şimdilik çalışmıyorum canım atama bekliyorum bu sürede uzmanlık sınavına çalışıyorum ama evde sıkılmaya başladım ocakta atama olacak sanırım yine olmazsa özelde iş ariycam hayirlisi inşallahYaparsin sen ya bize gaz lazim hepsi bu..Calisiyomusun canm
bende aynen peynir kesin olacak zeytin falan cok aramam ama peynir olmazsa olmaz kahvalti mi olur peynirsizValla yiyorum..Napim tavuk balik et fazla yemiyorum o yüzden..Ama yumurta yoksa peynir olacak yani ikisinden biri yoksa moralim bozuluyo :)
Insallah atanirsin da gerek kalmaz cnm.. bende calismiyorum..Evlenince biraktim gecen yil tekrar ise girdim 3 ayda bel fitigi oldum ciktim:)Ama esime yardima gidiyorum ofiste telefonlari aciyorum sabahlari bikac saat :) bazende kaytariyorum...Bende kendi is yerimi acmak istiyorum ama hayal tabi suan:)hep bi kirtasiye acmak istemistim de cocukluktan beri :)şimdilik çalışmıyorum canım atama bekliyorum bu sürede uzmanlık sınavına çalışıyorum ama evde sıkılmaya başladım ocakta atama olacak sanırım yine olmazsa özelde iş ariycam hayirlisi inşallah
Kizmakta haksiz miyim ispanyolcumkızlaaaarrr akşam oldu daha kimse uğramadı yaaaaa..
öğle uykusu güzeldir severimben geldimbugün bir uyku modundayim ya öğlen uyumusum kalmışım bir uyandım aksam olmuş pump it up yaptın mi nasıl zor mu ben baktım bi cesaret edemedim zor gibi geldi
afrodit nerdeeeloyalty bugün hastaneye gidecekti galiba dün oyle demişti yorulmustur bence afroditi bende merak ettim nerde acaba
süpermişgece ne uyuyacaksın..ben de uyuyacaktım bugün gündüz ama işlerimi bitiremedim ki..
pump it up 2 gündür yapıyorum, dün 25 dk bugün de 35 dk yaptım ama anam ağladııı.. üst bacaklarım ve belim ağrıyor..
ama 1 saati tamamlasak ort 600-700 kalori yakılıyormuş
ohhhhben disarisinin ayazina aldirmadan sabah çıkıp 50 dk yürüyüş yaptım dondum dışarıda sonra dus alinca mayistim böyle uyumusum gece de uyurum ya bilemedim ki simdicok zor duruyordu zaten pump it up belki denerim bi ara iyi kalori yaktiriyor belli
çok geçmiş olsun canımselam kızlar..Sabah doktora gittim cok sıra vardi ac bekledim falan sinirlendim:)Neyse doktor iyi görünüyosun dedi...Gecen sefer nasil halseydem:)Sabahlari kulaklarim ugulduyo dedim ac kaliyosan ondandir dedi..Aclik sekerime ve tiroidin son durumuna bakilcak iste yarin sölicek..Siz naaptiniz uyumusum kuzen geldi kalktim..
geçmiş olsun canım tekrardanDunku menum
Sabah saat 11
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmek
domates yarim ,salatalik yarim
dere otu,kuzu kulagi,maydonoz hepsinden bir tutam
2 biber
kk peynir
4 zeytin
Öglen
yarim tabak pilav ustu tavuk
yarim ayran
3 yaprak sarma
3 minik tatli kurabiye
Aksam
1 muz
1 bardak süt
su 1 lt
spor yok sancili regl oluyorum maalesef..Öglen mevlut vardi agri kesici icip gittim yedim pilavi aksam toparlmaya calistim ama artik oldu bikere...
favorim yumurta diyorsunAynen esim bile alisti artik.Bazen kahvalti hazirlarken yumurta bitmisse tamam tamam aglama gider alirim yoksa bütun gün homurdaniyosun diyo:)
hayırlısı olsun canımşimdilik çalışmıyorum canım atama bekliyorum bu sürede uzmanlık sınavına çalışıyorum ama evde sıkılmaya başladım ocakta atama olacak sanırım yine olmazsa özelde iş ariycam hayirlisi inşallah
derdimi deştin canım ya henüz bi plan yoohhhYilbasında napiyosunuz kizlar:)
Bizdede valla yine portakal mandalina vr tv mod olursa isyan edicem artik:)derdimi deştin canım ya henüz bi plan yoohhh
Bak o olur güzel fikirmiş cnmtarkanın biletleri 20 bin tlymiş ona mı gitsek acaba
yok oyle olmaz inşallah ya son ana kalmak istemiyorum planlı olsun istiyorum ben burcumdan mı kaynaklı bilmiyorumBizdede valla yine portakal mandalina vr tv mod olursa isyan edicem artik:)
tabii ki değerlendirilebilir tatlım aklında olsunBak o olur güzel fikirmiş cnm
Canim burdayimnereye gitti herkesss
kusum nerelerdesin ya bi görünüp bi kayboluyorsun?Canim burdayim
hayırlısı olsun canım
Insallah atanirsin da gerek kalmaz cnm.. bende calismiyorum..Evlenince biraktim gecen yil tekrar ise girdim 3 ayda bel fitigi oldum ciktim:)Ama esime yardima gidiyorum ofiste telefonlari aciyorum sabahlari bikac saat :) bazende kaytariyorum...Bende kendi is yerimi acmak istiyorum ama hayal tabi suan:)hep bi kirtasiye acmak istemistim de cocukluktan beri :)
Yilbasında napiyosunuz kizlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?