Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben o kadina dayanamiyorum. Mıymıy konusup duruyor. :)

canim ya ben eylul - temmuz arasi genelde boyleyim. Su an is haricinde baska bir freelance isim de var. Ona ayrica bu temponun haricinde kosusturuyorum (bilgisayar basinda :d)

tatil yilbasi tatilinde evde aylaklik yapabilmek icin bu hafta cok calismam lazim mesela.
kolay gelsin canım umarım en kisa sürede işlerin azalır tatil yaparsın dinlenecek zaman bulursun:-) bende ilk başta sinir oluyordum alıştım simdi evde yapmak icin iyi oluyor sonuçta idare ediyor beni en azından:-)

kolay gelsin canım umarım en kisa sürede işlerin azalır tatil yaparsın dinlenecek zaman bulursun:-) bende ilk başta sinir oluyordum alıştım simdi evde yapmak icin iyi oluyor sonuçta idare ediyor beni en azından:-)

Home home sweet home diye bosa dememisler :) insanlar hemen ishayatina atilmak para kazanmak istiyor. Ben eger maddi imkanlar varsa biraz gezio biraz aylaklik edip oyle baslanmali diyorum. Cunku eninde sonunda olecegiz ve is hayatinin icinde hayati doyasiya yasamak cok zor. Dunya turuna cikmak, arkadaslarla gezmek eglenmek, kahveni cayini alip kitap okumak, film izlemek, puzzle yapmak, piknik yapmak yeni tatlar yeni tecrubeler yasamak.. insanlar bunlari gozardi ediyor. Herkes aman ise gireyim diyor ama bildigin ayagina pranga takmak bu. Maddi imkanlar yoksa o kisma bisey demiyorum

Canim bence cok stres yapiyorsun ve kafanda surekli o konu var o yuzden oluyor. Ben stresliyken dongum bozulur. Vucudun tepki veriyor olabilir beni biraz rahatlat diye. Bir sure kafani uzaklastirabilsen cok guzel olur bence
inan deniyorum ama oyle boşum ki yapacak bişey olmayınca bişeyle uğrasmayınca bunu düşünürken buluyorum hep kendimi.. 2 aydır yumurtlamıyormusum ne yapıcam sasırdım .. cevre baskısı da cabası.. bugun arkadasımın mevlidine gittim dayımın oğluyla ben tanıstırmıştım.. benden sonra evlendi cocuğu oldu o bile soruyo bebek yok mu dah diye.. düşük yaptığımı da biliyo diğer insanlar da sorunca imal imalı cok kotu oldum cıktım ordan eve geldim ağladım hala aklıma geldikçe de ağlıyorum allah da sitem etmek istemiyorum ama gerçekten kötüyüm.. dün kvdelere gittik o da aman yukarı uzanma aman ağır kaldırma.. acıkca sölemiyolar ama onlar bile böle belli ediyolar isteklerini.. ne yapıcam sasırdım canm evden dısarı cıkmak istemiyo hamile insan görmeye daynamıyorum.. kısacası cok kötüyüm..

Neyse kizlar bugun buralar cok sessiz. Ben de gidiyorum , yarin gorusuruz
telefon manyağa bagladi kendi kendine takılıyor:-) bende ise başlasam diye uzuluyorum simdi sen yazınca iyi ya biraz dinleneyim diye düşündüm maddi olarak dünya turu yapacak kadar iyi değiliz tabi:-) onun disindakileri yapabilirim benim tek sıkıntım arkadaşlarım hep uzakta birileri olsa daha iyi olacak insan tek başına sıkılıyor bir yerden sonra :-)

Son düzenleme:
deadline deadline dunku menum
sabah 10da yaptım kahvaltıyı
1yumurta
1bardak çay
2dilim ekmek
bikaç zeytin

öğlen
karısık salata bi kase
yarım kase de mor kelem salatası yapmışlar gündeydim sadece onları yedim çay içtim

akşam evde bi tabak barbunya 1dilim kepek ekmek yedim
arkadasllara gittik orda da kısır yedim bi küçük kase yağsız yapmış benm için..
çay içtim
nescafe içtim bi bardak da..
1.5lt de su içtim

