- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ayy çok hoşsun canım ama çok da doğru söylüyorsun asıl kg verme zamanı şimdi başlıyor , yaza hazırlık yoksa çekine çekine o montları çıkarırız Allah korusunben aslında kışı severim. ama sogukta sıkı giyinmişken yürümeyi, karın yagmasını falan. insan calısınca bu tarz seylere vakit ayıramıyor. ya da cayımı alıp kitap okumayı. ah ah nankör kapitalist düzen
biraz da psikolojik bu kış depresyonu bence. (beni de bahar carpar o da aynısı ) yani bence birbirimizi motive etmeliyiz. en güzeli de ne olur biliyor musunuz. bahara fit girmek kazaklar montlar ardında kem gözlere düşmeden fazlalıklardan kurtulmak. hani eyvah kıstayım uyusalım dersek, Allah korusun kış uykusuna yatanlara döneriz (hos onlar da kısın vucutlarındaki fazla yagları yakıp incecik kalıyorlar bahara biliyor muydunuz
tamam sacmaladım gidiyorum :)
Yaz kızı bende yazı hiç sevmiyorum.Hee belki çalışmasam bir sahil kasabasında geçirsem tek favorim olur ama çalışırken en son tercih ettiğim zaman yaz .Baharı severim ben her ne kadar geldiğinde çok feci çarpsada aşığım baharaBilmiyorum ya gecen de de dedigim gibi ekvatora yerlesmeliyim ben
Canım böyle olmaz bi düzen koymalısın tabii gitmez kglar bu şekilde çok zor olur.Özellikle aburcubur çıkmalı hayatından bu bir sonrasında meyve sebzee ve su ...kızlar benim beslenme alıskanlığım bozuk aslında kahvaltıda standart 1 dilim ekmek haşlanmıs yumurta zeytin peynir domates biber varsa yeşillik ama hepsinden az az..Öğlen yok aralarda bisküvi falan çay..Akşam allah ne verdiyse dalıyorum...