- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tatlım o dünkü menüm :) spor bugünkü menüde olacak :)))Aprilim kusum spor nerdee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım o dünkü menüm :) spor bugünkü menüde olacak :)))Aprilim kusum spor nerdee
caliskan öğrenciler sanada kocaman tebrikler o zamanTatlım o dünkü menüm :) spor bugünkü menüde olacak :)))
hahayyyy tabi yaptım hemde iki saat durmadan yürüdüm siz beni ne sandınız kızlar heee :))))))kaptan tam yatacaktım bir bakayım dedim siteye tam benim yapacağım yorumu yapmışsınöncelikle seni tebrik ediyorum spor yaptigin icin insana bir aferin
canım aprilcim kaptan yardımcımız spor yaptın mi bugün dün zaten spor yapmamistin günün değildi bugün yapman gerekiyordu hani
bak yavaştan ceza gozukmesin sana
![]()
Çok mersi canımmmm :)caliskan öğrenciler sanada kocaman tebrikler o zaman![]()
aferin benden sanahahayyyy tabi yaptım hemde iki saat durmadan yürüdüm siz beni ne sandınız kızlar heee :))))))
Tabiiki cnm aynen bende bugün bittim gezmekten.Gözlerim acıyor hayret pazar gecesi sendromum yok ben de kaçtım herkese iyi geceler güzellerherkes geldigine ve herşey tamam olduğuna göre ben gidip yatabilirim rahatlıkla değilmiiyi geceler yarın görüşürüz
![]()
Kıyamam ya.. Canım nerde yasıyorsun ekonomik durumun nedir bilmiyorum ama belediyelerin cok güzel ücretsiz kursları oluyor, ya da derneklerin vakıfların faaliyetleri oluyor(ebru dersi,müzik dersi vs gibi) onlara bir bakmanı tavsiye ederim. cok cüzzi miktarlara cok güzel kurslar var. şehrini paylaşırsan senin için arastırmaya da calısırım. İnsan evde bos olunca tabi ki düşünür aklına gelir. O yüzden kendine bir ugras bul ve bir süre cevreden uzak kal ( anlayıssız insanlardan elbette yakın arkadaslarından değil) . insanların agzı torba değil ki büzesin bu durum için denilmiş sanırım. biraz sert tepki vermeyi denedin mi bilmiyorum ama ben o ortamda yanında olsam size ne milletin bebeginden yatak odasından" gibi sivri bir cıkıs yapar herkesin agzını kapatırdım. insanlar ne yazıkki artık hassas noktalara basmayı bir marifet sanıyorlar. kv için direkt laf demek saygısızlık olur diyorsan esinle konus baskı yapmamalarını saglasın. yapabiliyorsan sen acıkca karısmayın diye hislerini dile getir. Cok zor bir imtihan Allah kalbine ferahlık versin. Sitem ya da isyan etme demek eminim cok kolay ama bir şeylere isyan etmek senin kalbini yorar (inancın nasıl bilmiyorum ama inanclı olmasa bile bir kişinin neye olursa olsun isyanı hep kalbini yorar, o yüzden inanclıysan sıkıca sarıl dua et ve O'na sıgın. ya da isyanını at içinden kalbinin yükünü azalt)
Seni yoracak insanlarla görüşme bir süre, kvlerden cok kacamazsın ama onu da eşin halledebilir.
Yukarıda dedigim gibi bir sosyalleşme imkanın yoksa, kitap oku. cidden diyorum bunu. Bazı kitaplar öyle sürüklüyor ki insanı kafasından hersey ucup gidiyor. Sana böyle iyi gelecek kitapları oku. Puzzle alıp yapmayı dene, sudoku oyna (kafasını iyi mesgul ediyor insanın) , bebek için bir süre askıya almıs gibi davran. evliliğin esinin tadını cıkart. bol bol dua et. hislerini yaz. konusmazsa insan patlar cünkü, kendini rahatlat. hatta günlük tut, ileri de cocugun büyüyünce ona verirsin ve bence bu bir anneden gelen müthiş bir hediye ! düşünsene hele bir de kız cocuguna hediye ettiğini! demem o ki evde yalnız aglama, gel buraya paylaş (topikte olmasa bile özel mesajla bana her zaman yazabilirsin) bir ses insana her zaman iyi gelir.
