telafi edersin sen canm :)Slm kızlar dünkü menüm
Sbaah
Kepekli peynirli poğaça 1 tane
1 çay sekersiz
Öğlen
Yumurta sahanda 1 tane
Peynir zeytin ( az az atıstırdım)
Sekersiz çay 2 bardak
Akşam
Şehriye çorba 1 kase
Pırasa 1 porsiyon
Yatmadan
1 nescafe
1 çay
Benimo bisküvi 5 adet
1 lt su
Spor yok
Not:kızlar dün ablamlarla toplandık ve düzenim bozuldu ablam zorla çay içirir yedirir gece gece yedirdi..toparlicam bu hafta)
accık toz tarcın at ağzına canm ..kızlar bugün cok istahim açık doymuyormus gibi hissediyorum ya kendimi durdurmam lazım :-(
teşekkür ederim canım hemen bir deneyim neyseki tarcini da cok severimaccık toz tarcın at ağzına canm ..
teşekkürler canm :)Kizlar bu hafta 5. Olmusuz kilo veren vermeye gayret eden herkesi tebrik ediyorum
canım aslında menün güzel olmuş sadece benim o'lar olmamış hiç olmazsa bi tane yeseydin neyse haftaya yeni başladık telafi edersin canımSlm kızlar dünkü menüm
Sbaah
Kepekli peynirli poğaça 1 tane
1 çay sekersiz
Öğlen
Yumurta sahanda 1 tane
Peynir zeytin ( az az atıstırdım)
Sekersiz çay 2 bardak
Akşam
Şehriye çorba 1 kase
Pırasa 1 porsiyon
Yatmadan
1 nescafe
1 çay
Benimo bisküvi 5 adet
1 lt su
Spor yok
Not:kızlar dün ablamlarla toplandık ve düzenim bozuldu ablam zorla çay içirir yedirir gece gece yedirdi..toparlicam bu hafta)
Canım menün çok güzel sadece makarnayı beğenmedim o kadar.dünkü menüm kızlar:
sabah
1haslama yumurta
5zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1tane salatalık
1bardak çay
ara 1muz
öğlen yemedim gec kahvaltı yaptımdı
akşam
1tabak ıspanak yemeği
1tabak salçalı makarna
1dilim ekmek
1 tane biber turşusu
2lt su
30 mekik dışında spor yapamadım kızlar dün pek iyi değildim ..
süperiz o zaman hepimizKizlar bu hafta 5. Olmusuz kilo veren vermeye gayret eden herkesi tebrik ediyorum
canım aslında menün güzel olmuş sadece benim o'lar olmamış hiç olmazsa bi tane yeseydin neyse haftaya yeni başladık telafi edersin canım
Canım menün çok güzel sadece makarnayı beğenmedim o kadar.
süperiz o zaman hepimiz
Evet iyiki kalmamış makarna pilav diyette cıslı sonrada konturollü canım. Herşey bizim içinbenm de hala canm istiyo ama allahtan kalmamıştı :)
koşu bandım bozuldutelafi edersin sen canm :)
bende öyle canım yaakızlar bugün cok istahim açık doymuyormus gibi hissediyorum ya kendimi durdurmam lazım :-(
accık toz tarcın at ağzına canm ..
canım aslında menün güzel olmuş sadece benim o'lar olmamış hiç olmazsa bi tane yeseydin neyse haftaya yeni başladık telafi edersin canım
inşallah hergün yürümeye çalışcam saol canım..
Canım menün çok güzel sadece makarnayı beğenmedim o kadar.
süperiz o zaman hepimiz
sağol canım bu hafta bizde kimse almamış en azından bunun içinde tebrigi hakettikKizlar bu hafta 5. Olmusuz kilo veren vermeye gayret eden herkesi tebrik ediyorum
Canım anlatmaya pek dilim dönmez de bildiğim , tarçın şekeri düzenliyor ya bizim anlık acıkmaların da önüne geçiyormuşkoşu bandım bozulduyarın tekrar bakıcam off..
bende öyle canım yaanolacak bu böyle..
işe yarıyomu ilk kez duyuyorum
ayy sabahları çok kötü oluyorum bende denim saol cnaım..Canım anlatmaya pek dilim dönmez de bildiğim , tarçın şekeri düzenliyor ya bizim anlık acıkmaların da önüne geçiyormuş
sağol canım bu hafta bizde kimse almamış en azından bunun içinde tebrigi hakettikbirde bu hafta tüm takımlar cok iyi kilo vermiş cok cekismeli bir hafta olmuş baktım da
napıyosunuz kızlar ben aksam yemeğini fazla kacırdım midem davul gibi uyuyamadım..Sbah kalkıp koşcam ama öyle üşeniyorum ki şimdiden off..Canım anlatmaya pek dilim dönmez de bildiğim , tarçın şekeri düzenliyor ya bizim anlık acıkmaların da önüne geçiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?