- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
Selam Kızlarrr :)
bu formül sanki karışık geldi gibi bana, etap hafta demekse eğer; bu hafta verilen kilo/geçen haftaki kilo* 100 desek daha mı akılda kalır acabaCanin bu kurali ben uygulamiyorum
Aslinda pek cok kaptan uygulamiyor. Her hafta persembe gunu kilolarimizi bildiriyoruz. Bir liste olusturup listeye kilolarimizi ve yuzdelerimizi yaziyoruz ben bu listeleri cuma gunu paylasim alanina tasiyorum. Cuma veya cumartesi de sonuclar belli oluyor. Yuzde hesaplamalarini sizden istiyorum sadece kendi kilonuzun o da su sekildeEki Görüntüle 1284280
bir ara heves edip ben de denemiştim ama zaten benim oldum olası mide ve sindirim sorunum vardır. Karbonatla ciddi sıkıntım olmuştu, bıraktım ben de. elma sirkesi de midemi çok rahatsız etmişti.Yeşil çay dışında bişey içemiyorum ben deAlkali diyetine gore yaradigi iddia ediliyor canim ama ben denedim bir faydasini gormedim
Hoş geldin cnmhe bu arada kurallları okudum kabul ediyorum ..hadi hayırlısı
Senle boyumuz aynı ve kilon da evlenmeden önceki kilom.. Şuan senin kilonda olmayı öyle çok isterim ki...he bide kendimden bahsetcektim 2 bucuk yıllık evliyim..26 yasındayım..Boyumu söledim mi 158 kilomda 58..Tiroidlerim çalışmıyomuş bu ara doktor kilona dikkat et dedi çünkü bel fıtığımda var işten o yüzden çıktım..Şuan eşime yardım ediyorum telefonlara bakıyorum..Öylee işte
vee temizliğin spor sayılmasına bayıldıım!!
temizlik ve ev işi bence de aktiviteden sayılmalı ama kolori yakımı ne kadardır bilemem.Spor deği ama ben de haftasonu full ev işi yaptım sonra da tabi hasta oldum
Hoşbulduk canım, geçen yıl karatay diyeti ile hiç aç kalmadan 2 ayda 6.5 kg vermiştim. sonrasında bayram tatili vs. nedeniyle motivasyonum gitti gidiş o gidiş.. Bel fıtığı nedeniyle aldığım kortizon tedavisi ve kpss çalışmam nedeniyle de uzun süre hareketsiz kaldığımdan kiloları fazlasıyla aldım Şimdilerde tekrar başlıyorum ve ilk kez kışa girerken diyete başlıyorum.. İnşallah rabbim utandırmazmahzeeen cok gecmiş olsun. bende merakla senin gelmeni bekliyordum. karatay diyetini bilmiyorum ama kahvaltın cok hosuma gitmişti. o yüzden merakla listelerini bekliyorum. evde kahvaltı edemedğinde hemen ekmek arası (bugday-cavdar ceşitlerinden bir ekmek olmalı tabi) peynir yap at cantana. pogacalardan cok daha saglıklı. kalorisi gectim yani. ben kahvaltı yapamadıgımda öyle yapıyorum. ya da badem ve incir atıyorum (dikkat günde 2 den fazla incir yemek tavsiye edilmiyor, kalorisinden dolayı. ama kadın hastalıkları için de birebir oldugundan ben cok severim )
Poğaça konusunda haklısın, ben hiç sevmem poğaçayı ama evden bişey alamadiğımdan boğazımdaki dikenli tellerle poğaça yedim. Karatay konusunda seni merakta bırakmak istemem canım.. inşallah tez zamanda karatay menülerimle burdayım..
hevesim yok ama şöyle bir kaç hafta sonunda katılabilirim belki. Squat totoyu kaldırıyordu ama değil mi? zaten totom kocaman üff ya..:) :) anlastık, squat arkadası arıyorum bu arada var mı hevesi olan?
bu arada mevsimler konuşulmuş, ben her mevsimi severim ama özellikle de hiç sevilmeyen kışı, karı çok severim.. Hele yağan kara yürümeyi.. Kociş hiç sevmez yağmuru, karı ama Allahtan oğlum da bana çekmiş, karda yağmurda onunla yürürüz..
bu arada ben doğru dürüst paylaşım yapamadım hiç, kaptancım beni bu hafta almayabilirsin, deneme süremi uzatabilirsin, hem regl öncesi ve şiş durumdayım, takımın ortalamasını düşürmek istemem