- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım evet iyi tutmuşsun kendini menün güzelkızlar iyi geceler nasılsınız.. bugun çok yoğundum misafirim doluydu yarınn da cuma da öyle olacak çok yoruldum ama hiç kaçamak yapmadım yemeği kacırmadım afferin bana :)
dünkü menum
1 haslama yumurta
1kk peynir
1bardak çay
2dilim kepek ekmek
1bardak nescafe
öğlen yemedm
akşam
1dilim kepek ekmek
1porsiyon kabak yemeği
5 kasık makarna
yarım elma
3bardak çay
bir avuc fındık fıstık
1.5lt su
1saat yuruyus yaptım..
aynenn benide çok yorar o tür rüyalar barii kalori yaksak dimi ya o anlarda boşunamı heyecanlanıyoruz ? Canım menün güzel ama 4 köfte çok 2 olsa daha iyi olurdu ...Günaydın kızlar...
hepiniz için çok güzel bir gün dilerim :)
Gün gece o kadar çok rüya gördüm ki, şu anda yorgunluktan bitiyorum
Dünkü menüm:
sabah: kepekli tost ekmeğinde tost, 1 büyük çay
öğle : 4 köfte, salata, 1 dilim ekmek
akşam: 2 kaşık lahana yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık kadar ciğer, 1 büyük kase yoğurt.
2 lt.su, 50 dk tempulu spor (kıçıma ter ulaşacağını far ettiğim an bıraktım)
canım vermişsindir tebrikler başarılarımızın devamını dilerimmgunaydin kızlar dün tartildigimda 66.8 di bugün 66.5 benimde şok oldumtartim mi bozuluyor ne oluyor hoşuma gitti ama bir günde 300 gr azalır mi ki pil alayım tartiya yinede ben
sağol canım annemi çıkardım tartiya dün tartilmisti o da aynı kilosu demekki vermişimaynenn benide çok yorar o tür rüyalar barii kalori yaksak dimi ya o anlarda boşunamı heyecanlanıyoruz ? Canım menün güzel ama 4 köfte çok 2 olsa daha iyi olurdu ...
canım vermişsindir tebrikler başarılarımızın devamını dilerimm
supper harika vetmissinGünaydın kızlar çok mutluyum iyi vermişim bu hafta zaten inceldiğimi farketmiştim. Yoğunluk en sonunda etkisini bu hafta gösterdi :))))
harikasin tatlimgunaydin kızlar dün tartildigimda 66.8 di bugün 66.5 benimde şok oldumtartim mi bozuluyor ne oluyor hoşuma gitti ama bir günde 300 gr azalır mi ki pil alayım tartiya yinede ben
tamam canım ama elinden geldiğince gel özletme kendini ...selam kizlar kusura bakmayın uzun zamandır giremiyorum telefonum kırıldı bilgisayarınm yok bi tablet buldum ordan giriyorum ama çok dandirik alıntılayamıyorum kilo bildirimimi yapayım ama benim yerime listeye eklerm eklermisiniz
geçen hafta 57.3
bu hafta 56.7
fark 0.6
yüzde
az kaldi hedefine coj iyi gidiyorsun..fazla ozketme kendini cabuk donselam kizlar kusura bakmayın uzun zamandır giremiyorum telefonum kırıldı bilgisayarınm yok bi tablet buldum ordan giriyorum ama çok dandirik alıntılayamıyorum kilo bildirimimi yapayım ama benim yerime listeye eklerm eklermisiniz
geçen hafta 57.3
bu hafta 56.7
fark 0.6
yüzde
daha ne olsun harika vermussin***1.TAKIM 390. ETAP ***
sosyestetik(58.5/////%)
ApriL_2007(93.8/92.0/1.8/%1.92)
jasmine53(76.4/76.4/0/%0)
prensesss016(57.3/////%)
ispanyol(77.5/////%)
dagatesi(63.5////%)
mahzen77(83.2/////%)
loyalty88(56.6/////%)
afrodit26 (64.4/63.6/0.8/%1.24)
deadline(67.2/ 66.5/ 0.7/%1.04)
1. Takim Ortalamasi: %
kızlar ben 800 gram vermişim 1e tamamlarım diyodum ama olmamış neyse olsun :)
menun cok guzrl olmus afiyet olsunbu arada dünkü menum
sabah
5zeytin
2dilim kepek ekmek
1bardak çay
1kkdan az peynir
1yumurta
öğlen de aynı bu şekilde kahvaltılık yedim tek değişik yanı ekmek yerine yarım simit yedim
ara 1muz
akşam
1kase corba
yarım kase sulu köfte
karısık salata
bir avuc fındık fıstık
3bardak çay
1.5lt su
yaklaşık 2saat yürüyüş +1saat ev işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?