- Emoji Skoru
- 20.892
- Puanlar
- 598
ne oldu canım neden bir sürü nokta...................
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne oldu canım neden bir sürü nokta...................
Hayirdir tatlim?...................
ne oldu canım neden bir sürü nokta![]()
menümü 2 kez paylaşmışım canm ondan öle yapıverdim:)Hayirdir tatlim?
sağol kaptancim senin nasılNaber kizlar keyifler nasil?
Olsun canim ne olacakmenümü 2 kez paylaşmışım canm ondan öle yapıverdim:)
bu tarz benim izliyorum arkadas kizini birakti onunla ilgileniyordum sabahtan beri sen neler yapiyorsun canimsağol kaptancim senin nasılben bugün pek bir sıkılıyorum her dk burdayım ışte bu arada hosgeldin
![]()
anladım canım bende dedim kötü birşey mi oldu aman herşey güzel olsun da 2 kez menü paylaşmış ol tek derdimiz o olsunmenümü 2 kez paylaşmışım canm ondan öle yapıverdim:)
Kesinlikle canim tek derdimiz o olsunanladım canım bende dedim kötü birşey mi oldu aman herşey güzel olsun da 2 kez menü paylaşmış ol tek derdimiz o olsun![]()
kolay gelsinOlsun canim ne olacak
bu tarz benim izliyorum arkadas kizini birakti onunla ilgileniyordum sabahtan beri sen neler yapiyorsun canim
Estf canim hafta sonu da is olmasin zatenkolay gelsinbende bu tarz benim izliyorum işsiz gucsuz olunca tv dede başka bişey olmuyor zaten
![]()
Cok gecmis olsun canim haber verdigin icin tesekkur ederim alla sabir versin acil sifalar diliyorumİyi geceler kızlar...
Menü bildirmedim çünkü 2gündür çok fena hastayım..yemek yiyemiyorum... Yediklerim de afedersiniz aynen dışarda..
dikkat edin sizde kendinize.. İnşallah yarın iyi olurum ve yemek yiyebilir im de menümü paylaşırım.. Kendinize iyi bakın Hatunlar...
anladım canım bende dedim kötü birşey mi oldu aman herşey güzel olsun da 2 kez menü paylaşmış ol tek derdimiz o olsun![]()
yok kız kötü ne olsun mesaj tekrarı yazmayı akıl etmedim hiç öle yapverdimdiKesinlikle canim tek derdimiz o olsun![]()
kesinlikle katiliyorum nihat doğan zaten artık o konuşmalar falan gulmeyip napcazEstf canim hafta sonu da is olmasin zatennihat dogan a cok guluyorum ben
![]()
Aynen ozlemle ikisinin kapismasi efsane olur sanirim simdikesinlikle katiliyorum nihat doğan zaten artık o konuşmalar falan gulmeyip napcaz![]()
cok gecmis olsun bende geçen sene oyleydim bir ara ne kadar zor biliyorum allah şifa versin canımİyi geceler kızlar...
Menü bildirmedim çünkü 2gündür çok fena hastayım..yemek yiyemiyorum... Yediklerim de afedersiniz aynen dışarda..
dikkat edin sizde kendinize.. İnşallah yarın iyi olurum ve yemek yiyebilir im de menümü paylaşırım.. Kendinize iyi bakın Hatunlar...
bir heyecan oldum iyi oldu noktalaryok kız kötü ne olsun mesaj tekrarı yazmayı akıl etmedim hiç öle yapverdimdi![]()
ya bu özlemin herkese cevabı var birde susmuyorda ne işler peşindeler ya bence çatlak bunların hepsiAynen ozlemle ikisinin kapismasi efsane olur sanirim simdi![]()
Hepsi oyhn bence de biz de izliyoruz uyutuyorlar bizi istebir heyecan oldum iyi oldu noktalar
ya bu özlemin herkese cevabı var birde susmuyorda ne işler peşindeler ya bence çatlak bunların hepsi![]()