Umarım ukalaca yorumlar yapmamısımdır. Senin için ismen (afrodit diye tabi :) ) dua ediyorum. O yüzden lütfen lütfen üzülme, her şeyin bir vakti var. Daha vakti gelmemiştir, biraz daha sabır. Lütfen, sen kalbine iyi bak...
dünya turu yapacak para bende de yok :))) Bir an önce iş hayatına atılmak demek, strese,insanlarla ugrasmaya, gereksiz aptalca işleri mecburen yapmaya baslamak demek. Hayatının tadını cıkar canımcım tadını :)
mor kelem salatası nedir ? cok az yemişsin sanki ya ?
profil fotonun inşallah hedefli halini de görürüz !
yok canm aksine konustukça iyi geliyor cevremde pek bunları konusabileceim insan yok .. ağustosun 10unda düşük yaptım kürtajla temizlediler doktor 2ay korun dedi korundum.. sonraki ay kist cıktı bir ay da dk hapı kullandım kist eridi ama 2 seferdir de yum oluşmamış diyo doktor hep böle giderse diye korkuyorum.. yani sürekli bi sorun cıkması beni de ister istemez strese sokuyoayy o da olmuyor kuzum.. daha yazmaya başlarken internet durduruldu yazıyor başa dönüyor..neyse pcden yazcaz artık
sorun yapma tatlım o zaman .. düzene girmesi zaman alabilir.. ne kadar oldu düşük yapalı..sıkmıyorum üzmüyorum inşallah sorularımla seni
menun güzel canm :)Dünkü menümdeadline
Sabah10:30
1 yumurta haşlama
Bir kk peynir
Beş zeytin
1tatlı kş nutella
İki dilim ekmek
İki çay
Ara 13:30
5findik 5 badem
Akşam18:00
Bir kase mercimek çrb
3köfte
İki kş piyaz
İki kş pilav
Ara21:30
Bir türk kahvesi
Bir lokum
2 ltsu
Spor yok
Bozma moralini canim bana da evde kaldi muamelesi yapiyorlar en sevdigim atasozlerinden biri ki nasreddin hoca fikrasidir ayni zamanda elin agzi torba degil ki buzesin:)yok canm aksine konustukça iyi geliyor cevremde pek bunları konusabileceim insan yok .. ağustosun 10unda düşük yaptım kürtajla temizlediler doktor 2ay korun dedi korundum.. sonraki ay kist cıktı bir ay da dk hapı kullandım kist eridi ama 2 seferdir de yum oluşmamış diyo doktor hep böle giderse diye korkuyorum.. yani sürekli bi sorun cıkması beni de ister istemez strese sokuyo
ayy ac acına gezmissin resmen..Dünkü menümdeadline
Sabah 09:00
Bir bardak süt
Ara 12:30
Yarım simit
Öğle 15:00
Bir porsiyon ıslama köfte (dışardaydık)
Bir ayran
Akşam 19:00
Bir kase ezogelin çrb
Salata
2lt su
2saat yürüyüş(1 saati koşu bandı 1 saati dışarıda)
Yorguuuun ve yoguuuuuuuunGünaydın arkadaşlar nasılsınız??ben sendromlu bi şekilde devam işte...
Gunaydin pazartesi sendromu mu?Bende 8 de trafikteydim sinir oldum..Sımdi evdeym uyumamak icin direniyorum..Günaydın arkadaşlar nasılsınız??ben sendromlu bi şekilde devam işte...