inan deniyorum ama oyle boşum ki yapacak bişey olmayınca bişeyle uğrasmayınca bunu düşünürken buluyorum hep kendimi.. 2 aydır yumurtlamıyormusum ne yapıcam sasırdım .. cevre baskısı da cabası.. bugun arkadasımın mevlidine gittim dayımın oğluyla ben tanıstırmıştım.. benden sonra evlendi cocuğu oldu o bile soruyo bebek yok mu dah diye.. düşük yaptığımı da biliyo diğer insanlar da sorunca imal imalı cok kotu oldum cıktım ordan eve geldim ağladım hala aklıma geldikçe de ağlıyorum allah da sitem etmek istemiyorum ama gerçekten kötüyüm.. dün kvdelere gittik o da aman yukarı uzanma aman ağır kaldırma.. acıkca sölemiyolar ama onlar bile böle belli ediyolar isteklerini.. ne yapıcam sasırdım canm evden dısarı cıkmak istemiyo hamile insan görmeye daynamıyorum.. kısacası cok kötüyüm..
ay üzülme canım ya insanlar nankör ışte kendi başlarına gelmeyince söylemesi kolay geliyor hiç sevmiyorum oyle insanları herşey zamanı gelince olur cok stres oluyorsun birde o da olumsuz etkiliyor kuzenimde baya bekledi cocuk icin 5 yıl sonra oldu çocuğu bu arada düşük yaptı falan ama simdi 1.5 yaşında çocuğu allah sağlıklı çocuklar versin sana sende dinleme o insanları:(

gecmis olsun tekrar niye oyle oldu acaba kendine dikkat et hatta olmadı bir doktora gorunursun

ben her bulduğum yere yatiyorum bugün kaptan hasta olmayı hiç sevmiyorum:-)

biri beni durdursun zaten şimdilik ben göz actirmiyorum ilerde sallarsam tabi bilemem o zaman :-) dinlendikten sonra bekleriz o zaman dikkat et bu arada verdiklerini alma :cool:

Ben de merak icindeyim bakalim alacak miyim. :KK45:

ay üzülme canım ya insanlar nankör ışte kendi başlarına gelmeyince söylemesi kolay geliyor hiç sevmiyorum oyle insanları herşey zamanı gelince olur cok stres oluyorsun birde o da olumsuz etkiliyor kuzenimde baya bekledi cocuk icin 5 yıl sonra oldu çocuğu bu arada düşük yaptı falan ama simdi 1.5 yaşında çocuğu allah sağlıklı çocuklar versin sana sende dinleme o insanları:KK43:
sağol canm desteğin için insallah verir bir an önce sağlıklısını hayırlısını

deadline deadline canım çok geçmiş olsun..bol sıvı al dinlen.. inşallah çabuk atlatırsın
A afrodit26 kuzum üzülme nolursun.. üzerindeki baskıyı stresi yenmen lazım önce.. sakın umudunu yitirme..daha önce konuştuk mu bilmiyorum.. aşılama tüp bebek vs denediniz mi..

Kıyamam ya.. Canım nerde yasıyorsun ekonomik durumun nedir bilmiyorum ama belediyelerin cok güzel ücretsiz kursları oluyor, ya da derneklerin vakıfların faaliyetleri oluyor(ebru dersi,müzik dersi vs gibi) onlara bir bakmanı tavsiye ederim. cok cüzzi miktarlara cok güzel kurslar var. şehrini paylaşırsan senin için arastırmaya da calısırım. İnsan evde bos olunca tabi ki düşünür aklına gelir. O yüzden kendine bir ugras bul ve bir süre cevreden uzak kal ( anlayıssız insanlardan elbette yakın arkadaslarından değil) . insanların agzı torba değil ki büzesin bu durum için denilmiş sanırım. biraz sert tepki vermeyi denedin mi bilmiyorum ama ben o ortamda yanında olsam size ne milletin bebeginden yatak odasından" gibi sivri bir cıkıs yapar herkesin agzını kapatırdım. insanlar ne yazıkki artık hassas noktalara basmayı bir marifet sanıyorlar. kv için direkt laf demek saygısızlık olur diyorsan esinle konus baskı yapmamalarını saglasın. yapabiliyorsan sen acıkca karısmayın diye hislerini dile getir. Cok zor bir imtihan Allah kalbine ferahlık versin. Sitem ya da isyan etme demek eminim cok kolay ama bir şeylere isyan etmek senin kalbini yorar (inancın nasıl bilmiyorum ama inanclı olmasa bile bir kişinin neye olursa olsun isyanı hep kalbini yorar, o yüzden inanclıysan sıkıca sarıl dua et ve O'na sıgın. ya da isyanını at içinden kalbinin yükünü azalt)

Seni yoracak insanlarla görüşme bir süre, kvlerden cok kacamazsın ama onu da eşin halledebilir.

