kaptan @ yapinca önceden bildirim geliyordu simdi hakikaten gelmiyor galiba dagatesi sormuş ya o yüzden gözden kaciriyorum demek bazı mesajlari güncellemeden sonra olmuş demekki ya tüm yazdıklarım boşuna mi gidiyor nasıl ulasicam ben sizeteşekkürler tatlım ugrarız
aynen canım bilg açtım bende
yok sanıyorum tatlım
moralini bozma canım hayırlısı olsun
düzelir canım ya üzülme sürekli bişeyler değişiyor istekaptan @ yapinca önceden bildirim geliyordu simdi hakikaten gelmiyor galiba dagatesi sormuş ya o yüzden gözden kaciriyorum demek bazı mesajlari güncellemeden sonra olmuş demekki ya tüm yazdıklarım boşuna mi gidiyor nasıl ulasicam ben size
düzelir umarım kaptan aprili sana havale ediyorum kaptan burda olursan sorguya çek spor yapmismidüzelir canım ya üzülme sürekli bişeyler değişiyor iste
ederim canım o dışarda sanırım uğramadı hala baksanadüzelir umarım kaptan aprili sana havale ediyorum kaptan burda olursan sorguya çek spor yapmismi
kaptan yine ben geldim meyve yedim geldim portakal yiyince bir enerji geldi uykum kaçtı bir uğrayıp dedim gidip yeşilçay yapayim onu da iceyim herkes nereye kaybolmuş cok kaynatmayin dedim de herkes gitsin demedimederim canım o dışarda sanırım uğramadı hala baksana
Yok canm tup asilama vs olmadi ole bi sorunumuz yok allaha sukur normal sekilde hamile kalabiiyorum ama dusukten sonra bi yum olustu catlamadi kiste donustu ondan Sonrada hep yumurta olusmadan adet gordum yine ole.. Neden olmuyo nasil olur Sorucam Bakalim
ayy o da olmuyor kuzum.. daha yazmaya başlarken internet durduruldu yazıyor başa dönüyor..neyse pcden yazcaz artıktek tek alıntılamayı denesene ? bende coklu alıntı yapamıyorum cepten. Özledik seni!!!
sorun yapma tatlım o zaman .. düzene girmesi zaman alabilir.. ne kadar oldu düşük yapalı..sıkmıyorum üzmüyorum inşallah sorularımla seniYok canm tup asilama vs olmadi ole bi sorunumuz yok allaha sukur normal sekilde hamile kalabiiyorum ama dusukten sonra bi yum olustu catlamadi kiste donustu ondan Sonrada hep yumurta olusmadan adet gordum yine ole.. Neden olmuyo nasil olur Sorucam Bakalim
Bi yoklama yapalim istersen canimkaptan yine ben geldim meyve yedim geldim portakal yiyince bir enerji geldi uykum kaçtı bir uğrayıp dedim gidip yeşilçay yapayim onu da iceyim herkes nereye kaybolmuş cok kaynatmayin dedim de herkes gitsin demedim
Aprilim kusum spor nerdeeKızlar ehh nihayet bir yazabildim :) çok yoğundum tel şarjıda bitti bitcek şuanda aksilik işte
Dünkü menümdeadline
Sabah10:30
1 yumurta haşlama
Bir kk peynir
Beş zeytin
1tatlı kş nutella
İki dilim ekmek
İki çay
Ara 13:30
5findik 5 badem
Akşam18:00
Bir kase mercimek çrb
3köfte
İki kş piyaz
İki kş pilav
Ara21:30
Bir türk kahvesi
Bir lokum
2 ltsu
Spor yok
kaptan tam yatacaktım bir bakayım dedim siteye tam benim yapacağım yorumu yapmışsınAprilim kusum spor nerdee
kaptan yoklamayi yaptım herkes bildirim yaptı aprilde bugün spor yapmış mi yarın göreceğiz menüsünde artık pesini bırakmamBi yoklama yapalim istersen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?