evet canm karam dışında iyi menun:)günaydın kızlar dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
4 biber
5 zeytin
maydonoz,dereotu
1 dilim ekmek
şekersiz çay 1 bardak
kk peynir
ara eti karam
akşam
yarım tabak taze fasulye
yarım tabak yoğurt
1 ayran
1 elma
1.5 lt su
30 dk yürüyüş
karam yemesem iyiydi de işte
güzel canm :)dünkü menum
kahvalti: yumurta 1kk peynir domates salatalık 2dilim ekmek 1tk reçel
ara:7 badem 2kuru kayısı
aksam: 1kase çorba 5 yk patates yemeği 3parça haşlanmış tavuk
2 lt su sabah kalkınca yarım saat tempolu yürüyüş aksam üzeri 10dk zumba
ya ona zaafım var görünce dayanamıyorum..Bide eşim eskiden işten her gleişinde bi tane alırdı...evet canm karam dışında iyi menun:)
canm ben de eşime her gün brovni sipariş ederdim ama yemiyorum artık yemeyelim güzelleşelim:)ya ona zaafım var görünce dayanamıyorum..Bide eşim eskiden işten her gleişinde bi tane alırdı...
süper olmuş inşallah haftaya daha iyi bi derece alırız.bende herkesi tebrik ediyorum.Kizlarrr 5. Ci olmusuz kilo veren herkesi tebrik ediyorumm
canım tebrik ederim darısı bidahaki haftanın başınaanam 3.mü olmuşum bakamadım daha teşekkür ederim:)
nası bi bağımlıysam ağlayasım geliyo aklıma gelincecanm ben de eşime her gün brovni sipariş ederdim ama yemiyorum artık yemeyelim güzelleşelim:)
sağol canm :)süper olmuş inşallah haftaya daha iyi bi derece alırız.bende herkesi tebrik ediyorum.
canım tebrik ederim darısı bidahaki haftanın başına
güzel olmuş menun canm közleyince eşim sevmiyo benm illa kızartıcam ..Selam kızlar dün hiç giremedim sabah çok erken çıktım evden mevlüde gittim akşamda misafirim vardı bakamadım. Dünkü menüm
Sabah
1 elma
3 adet form bisküvi
Öğle
Cevizli poğaa
Aşure
Akşam
Karnıyarık ( ama ben patlıcanı kızartmıyorum. Közleyerek yapıyorum daha lezzetli oluyo)
Zeytin yağlı kereviz
Yarım tabak makarna ( isteksiz yedim oğlumun yarımıydı
Ara şekersiz çay
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie 3 mil
kozleyerek bende daha cok seviyorum karniyarigi afiyet olsun menüde güzel olmuşSelam kızlar dün hiç giremedim sabah çok erken çıktım evden mevlüde gittim akşamda misafirim vardı bakamadım. Dünkü menüm
Sabah
1 elma
3 adet form bisküvi
Öğle
Cevizli poğaa
Aşure
Akşam
Karnıyarık ( ama ben patlıcanı kızartmıyorum. Közleyerek yapıyorum daha lezzetli oluyo)
Zeytin yağlı kereviz
Yarım tabak makarna ( isteksiz yedim oğlumun yarımıydı
Ara şekersiz çay
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie 3 mil
Teşekkür ederim canım. Biz alıştık artık eşimde alıştı.güzel olmuş menun canm közleyince eşim sevmiyo benm illa kızartıcam ..
sağol canım evet daha çok seviyoruz biz daha hafif oluyo çünkükozleyerek bende daha cok seviyorum karniyarigi afiyet olsun menüde güzel olmuş
karatay icin biraz kacamakli olsa da cok ağır şeyler yok yürüyüşün var en azındanSlm kızlar, bugün cok yoğun bi gündü sanırım hepimiz icin öyledir.
Dünkü menüm
Sabah:
1/2 yumurta
bi parça peynir
3-4 yeşil zeytin
1/2 simit (Cisss)
(İs yerine karatay kahvaltımı goturmustum ama kahvaltıya misafirimiz gelince paylaşmak durumunda kaldım)
Öğle:
1 cig köfte dürüm (Cisss)
Akşam:
1 kase bol sarımsaklı paça çorbası
yarım tabak topalak yemeği
Suyum 2 lt
30 dk yürüyüs
Bencede menün güzel olmuş canım ama bende merak ettim topalak yemeğini. İnşallah hamurdan yapılma bişey değildir. O zaman beğenmem bakSlm kızlar, bugün cok yoğun bi gündü sanırım hepimiz icin öyledir.
Dünkü menüm
Sabah:
1/2 yumurta
bi parça peynir
3-4 yeşil zeytin
1/2 simit (Cisss)
(İs yerine karatay kahvaltımı goturmustum ama kahvaltıya misafirimiz gelince paylaşmak durumunda kaldım)
Öğle:
1 cig köfte dürüm (Cisss)
Akşam:
1 kase bol sarımsaklı paça çorbası
yarım tabak topalak yemeği
Suyum 2 lt
30 dk yürüyüs
hosgeldin canım bugün burası da sakin hafta sonu olunca cok girilmiyor bekleriz arada gelSelam kızlar bizim takimda kimse yok size misafir geldim. Topalak bulgur ve unla yaparız biz üstteki soruya benim cevabım fazla yememk lazım.
SüppeerrKizlarrr 5. Ci olmusuz kilo veren herkesi tebrik ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?