Yukarıda dedigim gibi bir sosyalleşme imkanın yoksa, kitap oku. cidden diyorum bunu. Bazı kitaplar öyle sürüklüyor ki insanı kafasından hersey ucup gidiyor. Sana böyle iyi gelecek kitapları oku. Puzzle alıp yapmayı dene, sudoku oyna (kafasını iyi mesgul ediyor insanın) , bebek için bir süre askıya almıs gibi davran. evliliğin esinin tadını cıkart. bol bol dua et. hislerini yaz. konusmazsa insan patlar cünkü, kendini rahatlat. hatta günlük tut, ileri de cocugun büyüyünce ona verirsin ve bence bu bir anneden gelen müthiş bir hediye ! düşünsene hele bir de kız cocuguna hediye ettiğini! demem o ki evde yalnız aglama, gel buraya paylaş (topikte olmasa bile özel mesajla bana her zaman yazabilirsin) bir ses insana her zaman iyi gelir.

Umarım ukalaca yorumlar yapmamısımdır. Senin için ismen (afrodit diye tabi :) ) dua ediyorum. O yüzden lütfen lütfen üzülme, her şeyin bir vakti var. Daha vakti gelmemiştir, biraz daha sabır. Lütfen, sen kalbine iyi bak...

telefon manyağa bagladi kendi kendine takılıyor:-) bende ise başlasam diye uzuluyorum simdi sen yazınca iyi ya biraz dinleneyim diye düşündüm maddi olarak dünya turu yapacak kadar iyi değiliz tabi:-) onun disindakileri yapabilirim benim tek sıkıntım arkadaşlarım hep uzakta birileri olsa daha iyi olacak insan tek başına sıkılıyor bir yerden sonra :-)

dünya turu yapacak para bende de yok :))) Bir an önce iş hayatına atılmak demek, strese,insanlarla ugrasmaya, gereksiz aptalca işleri mecburen yapmaya baslamak demek. Hayatının tadını cıkar canımcım tadını :)

deadline deadline dunku menum
sabah 10da yaptım kahvaltıyı
1yumurta
1bardak çay
2dilim ekmek
bikaç zeytin

öğlen
karısık salata bi kase
yarım kase de mor kelem salatası yapmışlar gündeydim sadece onları yedim çay içtim

akşam evde bi tabak barbunya 1dilim kepek ekmek yedim
arkadasllara gittik orda da kısır yedim bi küçük kase yağsız yapmış benm için..
çay içtim
nescafe içtim bi bardak da..
1.5lt de su içtim

mor kelem salatası nedir ? cok az yemişsin sanki ya ?

bende simdi cikiyorum gelirim yine A afrodit26 kendini uzme kimse senden önemli değil canım :)

profil fotonun inşallah hedefli halini de görürüz !

dagatesi dagatesi inşallah hedefe ulaşınca onuda görürüz:-) teşekkürler canım şu aralar iyiyim rahatım evde kitap oku film izle falan calisinca yapamayacağımı farkettim bir süre önce:-) tek sıkıntım para oluyor o da artık babamdan istemeye çekindiğim icin yanlış anlaşılma olmasın babam tarafından bir sıkıntı yok ben o kadar okumusum hala para istiyor olmak bazen bende değişik hissettiriyor :-) onun dışında hayat bana güzel izleyemedigim dizileri izliyorum tabi kışın dışarı çıkmak cok zor normalde gezmeyi cok severim :-)
ispanyol ispanyol sağol canım sivi iceceklerle bugün takılıyorum iyilesirim umarım en kısa sürede:-)

mutlu pazarlar hanımlar:KK3:
bilen bilmeyenler, duyan duymayanlar için, tüm gruplara açık yeni diyet topiğimizin duyurusudur...bekliyoruz:KK56:
Biri Beni Durdursun / Diyet Grupları
teşekkürler tatlım ugrarız

Telefonu parcalamak uzereyim ! Coklu alinti yapmak neredeyse imkansiz
aynen canım bilg açtım bende

Deadline ben bu @ yapilip da nick girilince bildirim almiyorum. Oyle bir uygulmasi yok degil mi
yok sanıyorum tatlım

yarın gidicem canım neden oldu bilmiyorum ama korkuyorum artık sürekli bi sorun cıkıyo 5 aydır bi sorunsuz gecen ayım olmadı adetten yana..
moralini bozma canım hayırlısı olsun

Back