Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kolaylıklar diliyorum canım

evet iş olunca da eş sendromuna giriyor çevredekiler o yüzden dert hiç bitmiyor yani
Neyse kizlar bugun buralar cok sessiz. Ben de gidiyorum , yarin gorusuruz
görüşürüz tatlım
hiç moralini bozma canım bizde var o düşüncesizlik. allah sabır versin umursama insanları

Ben de merak icindeyim bakalim alacak miyim.
inşallah almazsın canım tartın çok güzelmiş ama:)
ayy bu tlf deli etti beni deliiii..giriyorumokuyamıyorum, okuyorum alıntı yapamıyporum.. kaç teşebbüsüm hüzünle son buldu..
aynen pc başına geçtim bende sürekli bir hata oluştu deyip yeniden açıyor benimki de

teşekkürler tatlım ugrarız

aynen canım bilg açtım bende

yok sanıyorum tatlım

moralini bozma canım hayırlısı olsun
kaptan @ yapinca önceden bildirim geliyordu simdi hakikaten gelmiyor galiba dagatesi sormuş ya o yüzden gözden kaciriyorum demek bazı mesajlari güncellemeden sonra olmuş demekki ya tüm yazdıklarım boşuna mi gidiyor nasıl ulasicam ben size

düzelir canım ya üzülme sürekli bişeyler değişiyor iste

ben gidiyorumguzeller telefona 10 dk dan fazla bakamıyorum basım ağrıyor gelemezsem yarın görüşürüz sıcak birşeyler içip uyurum april gelince spor yapmismi sorarsınız size emanet ediyorum yarın bakarim cok kaynatmayin aklim burda kalıyor sonra şaka şaka muhabbet edin siz belki uğrarım belli olmaz

Yok canm tup asilama vs olmadi ole bi sorunumuz yok allaha sukur normal sekilde hamile kalabiiyorum ama dusukten sonra bi yum olustu catlamadi kiste donustu ondan Sonrada hep yumurta olusmadan adet gordum yine ole.. Neden olmuyo nasil olur Sorucam Bakalim

tek tek alıntılamayı denesene ? bende coklu alıntı yapamıyorum cepten. Özledik seni!!!
ayy o da olmuyor kuzum.. daha yazmaya başlarken internet durduruldu yazıyor başa dönüyor..neyse pcden yazcaz artık
sorun yapma tatlım o zaman .. düzene girmesi zaman alabilir.. ne kadar oldu düşük yapalı..sıkmıyorum üzmüyorum inşallah sorularımla seni

Aprilim kusum spor nerdee
kaptan tam yatacaktım bir bakayım dedim siteye tam benim yapacağım yorumu yapmışsın öncelikle seni tebrik ediyorum spor yaptigin icin insana bir aferincanım aprilcim kaptan yardımcımız spor yaptın mi bugün dün zaten spor yapmamistin günün değildi bugün yapman gerekiyordu hani bak yavaştan ceza gozukmesin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…